Hirdetés
- iPhone topik
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
topjoyy
üzenetére
Na ezt nem értettem soha az emberekben, hogy miért néznek fokokat játék közben. Ha gáz van, a gép lekapcsol, és akkor elkezdem vizsgálni az okokat.
De most toltam a kedvedért egy kis Titanfall 2-t, nem nagyon hatotta meg.37-40 fokosak a magok, 60-64-re mentek fel CoreTemp program szerint.

-
Speed®
titán
válasz
topjoyy
üzenetére
Az Intel féle pushpin simán szétszedhető, nyitó irányban tekerj rajta egy kis erőszakkal a végállásnál és átugrik a fülecskén, aztán már ki is jön. Ha kompatibilis az IDvel, átrakod és máris mehet vissza, ezért nem kell új hűtőt venni. CPU hűtős topikban lesz válasz, türelem, nem privát helpdesk ;p
Szerk: megnéztem az ID rögzítését, köze sincs a gyári push-pinhez..de hogy sikerült letörni a karmokat..? Kihúztad volna a pöcköket a keretből fentről és simán kijönnek. Ha ennyire nem megy a szerelés, tényleg nem kéne piszkálni
Így viszont vagy megpróbálsz cserepöcköt szerezni, vagy új hűtő..amúgy a hűtős topikban 4.2GHz OCt emlegetsz, tippre ott lesz a hibáid oka is, ha nem a 7970 és a friss driver szivat..bár én 7950el használom jelenleg a vasat és semmi gondom az elérhető legfrissebbel Relive csomaggal.Új hűtőre részemről: 148.5mm helyed van, olcsón Alpenföhn Ben Nevis 120mm, drágábban Cryorig H7 pl. Vagy..topflow kivitel, hogy a lapnak is jó legyen, apróról Noctua C12P SE14..ilyet használok az i7-2600@4Gn egy Akasa ventivel, kiváló.
Felszereléshez viszont keress egy szakit tényleg, ha bizonytalanság van. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- iPhone topik
- Tesla topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-roller topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Így viszont vagy megpróbálsz cserepöcköt szerezni, vagy új hűtő..amúgy a hűtős topikban 4.2GHz OCt emlegetsz, tippre ott lesz a hibáid oka is, ha nem a 7970 és a friss driver szivat..bár én 7950el használom jelenleg a vasat és semmi gondom az elérhető legfrissebbel Relive csomaggal.