- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
válasz
Hunor27 #144926 üzenetére
Ha megjön a 75Q70T-m akkor majd beszámolok, elvileg a Himedia Q10Pro 2.1 HDMi-s és 2.1 HDMi kábelt is adtak hozzá, a 75MU7002-n nem nagyon vettem észre különbséget .. a 70T-vel meg vagy elégedve ? (tudom.. nem 70R.. de hát, a méret a lényeg... néha :-) a Q80T lett volna az igazi, de +3 év biztosítással ez sem volt occó .. )
-
So5ika
tag
válasz
Hunor27 #144702 üzenetére
Szia!
Ajánlani nem szívesen ajánlok semmit sem. A kábelvilág oldalról eddig amit rendeltem, azzal nem volt gond. Legutóbb egy Unitek HDMI 2.0b kábelt vettem, amivel meg vagyok elégedve, igaz az még a TV vásárlása előtt volt.
Specifikációk alapján ez nem tűnik rossznak:
Unitek Prémium HDMI 2.1 8K 60Hz HDR10 kábel 1.5m (C137W) - K (kabelvilag.hu)Amúgy az audioquest márkáról olvastam még jókat. Árukeresőn, ha szétnézel meg fogsz lepődni milyen árakon is kínálnak terméket
Apropó, neked is Q70T tévéd van? Te milyen beállításokkal használod? Nem cserélünk eszmét privátban?
Üdv.:
-
TeebyKay
őstag
válasz
Hunor27 #144679 üzenetére
Nekem ha 60fps-el elviszi a 4k képet már az is több mint az elvárt. Ha csak a 120hz-hez kell a szuperhipermega hdmi kábel akkor köszönöm, a 360p-s 20 éves sd filmjeim ezt nem igénylik és egyenlőre én se
Nekem csak a minél szélesebb video és audio formátum támogatás, feliratkezelés és hálózati adattároló elérés a cél.
-
So5ika
tag
válasz
Hunor27 #144629 üzenetére
Én is nagyon örülnék neki, mert elég sok mindent lehet állítani, egy laikus magától nem fogja tudni jól beállítani. A gyári módok meg olyanok, hogy kisül az ember szeme.
Egy-egy modell esetén korábban, ahogy visszalapoztam a fórumot voltak elég komoly leírások a beállításokat illetően. Azért bátorkodtam írni, hogy hátha valaki tud segíteni, akinek ilyen vagy ehhez hasonló TV-je van. -
ORCA58
addikt
válasz
Hunor27 #144339 üzenetére
Nekem is azért lett 55" 50 helyett, mert kisebb méretben nem gyártanak már 120Hz-es panellel.
Lehet, hogy már senki sem gyárt ilyen panelt. A Tv-k esetében is az megy, mint a telefonoknál. Ha egy magasabb minősére vágysz, vegyél nagyobbat, és persze mindjárt magasabb árért.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest