Keresés

Aktív témák

• bud

csendes tag

Ja, még valami, akkor a szobatársam Syncmaster 757p-je mért nem remeg be???
    Grrr

• bud

csendes tag

Hali!

Kollégiumban lakok, és itt van ugyan két konnektor is, de az egyikbe dugtunk be egy túlfeszültségvédőt, ami 8 felé oszt el, na innen húztam el egy hosszabítóval az áramot az én gépemhez is (tehát egy konnektorban van két számítógép, amiből ráadásul mindíg megy a másik is, mert így van megosztva a net, itt van egy hűtő aktív hangszórók, lámpa,nyomtató...) Na lehet,hogy ez egy kicsit sok? Xarjam le a túlfesz védő nyújtotta előnyöket, és csatlakozzak a másikhoz?
    Ki fogom próbálni, de most mennem kell (enni :)), de addig is várom a tippeket!
    Köszi
    Bud

• bud

csendes tag

Üdv Mindenkinek!

Az a problémám, hogy úgy veszem észre, hogy a vadiúj (kb 2 hetes) 765MB-s monitoromon a kép sokszor egyszerűen ''vízszintesen beremeg'', vagyis kicsit jobbra-balra alig észrevehetően, de azért zavaróan. Azért vettem ezt a monitort, mert nekem kell a 100hz-es képfrissítés, és a tű kép. Talán mintha Word alatt gyakrabban jelentkezik a probléma, de lehet ezt csak én érzékelem így, mert akkor tőbbet figyelem a monitort... Az otthoni Viewsonic p70f-es monitorom szintén 100hz-en fut, és ott semmi ilyen problémám nincs (vagy azért az egy más kategória, másfélszer drágább is, és ezért a samsung ennyivel szarabb... NA NE MÁR!)
    Esetleg lehetséges az, hogy szoftveres a hiba, ócska a videókártya, rosszul van beállítva? A videokártya egy NVIDIA Geforce FX 5200-es, de minden más ok a gépben, és szerintem ennek is elégnek kellene lennie, mert játszani úgyse játszok...)
    Kérdés: Vigyem vissza a monitort a garanciával, hogy csinálják meg, vagy előbb még próbálkozzak??? :(

Köszi a válaszokat előre is!
    Bud

Aktív témák