- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Aftershock11 #150273 üzenetére
A H6400-as nem rossz tv, nem kell gombokért hírdetni.
3D-s tv aktív szemcsivel most már elég nagy ritkaság, + ott a fényegér, a DTS, a feketéje meg pazar! Nem rég 70-75 000.- körül láttam, talán a jófogáson...
Kiindulásnak esetleg egy tipp: nekem van egy 40H6500-as, tavaly 90 000.- ért elvitték volna, de a felsoroltak miatt eszem ágában sem volt eladni, szintén hat éves és szinte makulátlan. Mivel van mellette másik kettő, így utóbbi években már egy kicsit kevesebbet van használatban, de az biztos, hogy még a mai napig rácsodálkozok milyen feketéje van! -
S@c@
őstag
válasz
Csak a talp érdekelne!
-
marinea2
addikt
válasz
Szia!
En tavaly decemberben 48-as J5200 -t 70k ert tudtam eldni. Es nem volt hibas a kepe. Ebbol kiindulva szerintem vonj ki egy jopar ezrest
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest