Hirdetés
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megindult az Android 15 a Sony Xperia 1 VI-ra is
- Megérkezett Magyarországra a Xiaomi Smart Band 9 Pro
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- iPhone topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz *RLaci* #148387 üzenetére
OLED-ről váltottál Q70T-re??!!!! Hogyhogy?
Próbálok kiigazodni a Samsung idei kínálatán, segítsetek kicsit! Jól látom, hogy a QN85A most kb. a 2019-es Q70R idei megfelelője? Ahogyan tavaly a Q80T volt nagyjából Q70R szinten. Black Uniformity és Contrast elég gáz a két újabb modellnél, de összpontszámban ahogy látom nagyjából ezekkel van egy kategóriában. Jól gondolom?
-
NY_A
őstag
válasz *RLaci* #148385 üzenetére
Én 9 hónapja használok egy 65Q75T-t. Oledet váltottam vele különféle okok miatt. Én nagyon pozitívan csalódtam benne, nagyobb visszalépést vártam Oled után. Akkor úgy voltam vele ha nem tetszik vissza váltok Oledre, de a mi szokásainknak sokkal jobb ez. Meglepően homogén a kijelző, én foltosodást vártam. Jó a fekete, jók a színek, a képfeldolgozása is jobb mint az előző tv-men. A betekintési szög valóban fura Oled után de nem gáz mert szemből nézzük. Én is sokat szórakoztam a végleges beállításig, főleg HDR alatt, de megérte. Egyelőre úgy néz ki hosszútávon marad a tv. Bátran merem ajánlani aki ilyenen gondolkodik.
-
Peace
nagyúr
válasz *RLaci* #148399 üzenetére
"Arra figyelj ha azt veszel nagyon sok a hibás panel." Fenomenális! Rengeteget olvastam utána a CX-nek meg úgy ámblokk az OLED-eknek.....ás igazából ott is az a konklúzió, hogy lutri. És itt tudna sírva fakadni az ember LED és OLED tekintetében is, hogy vagy szerencséd lesz, vagy nem. Kiadhatsz 200-600k-t vagy 2 millát is, akkor sem garantálja senki és semmi, hogy lesz egy minden tekintetben csúcs tv-d. Én is 2020 ősz elején kezdtem el először észrevenni ezt a ghosting jelenséget, addig "csak" a vertical banding része idegesített. De mondom oké, csak hófehér vagy nagyon világos képeknél zavaró HDR-el....ezt még elviselem.....aztán jött a többi.
-
Vhiktor
veterán
válasz *RLaci* #149155 üzenetére
Biztos nem volt kalibrálva az LG.
Kalibrálás mellett tökéletesen visszaadja a színeket, de természetesen a Sony is (manapság szinte bármelyik márkát tökéletesre lehet kalibrálni).Azt azért hozzáteszem, hogy Sonynak alapból természetesebb képe ,van kalibráció nélkül is, ha a megfelelő képmódban nézik.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Hálózati / IP kamera
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- UHD filmek lejátszása
- Samsung Odyssey OLED G9: QD-OLED csúcsmonitor a tesztpadon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen monitort vegyek?