- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
barbiegirl
csendes tag
-
barbiegirl
csendes tag
Szia.Nem szeretnék 10 ezernél többet költeni és elég a sima sztereo, a távircsi fontos lenne.
A 2.1-es jobb? Az a fontos, hogy jobban, szebben szóljon, mint a tv hangszórói.Lényegében egy jó pc-s sztereo pár is megteszi - nem tudom.
Többfélét is mondhatsz, ha nem probléma.Köszi -
barbiegirl
csendes tag
Sziasztok fiúk!
A párom nincs megelégedve a led tv-jének a hangjával ( D5500 ), állandóan állítgatja, de szerinte sosem az igazi.Most, hogy közeleg a szülinapja, gondoltam meglepem egy sztereo hangszóró párral, amit a tévéhez kell csatlakoztatni, a fülhallgató kimenethez.Mivel nem vagyok egy elektronikai zseni ( a női dolgokban bizony jobb vagyok), így a segítségeteket kérem abban, hogy milyen normális, nem túl drága, márkás hangszórót vegyek.Jó lenne, ha infrás távirányító is lenne hozzá.Lehet, hogy túl sokat akarok, de nem értek sajnos hozzá
Előre is köszi nektek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest