- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Sapphire 9600XT 128mb Fireblade! A Gex meg annyival nem jobb! Bár árban nemtom mi a különbség...
-
c.zsolti
őstag
Hát őszintén szólva nem tudom, hogy mi lesz1,5 év múlva.
Szerintem a 256 megát csak nagy felbontásban(1024 felett), AA és AF használatával lehet majd kihasználni. Azokban a játékokban amiket írtál, nem hiszem, hogy ilyen beállítások mellett a +128mega hiánya fogna vissza egy 9600xt-t. Egyébként az árkülönbség nem nagy, úghogy már csak a tuning a kérdés. -
Reac^
őstag
Joh, csak ha én veszek 1 VGA-t az valszeg 1,5 évig meglesz ahogy ismerem magam. Így lehetőleg nemszeretnék nagyon melléfogni.
256mb kérlexépen mondjuk ilyen őrült nagy textúrákat használó játékokhoz. pl: HL2 meg a többiek, Stalker. Ezekben érhet valamivel többet a +128 ram?
Most néztem 1 másik topikban:
Sapphire ATI RADEON 9600 XT 256MB HL2 DDR-SDRAM(Samsung-3.3ns) AGP(4x/8x) Tvout DVI
3.3ns nem túl bíztató. Szal asszem győzött a Fireblade :)
Továbbra is fennálló kérdés: Sapp 9600XT 128mb Fireblade vs. GeXcube 9600XT eXtreme tuning terén melyik jobb?
[Szerkesztve] -
Reac^
őstag
Tehát a kérdés adott!
A jővőrenézve kacsingatok a 256mb-os verzó felé, a kérdés főleg az, hogy milyen ramok vannak ezen a típuson és mennyire húzhatóak.
Úgy egészben megérné-e ezt választani a 2.8ns-es ramokkal szerelt 128mbos verzió helyett?!
Árkülönbség +2000ft a 256mb-os javára. 5900XT ajánlatokkal kíméljetek!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest