Hirdetés
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ERPY
őstag
Sziasztok! Használtam a keresőt, de sokkal okosabb nem lettem.
2 készülék között agyalok, 55F6400 és 55F6500. Az utóbbi megéri-e a pluszt, és ha igen miért? Igazából a 400hz-et láttam meg a hangvezérlést. Az utóbbi hogy működik egyébként, mert elvileg mindkettő tudja ha jól olvastam.
Köszönöm előre is a segítséget.Ja, és INNEN rendelném. Megbízható? Rendelt már tőlük valaki?
[ Szerkesztve ]
-
ERPY
őstag
válasz nightshadow #55639 üzenetére
A kereső hogy nem találta meg. Köszönöm szépen.
Akkor a 6500-as lesz a befutó, egy 20-assal kerül többe, de akkor nem éri meg ezen spórolni ezek szerint. -
ERPY
őstag
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Samu távirányítóját meglehet-e tanítani a t-home-os ip-tv beltérijének a csatornaváltására? Ha lehet akkor mit kell beállítani, mert nekem sehogy sem akar összejönni.
-
ERPY
őstag
válasz adrenalin83 #56661 üzenetére
Nálam csakis akkor fordult ez élő, ha a film hangja 640 kbit-es volt. Ilyenkor letöltés után ezeket átrakom 448 kbit-re, és van nagy öröm és bódottá. Pár perc alatt megvan.
[ Szerkesztve ]
-
ERPY
őstag
Tudtok olyan Android alkalmazást, hogy a telefonról lehessen megosztani filmeket és kezelje, vagyis megjelenítse a feliratokat hozzá a TV-n?
Sorozatokról lenne szó.[ Szerkesztve ]
-
ERPY
őstag
Van arra megoldás, hogy ha a tv is hálózatba van kötve, akkor a rádugott külső vinyót lássam PC-ről?
-
ERPY
őstag
Többen írtátok, hogy a TV-k beépített média lejátszója nem egy ász, érdemesebb egy célhardverrel helyettesíteni. A sokak által favorizált Mede8er 600-asra gondoltam, és ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Több sbs 3d film esetén tapasztaltam, hogy szellemképes tud lenni elég sokszor, ami engem nagyon zavar. Ha bd25 vagy 50-es 3d filmet néznék a Mede8er-en keresztül, akkor is tapasztalnám ezt a jelenséget, vagy ott már ez nincs jelen? Tudom sokan nem szeretik a 3d-s filmeket ezért vagy azért, de én szívesen kihasználnám ha már a tv tudja, viszont számomra az eddigi 3d-s filmek közül többnél ez nagyon illúzió romboló volt. Sajnos mivel nincs 1.4-es hdmi kábelem így pc-ről sem tudom kipróbálni, ezért kérdezném tőletek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest