- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lala42
őstag
válasz
tommy_v #18854 üzenetére
Nincs semmi baj.
Letöltöd a @Bios programot innen.
alulról a 4.
Utána (vagy előtte letöltöd ezt.F11F, vagy F10
Feltelepíted a @Biost. Kicsomagolod egy könyvtárba a letöltött BIOS fájlt, .bin kiterjesztése lesz.
Elindítod a @Biost, és ott értelemszerüen lemented (nem is szükséges, mert dualbioszos a lapod)a biosodat. Ezután választod a biosfrissítést a from file menüpontból. molyol a gép, majd kiírja a restartot. Elfogadod és kész.
Összesen kb 5 perc az egész.
Én a lapomon kipróbáltam sz összes biost, ami eddig megjelent és maradtam az F6-nál mertb ez volt a legjobb. -
rvn_10
senior tag
válasz
tommy_v #16931 üzenetére
Az egyesre az a válasz, hogy van az intelnek egy turbo boost nevű találmánya, amit bosba ki lehet kapcsolni. z anynit csinál, hogy terheléstől fűggően emeli a magok frekvenciáját. Pl nálam I2500K-nál 1 mag 3,8 2 mag 3,6, 3 mag 3,5 négy mag 3,4. Ezt akkor emeli ha 1 magon fut csak az alkalmazás vagy 2 vagy 3. Nálam ki van kapcsolva feleslegesnek tartom. Tuningnál ezt kikapcsolod, belövöd a sorzót meg a feszültséget és már szárnyal is a rendszer
2. ra meg anynit írnék, hogy szerintem azért nem fogják kidobálni a gyengébb példányokat. Amik tényleg nem ütnek meg egy szintetn azok pl szorzózárasok lesznek. A többi meg nem. Meg gondolom ezek az eltérések a gyártástechnológia miatt is lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PS Plus előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest