- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
fraser 60
csendes tag
Üdvözlök mindenkit rég jártam itt! Kérdezném létezik még a Fuso TV? Új Samsungot vásároltam de sajnos ezen nincs az alkalmazás neten sem találom! Régin működött a gyári app és a letöltött változat is. Köszönöm előre is a hozzászólásokat!
-
fraser 60
csendes tag
válasz
Tegla80 #41329 üzenetére
néha böngészőt megnyitja face app megy de más appoknál hálózati interferencia hibát ír.A DNS szervert átírtam 2* is de semmi változás.My samsungtól kértem segítséget.Le sem sz...k.DNS vissza állítottam automatikusra de ez sem megoldás.Kezdek megpukkadni.Dálután még a Fuso is működött.
?????????????????? -
fraser 60
csendes tag
Üdv mindenkinek.Kérlek segítsetek mit jelent a hiba üzenet interferencia zavar +hiba kód.Nem tölt be a samasung app alkalmazás.Mi okozhatja? Köszi a választ!
-
fraser 60
csendes tag
Ma frissült a smart hub és nem indul az IP World TV valaki tudja az okát?
-
fraser 60
csendes tag
Üdv mindenkinek segítséget szeretnék kérni.Az történt hogy beköttettem IP Tv-t és azóta a samsung allshare nem találja a tv-t.Azt írja nincs csatlakoztatott eszköz.Beállítás menüben minden engedély megvan.Eddig routerem volt arról elindult minden.A tv-n van net és wifis a modem.Valami jó ötletért hálás lennék! THX előre is.
-
fraser 60
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Battlefield 6
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest