Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
Flashget #82503 üzenetére
Én továbbra sem vagyok meggyőzve... Mondom aki smart-ot használ meg is érdemli. És ha már a működésről beszélünk, sok esetben a smart alkalmazások inditásánál kér frissítést, mert anélkül el sem indulna...
Nekem a történet csak annyi konzekvenciát jelent, hogy a smart semmilyen formában nem üti meg még a használható szintet. Én nem akkarok meggyőzni senkit, nekem is több éves kialakult véleményem van, mind a smart-ról és egyéb funkciókról és a frissítéről... De ha valami a frissítés miatt nem működik, aminek működni kell, az garanciális probléma. Ha nem garis és para van akkor megértem... Csak azt nem aki smart appot használ...
Egyébként sajnálatos, hogy a Samsung firmware ilyen panasz létezik... De az is igaz, hogya valami ideglenesen rosszabb lesz, akkor a hír értékű, ha viszont kijavítanak rendszerint 3-4 apró hibát, az nincs észrevéve...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós kamerák
- Windows 10
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest