Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyáron jöhet a második Skyline
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
*RLaci*
addikt
válasz
Peace #148390 üzenetére
55-ös cx-em volt. Már eddig is kicsinek találtam de most, hogy nagyobb térbe került(költözés) még inkább eljött a váltás ideje nagyobbra. Viszont a büdzsé most nem engedett drágább tv-t így lett a 65q70t. Ahogy NY _A kolléga írja én is tartottam tőle, hogy oled után sírni fogok a kép miatt, de mondom max, vissza küldöm, de nem kellett, elégedett vagyok a produktummal. Sikerült nekem is jó panelt kifognom, nincsenek anomáliák.
Tegnap délutáni meccset egy havernál néztem egy kb 5-6 éves Lg lcd-n, majd hazamentem bekapcsoltam a Samut és csak ennyit mondtam uhh, de bitang jó a kép.
Persze nem oled, ezt helyén kell kezelni de a 65-ös méret és a jó kép kárpótol a valamivel gyengébb minőségért. Tudom kicsit fura lehet de vannak szituk amikor ennek még kicsit jobban is tetszik a képe mint a CX-é, valahogy természetesebbnek hat.
A CX-et csak ajánlani tudom én is egy igazán jó tv, ha nem kellett volna most másra a pénz, minden bizonnyal azt vettem volna 65-ösben. Arra figyelj ha azt veszel nagyon sok a hibás panel.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest