- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Telefon javítás, szervíz!
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nyitott könyv a Pixel 10 Pro Fold
Hirdetés
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pkaresz #159621 üzenetére
Köszönöm.
Azért persze olvastam eleget, hogy mi okozhatja ezt a hibát és itt is kaptam segítséget.Samsung Support pedig: Április első napjaiban lett igényelve a garanciajegy postai úton. Megadtam a címet is. Oké, küldik. Még aznap emailben a biztonság kedvéért írtam nekik, hogy a telefonbeszélgetésre hivatkozva még egyszer azért leírnám, hogy erre a címre küldjék. Vártam heteket, se kép, se hang. Kiderült, hogy a TV rendelési címére küldték.
Aztán szépen lassan minden hibát, amit dokumentáltam elküldtem nekik. Másfél hónapba tellett kinyőgniük, hogy ezeket NEKEM kell továbbítani a Samsung központ felé. Az ügyfélszolgálatuk erre nem képes?
Ha valami Auchan sajátmárkás termékkel ment volna ugyanez nem lepődök meg, de hogy a Samsung Support van ilyen szinten. -
törölt tag
válasz
pkaresz #159616 üzenetére
Szia.
Netflix, HBO és Prime.
PlayStation 5 és a Samsung Soundbar van rákötve a TV-re, semmi más. Se kábeles, se kártyás, se semmilyen TV szolgáltatásunk nincs. Soundbar és Playstation rákötés nélkül is jött már elő a hiba. Takarítás volt, szét lett húzva minden és elfelejtettem visszadugni.
Ez a TV hibás. A Samsung Support viszont egy hatalmas nagy nulla, a szerződött partnerük pedig még a nulla alatt is van bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Milyen autót vegyek?
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Battlefield 6
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Foxpost
- Nők, nőügyek (18+)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest