Hirdetés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Hali mindenki!
H6400 úgy látom a most legjobb ár - érték arányú (130k arban) lévő tv. A 3 d nem igazán tud érdekelni, a smart már igen. 130k-ig milyen tv tudtok még ajánlani? Fontos, hogy szép képe legyen, és játékra is használva lenne.-- PSN_ID: GerY2123
-
gery2123
őstag
-
gery2123
őstag
Na akkor én is kíváncsi lennék, hogy mi a különbség a Samsung h5000 és a 5030,5040 között. 60k a médiában és annyit most ki tudnék rá szorítani. Méret elég lenne, hétköznap használatra.
-- PSN_ID: GerY2123
-
gery2123
őstag
Na végre megvan a médiából rendelt h5040 32". Elsőre nagyon tetszik, nekem a kép oké, a hang oké,....
De találtam 1db pixelt ami úgy néz ki, hogy hibás. Szerintetek érdemes vele foglalkozni? Vagy hagyjam az egészet. Közelről látni ha jól figyelem, de ugye nem 10 cm fogom nézni. A későbbi eladás során sokat vonna le az értékéből?
-
gery2123
őstag
Na tegnap kicseréltettem a pixel hibása h5040-t. Igaz nem volt csak 5030, állítólag ennek alul a szürke rész világosabb, de én inkább látom kékesnek a külső műanyagot. Persze lehet csak az esti lámpafény miatt volt. Semmit baja, most már jöhet remélem hosszabb távon az ismerkedés
-
gery2123
őstag
válasz ptom77 #72759 üzenetére
Én egy 32" H5040 vettem fekete pénteken. Sajnos cserélni kellett pixel hiba miatt és egy 5030 kaptam végül. A kettő ugyanaz csak valami design különbség van állítólag.
Mindegy is. Néztem rajta meccset és semmi gond nem volt vele. Mindent úgy hagytam ahogy gyárilag van, csak meleg 1 a színhő, meg. Igaz nem volt meg ilyen tv a birtokomban de teljesen meg vagyok vele elégedve. Pláne hogy 60k vettem.-- PSN_ID: GerY2123
-
gery2123
őstag
válasz farkasdavid #72765 üzenetére
Egy db fehér pötty volt rajta, és olyan 20-30 cm lehet látni. Tényleg egy pixel.
-
gery2123
őstag
válasz farkasdavid #72767 üzenetére
Én az MM vettem online. Ott 15 napod van hogy cseréld vagy visszakérd a pénzt. Mivel csere volt így ezt is bármilyen gonddal 3 napon belül cserélik. Az emag nem tudom hogy működik, de ha online vettem akkor van 15 napod elállni a vásárlástól.
-
gery2123
őstag
Azért ennyire nem rossz a helyzet szerintem. Persze egy 50" méret már más tészta, de nekem a 32" 5030 teljesen vállalható. Nem látok rajta mosódást, pedig az elmúlt napokban csak sport ment rajt. Igaz nincs és még nem volt komolyabb tv-m, de a szemem jó, és elég érzékeny vagyok az ilyesmire. Játék majd később. ☺
Ja és ekkora méretben tuti nem az 5000 szériát vennem[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
Ez így van. 2 m körül nézem, és nem látok problémát. Nem is akarom, de 60k nekem megért. Eredetileg egy 24" Samsung monitor TV volt a kiszemelt, de fekete péntek MM és úgy lett ez. Legszivesebben egy Sony 42" 705 vettem volna csak hát az ára már nem annyi.
-
gery2123
őstag
Sziasztok!
A mai nap hozta ki a futár a Samsung AU55 8002 készüléket, és a jobb alsó sarokban mintha egy halott pixel lenne. Ha közelről nézem (30cm)akkor látom. Érdemes a 14 napos elállást igénybe vennie, vagy hagyjam a fenébe..Nem világít, és 60cm már nem is látni szinte....
Előre is köszönöm
-
gery2123
őstag
Sziasztok!
Mennyi az esélye hogy harmadjára is pixel hibás készüléket kapok......
A Vodafone rendeltem 2 hete egy Samsung 55au8002 készüléket, amibe sajnos volt egy pixel hiba, vissza is vittem 3 munkanapon belül és cserélték is, de az is pixel hibás, és amit most hozott a futár az is csak itt már 2db van....
Ha az első tv vissza kapnám már boldog lennék az volt a legkevésbé látható helyen....
Vajon a Vodafone raktárában lévő összes készülék ilyen lenne? Már én érzem kellemetlenül magam, ha megint vissza viszem de ...
Vajon 4-re is kifogok egyet? Nincs valami opció hogy előtte átnézzem vagy valami?-- PSN_ID: GerY2123
-
gery2123
őstag
válasz Celtis #149263 üzenetére
Döglött és subpixel. 2db egy fent közepén és egy lent jobb oldalon. Az első tv estében csak egy volt, hagyni kellet volna a fenébe... Így még lehet megyek egyet a Vodafonehoz, és ahogy látom lett nálunk is au9002 . Megér +1200ft havi szinten ( úgy, hogy nekünk a 8002 is tökéletes lenne)
-
gery2123
őstag
válasz gery2123 #149261 üzenetére
Na akkor egy friss helyzet jelentés.
A múlt héten megérkezett a 4. Samsung 55AU8002 aminek végre semmi baja nincs.
Ezúton is köszönöm az árkád Vodafone dolgozóinak a kitartást és segítséget, akik szó nélkül visszavették a 3. Tv-t és küldték a negyediket.
Úgy voltam vele, ha találok hibát de nem látom 3m-ről akkor nem is érdekel már, de nem találtam.
Beszéltem a Samsunggal is többször, de azt mondták, hogy azért van nekik a 3napos csere ha baj van akkor ahol vettem.
A képe nekem tetszik, miután kikapcsoltam minden mozgásjavító és egyéb szuper okos dolgokat. A fényerő elég (főleg este nézzük), bevilagítás vagy más zavaró hiba nincs, ez egyiken se volt.-- PSN_ID: GerY2123
-
gery2123
őstag
válasz ZedTheOne #149402 üzenetére
Teljesen meg vagyok elégedve, PS4 van nekem, nem is tervezek váltani egyelőre, így elég volt a 60hz is. A mozgás rendben van, alacsony input lag, nem tudok rosszat mondani, pláne ilyen áron ahogy a voda adja. Mondjuk most az Alza egy 10k-val kedvezőbb. Régen is Samsung volt VA panellel így gyors volt a döntés a márkát illetően ( mondjuk egy tcl is jó lett volna, ha van a voda kínálatában)
Egyenlőre a smart része ami egy kicsit kevés Android tv után (mi box), de azok az appok itt is megvannak nagyrészt. Ha meg nincs akkor usb - keresztül megoldható pár pl; emby.
-
gery2123
őstag
válasz Roxkex #149472 üzenetére
Én nem találtam rá megoldást sajnos, (55" modell)ha jól olvastam Google assistant és Alexa us uk only .. pedig a Samsung honlapján büszkén hirdetik, hogy Google assistant..
marinea2: idei modell, tavaly nem mehetett és az 55 " megy 180k körül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest