- iPhone topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Fotók, videók mobillal
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
abéla
senior tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Azért van ott még pár különbség.
dp67bg: p67(azért megnyugtató a jövőre nézve), jobb vrm hűtés (ezen van
), debug led+code, a platform gyártói top-lapja (bár lehet intelék normálisabbak és az alsóbb szegmensben lévő lapoknál sem csökken a minőség, ld.: asus), +2 ventiszabályzó, elfekvő sata csatik (nekem vga miatt kellett), cpu tápellátás 2x4 (bár a 95w-hoz vlsznűleg elég az 1x4-es is), 16/8x pci-e (vagy 8/8?), nna ez így hirtelen, de sztem már ennyi is megéri azt a +8-9k-t. Ellenben nincs display portom 
Nekem elvileg pénteken jön, szombaton szerelem/tesztelem, hétvégén nyilatkozom (remélem pozitívan) .
Várom a Te beszámolód is.FONTOS : corsair h50 1156-os lefogatója ugye jó az alaplap, új 1155-os lefogatási pontjaiba is? (nyugtassatok meg, most hozta a frászt rám az egyik fórumtársunk
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- Nintendo Switch 2
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Diablo IV
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Retro PCI-E videókártyák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), debug led+code, a platform gyártói top-lapja (bár lehet intelék normálisabbak és az alsóbb szegmensben lévő lapoknál sem csökken a minőség, ld.: asus), +2 ventiszabályzó, elfekvő sata csatik (nekem vga miatt kellett), cpu tápellátás 2x4 (bár a 95w-hoz vlsznűleg elég az 1x4-es is), 16/8x pci-e (vagy 8/8?), nna ez így hirtelen, de sztem már ennyi is megéri azt a +8-9k-t. Ellenben nincs display portom
)