- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gioni
csendes tag
válasz
Gézengúz #38984 üzenetére
Az lg. megoldotta az LM sorozatnál a készenléti jelző kikapcsolásának lehetőségét.Bizonyára észrevették hogy az a kis vacak led lámpa is megkajál -4-7 wattot.
A samu még nem jutott el idáig.
Náluk ki kell húzni a csatlakozót az áramtalanitásra.Nesze neked energiatakarékosság. -
Gioni
csendes tag
válasz
csacsi1899 #38947 üzenetére
Majd elfelejtettem.Remélem löktél rá vm.filmecskét a laptopodról?Üresen soha nem fogja felismerni.
-
Gioni
csendes tag
válasz
csacsi1899 #38947 üzenetére
Várjál pár percig. Lassan bútolja be.És akkor felismeri azt is.Nálam a Toshiba 1,5 tb-os játszotta el ugyaneztPróbáld kikapcsolni a tv-majd ujra bekapcsolni.
-
Gioni
csendes tag
válasz
KisApám #38934 üzenetére
Nálam még nem csíkozott soha. a passziv lg. 3 d.
Mint mondtam részemről fényévekkell jobb mint az aktiv.
Van a lakásban Samsung 3 d-is.Ezért állítom hogy nekünk az lg passziv jobban tetszik.
Sokkal fényesebb mint a samu aktívja.
A samunál a fényerő csökken automatikusan a 3-d.nél.Ezt az lg nem produkálja.Az tény hogy a samu egyébként / képfeldolgozása stb./jobb az lg-nél.
Én csak a 3 d-ről beszéltem
Uff. -
Gioni
csendes tag
válasz
ASRMartyn #38059 üzenetére
A sima 3 d-tv-én nincsenek smart tartalmak gyárillag beépítve.Így un. 3d-filmek sincsenek rá pakolva..A 3d-t csak külön letöltött vagy és a tvre küldött /pc/vagy dvd-re irt programon tudod megnézni
A smart 3d-s tvken a neten keresztül elérhetők a un. smart programok,igy a 3 d s filmek tucatjai is.külön lejátszó nélkül is..Ezeket a filmeket a tv. gyártója /lg,samu stb./ rakja fel.Ezért is drágább a 3d-s smart tv.
hali
-
Gioni
csendes tag
Sziasztok!!
A sógoromnak van egy samu 40D6500-as full led 3d. tvje.Ma jártam nála és észrevettem hogy a panel hátuljának egy része-ott ahol a usb,hd. stb. bemenetek vannak melegszik:
Kérdésem .,Akinek ilyen tv-je van hogy ez a jelenség tv-jén-észlelhető e?
Egyébként semmi baja a tv-nek.Minden ok.Köszönettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest