- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Aktív témák
-
-
_Volkovy_
nagyúr
Juááájjjj.
Talán el lehet intézni gariban..Biztos nem szedik le a hűtőt a szervízesek.. -
Legolas
senior tag
Megfőhetett 10 mp alatt?
Asszem kinyírtam
Mikor kész lett egy fél percig ráeresztettem a 3dmarkot emelt frekin. Mikor észrevettem, hogy hibázik, egyből leállítottam. Most szétszedtem összeraktam, most jól van rajta a Zalman de szemetel. Asszem vége.
Ennyitől szétmegy? -
Legolas
senior tag
Segítség
-
Legolas
senior tag
up
-
Legolas
senior tag
Gáz van!
Segítsetek!
fent van a Zalman és 3dmarkban már alapórajelen hibázik és a borda nem meleg. Gondolom nem viszi át a hőt. Mi lehet a baj?
Kevés paszta, vagy túl sok? Esetleg nem elég szoros?
Mit csináljak? -
Calogero
addikt
A VGA hatuljara kerulo csonk aljara ragaszt fel azta muanyag alatetet, nehogy rovidre zarjon valamit
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=37838&start=100[/L] -
Legolas
senior tag
UP!
Mondjatok valamit, mert mindjárt nekiállok! -
Legolas
senior tag
Esetleg egyéb tippje van valakinek? Mire kell vigyázni, ilyesmi?
A pasztát mennyire vastagon kell kenni? -
-
reandre
tag
iiii... sorstárs :DDD
nos... van a ''cooler'' - röhelyes, hogy ezt a Sapphire mérnökei komolyan gondolták - két oldalán két kis rugós leszorító... ezeknek a vége olyan mint egy horog feje... csak műanyagból van, és össze lehet nyomni... fogsz egy csípőfogót, és óvatosan összenyomod, és elkezded kifelé tolni... kattan egyet, és kilazul.. aztán a másikat is, és már lennis van a csodacooler... aztán ennek a segítségével pillanatok alatt fölvarázsollhatod a ZM80HPCdet... ;)
http://www.zalman.co.kr/upload/product/ZM80C-HP.swf -
_cirmos_
őstag
bocs az off-ért, de nem próbáltál még a lapra 7000-es zalmant tenni?
egyébként nekem nincs ilyen vga-hűtőm, de leszedni elég egyszerű a gyárit. a két kis műanyag pöcköt szépen kipattintod (alulról fogd meg egy kisfogóval, talán úgy a legkönnyebb) aztán szép óvatosan leveszed az egész miskulanciát a gpu-ról. -
Legolas
senior tag
Elvileg ilyen topic még nincs.
Most hoztam meg a C-s Zalmant a radeonra. Már előre félek a felrakásától. Viszont egyelőre még abban sem vagyok biztos, hogy, hogyan kell leszedni róla a gyárit. Lehet, hogy ez sokaknak pofon egyszerű, de én sok mindent szerelgettem már, viszont VGA hűtést még sosem cseréltem. Most pedig, mivel már ez az egyetlen hallható alkatrész a gépben, ezért ennek is eljött az ideje.
Kérném a hozzáértők segítségét. És esetleg a Zalman felszerelésénél, ha vannak hasznos trükkök, akkor azokat is írjátok le lécci!
Aktív témák
Hirdetés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest