- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizol29
senior tag
-
falabu88
aktív tag
válasz
Bazsi1987 #156861 üzenetére
Én a helyedbe néznék egy használt Q80A/Q80B-t a környéken 200 körül inkább. Max 1-1,5 évesek még, úgyhogy van még 1,5-2 év gari rájuk. Nem egy kategória a Q60-al. Fényerő, megvilágítás, 120Hz stb. Konzolhoz is sokkal jobb (főleg ha évekre tervezel vele). Nekem is lenne pl 200ba 1 éves 55Q80A, de ahogy nézem a hirdetéseid alapján nem Debrecen környéki vagy. Biztos találsz a közelben is.
-
trog
tag
válasz
Bazsi1987 #156861 üzenetére
Én kb másfél hónapja vettem tök ugyanezt mint amit te tervezel, szeretem is nagyon, nálam egy full hd 46os samsungot váltott.
T-home kínálatból samsungok közül egyértelműen ez a legjobb választás ebben az árfekvésben, a többi kedvezménnyel együtt is van amelyik drágább, szóval ennél olcsóbb nem nagyon lesz, legalább is a t-home kinálatában biztosan nem.
-
trog
tag
válasz
Bazsi1987 #156859 üzenetére
IPS helyett VA panel lesz, szóval mindenképpen lesz, állítólag mostanában jönnek az idei új modellek úh lehet lejjebb mennek majd az árak, én mindenképp várnék minimum két-három hetet a helyedben.
+ lehet a media marktba is megérkeznek lassan ezek a modellek, már közel egy hónapja azt írják hogy két hónapon belül várhatóak [link] +1 év gariért meg +10 inch képméretért meg pár egyéb apróbb extráért szerintem megérheti a +40kt és az esetleges várakozástvagy mint lentebb írták q80 +70k-ért a q60hoz képest ha mindenképp ugyanebben a méretben gondolkozol és ott már komolyabbak az extra skillek is
Szerintem a legbölcsebb ha vársz vele kb április végéig, addigra tisztázódik több dolog a fenti kérdésekkel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Lexus, Toyota topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest