- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kerio
őstag
válasz
gabrielarky #55349 üzenetére
Szerintem ez nem attól függ, hogy "ezeréves ótvar" routered van-e. Az enyém sincs egy éves. De folyamatosan van rajta 6 eszköz. De szerintem a TV-nél lehet a hiba, mert mióta összekötöttem, azóta a youtube is sokkal gyorsabb. Nem kell várni, hogy be tudjak írni valamit. Egyszóval: felpörgött.
-
BBéci
legenda
válasz
gabrielarky #55327 üzenetére
Vezetékes összeköttetés kell a zavarmentes, magas bitrátájú full HD lejátszáshoz, a WiFi erre nem az igazi.
-
Kerio
őstag
válasz
gabrielarky #55327 üzenetére
Szia!
Nekem is akadozott. Panelban lakom. De a router a TV mögött van. Tehát nem a távolsággal volt gond. Választottam szabad Wifi csatornát. Beállítottam N-esre a wifit. Ezt érdemes is így hagyni. Na de ezek után is akadozott. Írta, hogy "betöltés"...
Majd próbaképpen összekötöttem a TV-t LAN kábellel a routerrel. A notebook persze továbbra is Wifin csatlakozik. Azóta tökéletes.
Linksys E900 routerem van Tomato firmware-vel. Samsung F6650 a TV. -
Inhouse
őstag
válasz
gabrielarky #55070 üzenetére
A Youtube alkalmazás ilyen bénára lett megírva, ott nem megy, de máshol igen. Miből szűrted le, hogy a billentyűzettel van a baj?
BBéci írta:
Tehát hallomás és nem saját tapasztalat alapján jelented ki, hogy nem pálya. Köszi, nincs több kérdésem.
Ez olyan kötekedés, gúnyolódás szerű, ami nem illik, szerintem még neked sem. Nem tényeket közölt, ahol gyalázza a plazmát, hanem úgy érzi az infói alapján, hogy neki nem jó. Egyébként, ha valaki venni akar valamit, leszűri az infókat és eldönti a kérdést, akkor az dinnye, mert meg kellett volna vennie, kitapasztalnia, majd bánkódnia, hogy affene ez tényleg jó/nem jó nekem, most már mondhatom saját tapasztalatból, hogy ezt/nem kellett volna megvennem?Devil-k írta:
Baromság... HD Ready... Ennyi erővel mindegy már, ha CRT TV-t venne.
Az Orion és a hozzáhasonló nulla márkák árulnak még HD Ready TV-ket.
Van azért ott még pár gyártó. Egyébként elnézve a nézési szokásokat/lehetőségeket, van még keresnivalója ezeknek a készülékeknek, akár pl. egy második készülékként. A HD-Ready is HD, azért az 1280*720 nem "CRT felbontás", nincs geometriai torzítás, színágyú torzítások...persze van más.Jóval kisebb a difi a ready és a full HD, mint a CRT és a HD ready LCD között, szerintem.
Mielőtt kielemeznétek szavanként, mibe lehet belekötni, a lényeg annyi, hogy gyártanak olcsóbb, szerényebb képességű, mégis sokaknak megfelelő készülékeket is. Persze vannak kerülendő márkák, típusok, de még azok is okozhatnak örömet a vásárlóiknak. Ha csak azokat szabadna megvenni, amiket itt néhány nagyágyú ellenjegyez, akkor pl. a MediaMarkt elférne egy trafikban... -
BBéci
legenda
válasz
gabrielarky #54393 üzenetére
Rendesen hülyének nézik az olvasóikat. 197 cd/négyzetméteres fényerőhöz mérik a kontrasztot, ami totálisan abszurd. 120 is vakítóan sok, ezért mi a tesztkészülékeket maximum 100-ra, de inkább kevesebbre állítjuk. Sötét szobához a 80 bőven elegendő. Viszont ahhoz képest és abszolút értékben is nagyon magas a 0,06-os feketeszint. A jobb tévék nagyságrenddel mélyebb feketét tudnak megjeleníteni.
-
Burt1793
veterán
válasz
gabrielarky #51452 üzenetére
Helló, először is nyugodtan vegyél 55-öset, megéri.
Én is 50-eset akartam, de nem volt, de nagyon megérte, mert most már ez se tűnik nagynak.
A rendes bluray 1080p-s filmek (akár 1970-es, akár 2013-as) már 1,5 métertől is olyan, hogy gyönyörű. Nem szabad sokat nézni mert beleszeretsz.De tényleg! Ha közelebb mész, akkor a régebbi filmeknél láthatsz kis szemcséket, az újabbaknál meg egy kis elmosódást. Én mindig azon csodálkozom, hogy 3 méterről (ilyen messze van a kanapé) milyen gyönyörű a fullhd, hogy minden hajszál kidolgozott, a borostás férfi is olyan, mintha ott állna a tv előtt, de ha odamegyek a tv elé 5 cm-re, akkor pixelesnek hat. Hihetetlen az emberi szem.
Na szóval, nagyon jó a kép SD esetén 5,5-6 métertől, HD esetén 2-2,5 métertől, FHD esetén 1,5-2 m-től.
Igazából az sd tv adás az ami nagyon elszomorító... Ahhoz kicsi a nappaliBár ilyet már alig nézek.
Tapasztalatból mondom, hogy érdemes inkább a nagyobbat venni, ha nincs rá pénz, akkor nem 6800-at, hanem 6500-at vagy 6400-at (ez alatt nem). Persze attól függ mik az igényeid, milyen csati kell, mert a 6400-ban nincs műholdas antenna bemenet (nem tudom a pontos nevét), ehhez külön settopbox kellett
Ha ezt tudom, akkor 6500-at veszek...
-
Flashget
félisten
válasz
gabrielarky #51452 üzenetére
olvasd el ezt
van az a tesztkép azzal néztem meg a FHD és SD képet 32" itthon. -
nightshadow
veterán
válasz
gabrielarky #51233 üzenetére
Családban van egy régi számozású Samsung LCD (talán R72 vagy R82), ami 6-7 éves körül lehet, s szerelőt még nem látott.
-
Batib
őstag
válasz
gabrielarky #51233 üzenetére
Nekem a legidősebb lcd tv-m jelenleg 5 éves LE26B450 emellett van még 3 lcd tv-m. Eddig egy sem romlott el.
Volt A sorozatu is több is mindegyiket hibátlanul adtam el és még mindig jol működnek. Biztos szerencsém van, ez csak az én tapasztalatom. -
nightshadow
veterán
válasz
gabrielarky #51231 üzenetére
-
BBéci
legenda
válasz
gabrielarky #51205 üzenetére
Nem kell vándorolni a fotellel, bár az sem rossz megoldás. 50 coloshoz még jó a 2,5 méter, de messzebbről már az összes apró részlet - ami a full HD lényege - elvész. Inkább tűnjön kicsit rondának az SD adás, olyat egyre kevesebbet nézünk.
-
2ning
tag
válasz
gabrielarky #51188 üzenetére
Ha filmekET szeretnél nézni róla akkor nem lesz olcsó. Egy külső HDD-vel jobban jársz - szerintem.
Egy 2 órás film 15Gb-nál kezdődik és lehet 40Gb is. Gondolom nem DVD minőségben akarod nézni a filmeket, nem azért veszel ilyen jó kis TV-t.
-
Burt1793
veterán
válasz
Üdv!
Én is 50es f6400-at néztem ki, kiderült, hogy nem nagyon van, csak 46-os és 55-ös. Így 55-ös lett, nem bántam meg.
3,2 méterről is simán nézhető az sd adás. -
Flashget
félisten
válasz
mi a kérdés?
F6400 nagyon úgy tűnik az év bestbuy készüléke már többen is vettek ilyet és egyikük sem írta azt, hogy megbánta volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest