Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
patakidr
aktív tag
válasz
redingitell #151872 üzenetére
Gondolom a szerviz menü tartalmazza.
-
patakidr
aktív tag
válasz
anrab #151832 üzenetére
Alaposabban megnéztem. A külső plexi lap kétoldalas öntapadós ragasztóval lehet feltéve, ahol is a bal alsó saroknál elengedett a ragasztás egy kicsit, s ott szivárog a fény. ha visszasimítom, akkor 1-2 órára visszaragad, de utána természetesen megint feljön. Sajnálom, hogy ilyet fogtam ki, jeleztem a hibát a Samsungnak.
Van tapasztalatotok, hogy céges vásárlás esetén megadja a Samu a 3 év garit ugyanúgy, mint a mobilok és az okosórák terén?
-
patakidr
aktív tag
válasz
wallace 234 #151828 üzenetére
Szia,
a panelcsere készülék cserét jelent, vagy szétszedik és konkrétan csak egy panelt kap?
-
patakidr
aktív tag
Sziasztok,
a nemrég vásárolt Samu QE65Q80-asomon a bal alsó sarokban a képen látható módon szivárog a fény, ami elég bután fest pl. teljes fekete háttérnél.
Ha kicsit megnyomom a panelt, akkor eltűnik, addig még nyomom.
A 43-as Q60-am ugyanezt csinálja a felső élén, de az előről nem látszik.
Lehet/érdemes ezzel valamit kezdeni, vagy ilyet fogtam ki és kész. Tapasztal valaki hasonlót? [kép]
-
patakidr
aktív tag
válasz
wallace 234 #151755 üzenetére
Hát igazából függőlegesen is látszanak sávok, ez meg vízszintesen fut, gondolom a 2 LED sor közötti kissé kevésbé megvilágított rész.
Megjegyzem, hogy sötét szobában van a TV, lehet, hogy egy normál nappaliban nem is látszana, vagy sokkal kevésbé.Hogyan lehet előhozni a teszt képet?
-
patakidr
aktív tag
Sziasztok,
a 7végén vettem a MM-ban egy Samsung QE65Q80A-t.
Alapvetően meg vagyok vele elégedve, de egy dolog szemet szúrt: pl. Ambient módban, vagy teszt képeken a szürke vagy az alapszínek nem teljesen homogének, illetőleg a képernyő közepe tájékán vízszintesen látható egy a környezeténél sötétebb csík(árnyék).
Ez normálisnak számít? Tévézés közben ez természetesen nem észrevehető, s a fekete szintje is homogénnek tűnik.Köszönöm szépen!
-
-
patakidr
aktív tag
válasz
Ferko75HUN #41417 üzenetére
Az igaz, sőt még a Samsung oldalán is ezt írják, csak a MM-ban állította az eladó, hogy a 6500-ás egy magos.
-
patakidr
aktív tag
Ma átgondoltam a dolgot, s bár péntekre itt lett volna a 6800-ás cserekészülék, ahelyett az AV Planet jóindulatából belementek egy Samsung PS51E6500 plazma cserébe.
Szeretnék búcsút inteni a cloudingnak, s élvezni a természetesebb színeket. Nem mellesleg azonos áron a 46"-os helyett egy 51"-os eszközt kapok.
Igaz ugyan, hogy a 2 magos helyett csak 1 magos proci van benne, s a távirányító is nélkülözöi a vagány design-t és a háttérvilágítást sajnos.
Az 1 magos proci vajon jelent érezhető hátrányt a 3d vagy .mkv tartalmaknál?
-
patakidr
aktív tag
Szombaton hoztam el az AVplanet-től 2 db (egy nekünk egy apóséknak) 46"-os 6800-at.
A miénket holnap viszem vissza 72 órás csere keretében, annyira felhős.Apóséké szinte teljesen homogén... Lutri!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest