- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sondi1986
addikt
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Májsztró #29098 üzenetére
Kezdődött anno egy 775-ös lappal ami a leírások alapján tuti frankó volt. Megvettem aztán kiderült, hogy nem is bírja dual channel-be 1600-on járatni a ramokat csak 1333-on. Meg lényeges fesz állítási lehetőségek nem voltak benne, aztán egy Q9550-nél agyonfeszelt egy értéket hiába állítottam be normálisra. Aztán nemrég láthattam egy Z68 Pro3-at. Ott meg érthetetlen módon a ram feszültséget nem is lehetett beállítani arra amire akarta az ember. 1.495 után már 1.58V jött ha jól rémlik, na meg a hangkártyája elfüstölt(még jó, hogy garanciális időn belül). Szóval egy kis fenntartásom azért van de talán egyszer kiforr.
Ismerősnek majd lesz nemsokára egy Extreme4-es lap majd beszámolok arról is ha oda jutnék.
-
Speed®
titán
válasz
Májsztró #28928 üzenetére
Lowcost Z77 vs. komoly Z68..? Egyértelműen utóbbi, főleg Sandy alá. A Z77 újításai ~semmit sem érnek, egy masszív tápkör viszont hozhat némi többletet. Én most váltottam lapot (igaz, nem akartam, de így alakult) és választhattam, hogy Z77 Pro4-M vagy Maximus IV GeneZ..azt hiszem egyértelmű, miért az utóbbi feszít immár a házban
Asbee
Alapvetően nekem sem volt gondom addig, amíg nem akartam 4.5GHz/1.3V fölött LinXelgetni..de ott már igen keményen melegedett a bordázat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ukrajnai háború
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest