- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbking
aktív tag
najó, én csak még így halkan azt mondanám a látottakhoz, hogy én 26-ért veszek, konkrétan pénteken a sapp. 9600XT firebladet, szal, az még távolabb van a 9800 Pro árától... Jah, és 2 év garival meg számlával... Amúgy kösz mindenkinek aki hozzászólt...
-
bbking
aktív tag
Szal így azt veszem ki a szavatokból, hogy kira ez a kari, de igazából akkor lenne ien fullpro, ha lenne rajta egy megahyperjó hűtő, pl Zalman... Nem nagyon szeretném én ezt húzni, szal nem hinném, hogy kéne durva hűtés, de ha egyszer mégis, akkor lehet hozzá külön venni??? Nekem nem arra van szükségem, hogy a piac legjobb középkategóriás kariát megvegyem, csak olyat vegyek, amit aztán el lehet még adni, mert a jobbak közt van.... Szal ez így nem hülyeség amit írtam, vagy??
Még az 1. reagálónak:Asus A7N8X-E Deluxe, Barton 2500@2200MHz, 2x256 twinmos PC3200 (400MHz) a konfigom... -
bbking
aktív tag
Hali!
Most akarok ien karit venni és szal érdekelne, hogy most ez többet tud, vagy mennyivel tud többet, mint a sima sapphire 9600XT??? Meg a véleményetek is érdekelne, hogy a nagy 9600-as, XT-s dömpingben ti hova helyeznétek ezt a karit egy 10es skálán és miért... Lécci ne legyetek fáradtak írni... Köszi mindenkinek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest