- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gar8
tag
válasz
theraphosa #49508 üzenetére
Ez érdekes mert én is ott vettem a tévét május végén ES 6100 és én megkaptam a plusz 1 év garit.
-
Flashget
félisten
válasz
theraphosa #49501 üzenetére
Samsungnál mindent lehet regisztrálni..európai garis hűtőnket simán regeltük annak idején.
a hivatalos samsung viszonteladó és bizonyos webshopok között nem ebben van a különbség. -
r0by
addikt
válasz
Én például nem sokat sz@roztam, igaz drágábban, de megvettem Tescóban hétfőn a kiszemeltemet.
Este pedig beregeltem Samsungnál, és megkaptam az 5 év garitDe azért hozzáteszem, az eladó annyira fel vannak készülve, hogy mikor rákérdeztem, hogy ugye 5 év, ha beregisztrálom, akkor zavarba jött az eladó. Hogy szerinte nem, szerinte 1+1.
De mondom ember, ott van az akciós újságban leírva. Elolvasta, aztán rávágta, hogy csak akkor, ha hitelre veszem. Mondom neki, hogy a hitel szó nincs a kiírásban, csak egy hitelajánlatos tv felett szerepel a felhívás..
Ilyen embert alkalmazni eladónak.., meglepődtem picit. -
nightshadow
veterán
válasz
2 év garanciát általában a webshopok is megadják, de csak bolti garanciát adnak, tehát ha bedöglik a készülék, akkor a boltba kell visszavinni.
-
sb
veterán
válasz
Webshopokból is vannak hazai garit adó, regisztrálható készüléket áruló boltok. Akik jóval olcsóbbak, mint a nagyok.
-
sandró60
addikt
válasz
theraphosa #49066 üzenetére
Igen jó hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 1
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest