Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslie
tag
Sziasztok!
Már régóta olvasom a fórumot, és elég sok hasznos dolgot tanultam.
Használom én is a Serviio-t, eddig nem is volt vele gondom. Viszont tegnap megpróbálkoztam ezzel az online tartalom (stream) megjelenítéssel, de egyik sem akar megjelenni. Kódek problémára panaszkodik a tv (LE40D550). Feltelepítettem a legfrissebb verziót a Serviio-ból, de azzal sem megy. Mi lehet a gond?
A netem nem a leggyorsabb (5Mbit), lehet ez okozza a problémát? -
Laslie
tag
válasz
Krisz79 #20008 üzenetére
serviio
Nem jár gari vesztéssel, mivel nem nyúlsz bele a tv-be.
Én a D: meghajtón lévő mappát osztottam meg vele, és tökéletesen működik.
Első telepítéskor még szépen ment, aztán másnap az ESET tűzfala megviccelt.
Én is kinyitottam amit kellett, de úgy sem ment. Aztán a neten a fórumokat bújva olvastam egy hsz-ben, hogy interaktív módba kapcsolva engedélyezte a tag a tűzfalon a program áthaladását, majd visszakapcsolta a tűzfalat automatikus módra. Ezt megtettem én is, és azóta tökéletesen funkcionál. -
-
Laslie
tag
Sziasztok!
Firmware frissítés halt már be valakinél? Ha igen, akkor mit kellett csinálni, hogy ne egy rakás hulladék legyen a tv? Gondolkodom, hogy fel kéne frissíteni a firmware-t a tv-n (bár nem tudom, hogy érdemes-e, mivel a samsung nem írt ki semmit, hogy miket javítottak benne
). Még nem csináltam ilyet, és szeretnék felkészülni minden eshetőségre. Azt már tudom, hogy hogyan kell a frissítést végrehajtani. (LE40D550-es készülékem van)
-
Laslie
tag
Sziasztok!
Nem találok tesztet az LE40D550 tv-hez. Tudnátok segíteni?
A Samsung tegnapelőtt kiadott 2 firmware frissítést ehhez a típushoz (is).T-MST4DEUC-1025.0 a másik T-MSV4DEUC-1005.0. Honnan tudom, hogy melyiket kell feltennem, ha nincs hálóra kötve a tv, így az automatikusan nem tudja magát frissíteni? -
Laslie
tag
Sziasztok!
Pár napja vittem haza egy Samsung LE40D550-es tv-t. Eddig nagyon tetszik. Ugyan "csak" analóg adásokat nézünk rajta, de a filmek azok nagyon pazarok.
Gondolkodtam hogy előfizetek a digitális adásra, de nagyon zavar a T-Home hozzáállása, hogy csak STB-vel együtt lehet előfizetői kártyához jutni, mikor a tv-ben van CI+ hely.
Még ismerkedek a tv-vel, remélem nem lesz semmi problémám vele. Ég és föld a különbség az előző CRT tv és eközött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The First Berserker: Khazan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest