- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Magisk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
Elit3Zotya #24 üzenetére
Most igazából saját amgadnak mondasz ellen...
A hsz elején lemondod a másik felében dicséred..De öszintén honnan tudja bárki,hogy a következő proci mit fog tudni és milyen lesz amikor még meg sem jelent?
Én annyit mondtam ,hogy nincs akkora különbség ahogy a fenti linken is leírták.#26*RLaci*
3 db a52s van a családban mindegyik snapdragonos érdekes 2 egyfolytában fagy és akad... Már új telefont akarnak venni ,mert az idegek kivannak. Nálam semmi baja.
Szerintem nagyonon nagy a szórás hogy ép mi a jó és mi a rossz.
Egy normális tesztet linkeltem fent ahol egy korábbi proci volt leösszegezve és összehasonlítva. Az hogy xy ember is esetleg kiprobálta és neki mi jött be és mi nem ez megint egy másik kérdés. De fent leírtam kár előre bármin is görcsölni,hiszen az új exynos még meg sem jelent így semmit nem tudunk a müködésről sem tesztek stb nincsenek. Szóval ez az egész cikk és a vita kb a semmiről szól hiszen nincs a piacon még a chip.... Ezáltal senki nem tudja hogy mit fog tudni produkálni egy hasonló összehasonlításban 2024 ben.
(Én soha nem nézem az ilyen pontszámos teszteket mert teljesen értelmetlenek... max répa centizésre jók) -
leslien
nagyúr
válasz
Elit3Zotya #24 üzenetére
annak hiába magyarázol aki csak olvassa ...
-
*RLaci*
addikt
válasz
Elit3Zotya #19 üzenetére
+ kevésbé melegszik, jobb üzemidő.
-
Frozen
addikt
válasz
Elit3Zotya #17 üzenetére
Semmi jelentősége saját véleményem szerint,hogy milyen procival érzkezik. Ezeknek a chipeknek akkora már a teljesítménye hogy pár pont ide vagy oda a teszteken ,de igazából semmi értelme nincs a répa méregetésnek. A felhasználó nem veszi észre és amiben pl a snpd erősebb a másik helyen pedig exynos teljesít jobban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- Samsung topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest