- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imifej
senior tag
válasz
Puculo #31814 üzenetére
Ha érdekük, akkor cserélik! Nekem a kérésem ellenére kicserélték, mert gondolom el tudták adni újként! Kontakt hiba miatt vitték el egyébként, de méricskélte a pixel hiba helyét is. Ekkor mondtam neki, hogy nem kérném a panel cserét! Basztak rá! Samsung paneles volt, ezért nem akartam erőltetni. Most szerintem nem Samu paneles, bár a szerviz menü azt mutatja. Attemero szerint ha nem írják át a nevét a szerviz menüben akkor a régit mutatja.
-
BBéci
legenda
-
nightshadow
veterán
válasz
Puculo #31811 üzenetére
Elvileg holnap jön a szervizes mivel ma egyeztettem vele időpontot. Igazából az érdekelne hogy pixelhibás tévénél mit tudnak kezdeni a szervizben, kompletten kicserélik a panelt vagy mi?
Én úgy tudom, hogy csak panelcserével, de 1 pixel miatt szerintem nem fogják kicserélni a panelt.
-
BBéci
legenda
válasz
Puculo #31800 üzenetére
Semmi esélyed arra, hogy foglalkozzon vele a szerviz. Még három pixel hibája esetén sem, pláne, ha a sarokban van.
(#31801) gaben1117
Az ES jelzésűek EDGE LED-esek, de ez nem jelent a képminőség szempontjából semmit, jelen esetben nem előny a panel mögötti megvilágítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest