Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
őstag
B és a C között elég nagy a különbség, sok minden belekerült a szoftverébe, ami nincs a B650-ben.
A média lejátszó már kompromisszumok nélkül működik(DTS is van, választható audió sávok...), lehet használni a kábeles digit részt és a földfelszínit is, egy gombnyomás átkapcsolni rá. Csatorna lista is más, a C-nél már csoportosítva vannak a csatornák (analóg tv, digit tv, rádió), 4 kedvenc lista van benne.
A távirányító jobban kézre áll, van rajta direkt gomb a képméret beállításához. A netes része is jó, a PC-m megosztott média mappáit rögtön látta, semmi szoft nem kell hozzá (Win7). FW-t már lehet netről is frissíteni, valamint több a letölthető alkalmazás benne.És szerintem (hangsúlyozom: SZERINTEM) szebb a C feketéje.
Én jobban ajánlom a C650-et, kb 10.000-Ft a különbség a B-hez képest. Ennyit bőven megérnek az újdonságok.
LED-ről csak annyit tudok nyilatkozni, hogy aminek ekkora a tudása, mint a C650-nek, az már jóval drágább.
-
Lala6
őstag
Ezt nem tudom, de szerintem ők gyártják. Nekem 37-es van, semmi bajom a képpel (40B650 tapasztalatom van, ahhoz hasonlítom). Sajnos a C650-en nincs semmi amiből meglehetne állapítani a panel típusát, vagyis a gyári számban elvileg benne van, de annak a jelentése nem ismert.
-
fer
őstag
Ezt nehéz lenne megállapítani! Mivel nagyban függ a beállításoktól, főleg a háttér megvilágítástól! Az enyémre 115W van írva (LE37C550), fel lehet vinni 140-150 wattra is, de be tudom állítani 45-50 wattra is, tehát ez elég relatív, hogy mennyit fogyaszt!
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
206 cc
senior tag
Szia!
Gratula a tv-hez!
1. én ugy tudom pip csak tuner és külső bemenet között lehetséges,tehát a pip egyik része a saját tunerje .
2. most ez hogy is van ??külső serverről akarsz lejátszani vmit??nem saját belső hálóról úgy érted?
3.elvileg mindegy,de van azért olyan hogy pc-t az első hdmi-re ami jelzi is ( dvi) zárójelben.belassul??mi? a kép dekódolása??kockás? vagy hogy is van??[ Szerkesztve ]
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
quby
őstag
Ez a Motion plusz szolgáltatás nagyon látványos szolgáltatás, de nekem valami nem kerek vele. Ha be van kapcsolva nagyon szép folyamatos a kép 5-6 másodpercig aztán 2-3 másodpercre szétesik a folyamat van hogy framek is kimaradnak. Olyan mintha a lejátszó forrás gyenge lenne (nem az) és nem győzné dekódolni....."tiszta" üzemmódban nem anyira feltünö, de az nem is olyan szép, viszont bármilyen más üzemmódban kifejezetten idegesitő. Ha sikerül valamivel értékelhető videót csinálni róla felteszem. Valaki más is tapasztal ilyet? Van esetleg erre valami gyógyir? Még csak 1080-al próbálkoztam most szedek 720-at. Esetleg van valamilyen ismert hibája a 2010/07/12_001016 verzióju szoftnak??
A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.
-
i.attila
tag
Ha belső hálóról akarsz linuxról nyomni filmet, akkor valami media szerver kell neked.
Asszony netbookján ubuntu van, arra feltettem a mediatomb-ot, beállítottam a megosztandó könyvtárakat webes felületen, és máris mentek a filmek a netbookról wifi-n.
Most a rooterre akarom ugyan ezt megcsinálni, de még nem volt időm, és nem tudok még mindent, de ami késik nem múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest