- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Aktív témák
-
-
_Volkovy_
nagyúr
Juááájjjj.
Talán el lehet intézni gariban..Biztos nem szedik le a hűtőt a szervízesek.. -
Legolas
senior tag
Megfőhetett 10 mp alatt?
Asszem kinyírtam
Mikor kész lett egy fél percig ráeresztettem a 3dmarkot emelt frekin. Mikor észrevettem, hogy hibázik, egyből leállítottam. Most szétszedtem összeraktam, most jól van rajta a Zalman de szemetel. Asszem vége.
Ennyitől szétmegy? -
Legolas
senior tag
Segítség
-
Legolas
senior tag
up
-
Legolas
senior tag
Gáz van!
Segítsetek!
fent van a Zalman és 3dmarkban már alapórajelen hibázik és a borda nem meleg. Gondolom nem viszi át a hőt. Mi lehet a baj?
Kevés paszta, vagy túl sok? Esetleg nem elég szoros?
Mit csináljak? -
Calogero
addikt
A VGA hatuljara kerulo csonk aljara ragaszt fel azta muanyag alatetet, nehogy rovidre zarjon valamit
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=37838&start=100[/L] -
Legolas
senior tag
UP!
Mondjatok valamit, mert mindjárt nekiállok! -
Legolas
senior tag
Esetleg egyéb tippje van valakinek? Mire kell vigyázni, ilyesmi?
A pasztát mennyire vastagon kell kenni? -
-
reandre
tag
iiii... sorstárs :DDD
nos... van a ''cooler'' - röhelyes, hogy ezt a Sapphire mérnökei komolyan gondolták - két oldalán két kis rugós leszorító... ezeknek a vége olyan mint egy horog feje... csak műanyagból van, és össze lehet nyomni... fogsz egy csípőfogót, és óvatosan összenyomod, és elkezded kifelé tolni... kattan egyet, és kilazul.. aztán a másikat is, és már lennis van a csodacooler... aztán ennek a segítségével pillanatok alatt fölvarázsollhatod a ZM80HPCdet... ;)
http://www.zalman.co.kr/upload/product/ZM80C-HP.swf -
_cirmos_
őstag
bocs az off-ért, de nem próbáltál még a lapra 7000-es zalmant tenni?
egyébként nekem nincs ilyen vga-hűtőm, de leszedni elég egyszerű a gyárit. a két kis műanyag pöcköt szépen kipattintod (alulról fogd meg egy kisfogóval, talán úgy a legkönnyebb) aztán szép óvatosan leveszed az egész miskulanciát a gpu-ról. -
Legolas
senior tag
Elvileg ilyen topic még nincs.
Most hoztam meg a C-s Zalmant a radeonra. Már előre félek a felrakásától. Viszont egyelőre még abban sem vagyok biztos, hogy, hogyan kell leszedni róla a gyárit. Lehet, hogy ez sokaknak pofon egyszerű, de én sok mindent szerelgettem már, viszont VGA hűtést még sosem cseréltem. Most pedig, mivel már ez az egyetlen hallható alkatrész a gépben, ezért ennek is eljött az ideje.
Kérném a hozzáértők segítségét. És esetleg a Zalman felszerelésénél, ha vannak hasznos trükkök, akkor azokat is írjátok le lécci!
Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen autót vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Képregény topik
- Windows 11
- Fujifilm X
- Apple asztali gépek
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest