Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashget
félisten
Miért nincs csatornarendezés?
Ne abból indulj ki a te tévéd milyen, rengetegen vagyunk akiknek a csatorna rendezéshez szükség van egy penre,pc-re és samsung chanel editre (korábbi évjarat mint H széria), különben 3-4 óra mire átrendezi távkapcsolóval a sorrendet ahogy szeretné az ember. nem tudom mióta írsz ide, de ha ezeket nem láttad akkor keress vissza rá korábbi évekre. Évenként meg nem cseréli le az ember a tévéjét.
A H6400 képminőségben szétgyalázza azt a crt-t, de minden más tv is, minőségi FHD tartalom esetén.
Nem tudom ezt miért írtad...Törléssel nem nekem van gondom, de másoknak igen.
Nem én variálok a csatornákkal, hanem a szolgáltatóm.
Ja és ha berak egy új csatornát a samsung tv nem jelzi fórumról kell megtudnom ha kézzel rakom be szanaszét dobálja az azon muxon lévő csatornákat. Király lehet rendezni megint.
Más gyártó tévéje érdekes mód nem így tesz, de hát ez is biztos "f@szság" szerinted.Összefoglalva egy idős házaspár fiatal segítsége nélkül csupa szopás a samsung tv, ha csatorna rendezésról, hangolásról van szó nincs nete nem is tudja meg ha új csatorna jelenik meg. Persze tudom ez mind f@szság és felesleges rinya...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Mobilinternet
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bobalazs: Alulfeszelés presetek tesztelése és százalékos eltérés a gyári presethez képest
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Nők, nőügyek (18+)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest