Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
-
Mobilarena
SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
Helló Gyerkők,
kedvenc S8500-asomat mentesítettem központi telefonos feladatai alól, s így már bátrabban neki merek állni a különböző ROM-ok kipróbálásának.... de közben az összes általam ismert forrásról eltűntek az alapanyagok, stb. Megtenné valaki, hogy elirányít a megfelelő helyre? jöhet privátban is.
ezer kösz.
ge.
ui.: pl a 2.0-ás ROM-ban elszált a SamsungApps, nem akar menni a WiFi, szóval épp ideje lenne egy frissítésnek. Ezen kívül szivesen kísérletezgetnék egy-egy android-os ROM-mal is. stb.
-
BadGe
aktív tag
válasz
David3 #16399 üzenetére
nincs mentésem a telefonról (csak saját fájlok kézzel) szóval nem tudok mit visszaállítani. ha valakinek van ideje privátban felhomályosíthatna. (vagy akár itt ha még nem merült volna fel).
igazából meg kellene barátkoznom a multiloaderrel, de eddig nem mertem "tönkretenni" a telót.. most már talán mindegy.
thx
ge.
-
BadGe
aktív tag
Sziasztok.
a napokban a Samsung Apps (wave 1, bada 2.0) megpróbálta frissíteni magát, azóta nem tud/akar elindulni: rákattintok, megjelenik a splash screen, majd 5 mp múlva kilép...
bada 2.01203151553 LISS8500XXLC1
ge.
-
BadGe
aktív tag
válasz
leslieke #708 üzenetére
én az ötödik tábort illusztrálnám egy példán keresztül:
"...ha te most állandóan kólát innál,akkor én azt mondanám neked, hogy igyál traubit. Mert ha traubit iszol, ugyanazt a cukros löttyöt csurgatod a beleidbe mint a többiek....., de azáltal, hogy ők kóláznak, te meg traubizol.... különbözöl a többiektől..." (Gaben)
http://www.youtube.com/watch?v=gfOID2R85Qo
nekem fejlesztéshez kellett, és ezt volt a legnehezebb kölcsönkérni így venni kellett
ge.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest