- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
yvsmad #80716 üzenetére
Pont egy ilyen 100 tévével üzemelő MM üzletben képtelenség normálisan összehasonlítani a tévéket. Gondolj bele, minden tévé más pozícióban, más szögben, és ezerféle beállítással működik.
Ahogy mozdulsz, minden változik egyszerre. Ráadásul hulladék 110 felé osztott 18 fajta vezetékkel és különböző elosztóval. Amikor utoljára néztem nagyon rossz minőségben jött a legtöbb tévére a harmatgyenge Mindig Tv szerű adás. Néhány drágább tévére meg német műholdas adást raktak, és azok se voltak rendben.Hidd el sokszor próbáltam én is. A harmadik tévé után teljesen összezavarodsz. Még a méretek is megkavarnak. A te 120cm-es tévédet a nagyok után zsebtévének gondolod.Egy kategóriás tévéket általában nem raknak össze a boltokban egymás mellé, inkább gyártó szerinti blokkok vannak. De lehetett kivétel nálad, ha ezt mondod, akkor elhiszem.
Szóval reménytelen. Nem véletlen, hogy a szakmai oldalaknak milyen sokáig tart egy teszt. -
törölt tag
válasz
yvsmad #80700 üzenetére
2014 LED TVs Viewing Angle [link] Vajon ők rosszul mérnek? Nem a brand-hoz kell társítani egy db készülék értékeit, mert Samsung se csak saját kijelzőt használ, van még pl AUO is, meg ki tudja még hány félét fog ezután beépíteni. Ezen felül a méret és a kategória is befolyásoló tényező lehet a konkrét méretű és típusú tévé betekintési szögeire, de a Pana még náluk is több féle és fajta és származású kijelzőt használ.
Szóval nema Samu, mega Pana,hanem az a 40H6400-as, vagy az a 48AS640-es,.. Szerintem. -
törölt tag
válasz
sarasota123 #79909 üzenetére
Milyen erősítőd van?
Optikai audio kábellel is be lehet kötni a régebbi erősítőket. Ezzel jobb hangminőséget is kapsz, mint a scart és fejhallgató kimenettel. -
törölt tag
Nincs ilyen. Csak a philipsről olvastam nemrég, hogy van ilyen megkülönböztetés, hogy milyen régióba szánják a tévét. Azt pedig asszem itt írták, hogy a legtöbb itthon eladott Samsung Szlovákiából származik.
Szerintem adott funkciók nem tűnhetnek el a menüből, csak a frissítés teheti tönkre, amit a szerviz meg tud csinálni, távjavítással visszarakhatják a régi jól működő fw-t. Tehát a frissítés kerülendő, főleg ha nincs rá különösebb indok. -
-
törölt tag
válasz
zooeyglass #79399 üzenetére
Félreértetted, de mindegy. Samsung panelest kellene választani, mert az a jobb. Például a 48H6500-at a +1 év gari miatt is.
gyeniko Ez volt a kérdése: Sziasztok! A múlt héten vetem online egy Samsung UE48H6400-as tévét a probléma az lenne bár már rákerestem itt a fórumon, és nem találtam választ.A kérdésem hogy az Indavideo miért csinál olyat kb:5 perc után hogy hang van, de kép nincs, van rá megoldás vagy ez ilyen alapból, vagy a tv-vel van valami? A válaszokat köszönöm.
-
törölt tag
válasz
gboszi #79271 üzenetére
Na, azért valószínűleg nem az első reklamálás lesz, tehát tudnak a konstrukció gyengeségéről, én biztos nem hagynám annyiban ezt egy pár hónapos tévénél, de mindegy, nem vagyunk egyformák. A sony topikban olvastam, egy lekopott távirányító reklamációjáról, és pár nap múlva érkezett az illetőnek az új darab.
-
törölt tag
válasz
nightshadow #79246 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak 40"-tól felfelé jobb a mozgásmegjelenítése a H6200-nak. Ha 32", akkor az 5500-as Smartot, vagy már inkább 32H6400-ast, de az meg drága, annyiból már kijön kb egy 40H6200 is.
gorog67 Az biztos, hogy mind LED-es és mind tud DVB-C-t, vagyis kábeles tunert is tartalmaznak.
A 32J5500 Smart is tetszetős darab, de lehetne kicsit olcsóbb. -
törölt tag
válasz
nightshadow #78779 üzenetére
Talán inkább a mozifilmnézők/forgalmazók döntenek, de nem az itthoniak.
-
törölt tag
válasz
blakey #78421 üzenetére
Ez volt a kérdés, és aram01 fórumtársunkat kérdeztem: Miért cseréled a Toshibát, nem vált be?
Ha te úgy érzed, hogy erre neked kell válaszolnod, akkor sajnállak, de nagyon. Ennyi.(#78423) blakey Ennyi(vagy?) Szerintem itt kötekedni sem kötelező, ha már erról van szó. Sajnos, ezt teszed megint.
-
törölt tag
válasz
nightshadow #78388 üzenetére
Hát a nagy semmi, sőt, ha még pár ezressel több a FHD ára, akkor is azt érdemes venni.
-
törölt tag
válasz
nightshadow #78071 üzenetére
H5500 teszt: [link]
-
törölt tag
válasz
nightshadow #78017 üzenetére
Nem lennék biztos ebben. Ha nem lesz elég eladás a drága UHD-ből sem, meg a FHD sem megy nekik annyira az idei korlátozott szériák miatt, akkor majd átgondolják a termékstratégiát. Még akár idén is. Elég lenne a tavalyi szériát J típusjellel ellátni, és tovább gyártani.
-
törölt tag
válasz
nightshadow #77132 üzenetére
Van még mindig 46"os tv. [link]
-
törölt tag
válasz
Neil Watts #76491 üzenetére
Honnan rendelted?
-
törölt tag
válasz
Flashget #75997 üzenetére
FlashGet, ez a hír nem a kémkedésről szólt, "Az Euronics volt üzemeltetője is áfát csalt"...,de ha már említetted, nem a tv az egyetlen eszköz amivel kémkedhetnek. Elég az usa megfigyelési botrányát említeni, mindent megfigyelhetnek akik akarnak, ha tudunk róla-ha nem. Ilyen világ van.
-
törölt tag
válasz
nightshadow #75986 üzenetére
Szerintem nem csak ő, csak róla derült ki. A testvér-cég meg maga lenne az ártatlanság, és becsületesség?
-
törölt tag
válasz
viperabácsi #75936 üzenetére
Itt van egy szakibácsi, ő talán tudja a hiba okát: [link]
-
törölt tag
válasz
krisztofer55 #75292 üzenetére
Felhívod a Samsung szervizt, és bejelented, mást nem tehetsz. Ha panel hiba, akkor csak a csere segít.
-
törölt tag
válasz
nightshadow #74602 üzenetére
Igen, itt vannak a K Modellek: Samsung 2015 Television Lineup
-
törölt tag
válasz
szaszapi #73775 üzenetére
Te tudod mire értik azt a tévé gyártók, hogy twin tuner? Mert a H6410-es tv a Samsung szerint sem twin [link]tuneres. Van benne földi, kábel, és műholdas adás vételére alkalmas vevő (DVB-T / C / S2), de csak egyszeres. Amelyikben twin tuner van, azzal egyszerre lehet felvenni egy adást HDD-re, és közben egy másik műsort lehet nézni a tévén.
A másik meg az, hogy Batib fórumtársunk a Samsung tévék szakértője, a munkája kapcsán. -
törölt tag
válasz
Csocsesz75 #73431 üzenetére
Makulátlan bolt nincs, gondolj a nagy számok törvényére.
-
törölt tag
válasz
mattheus #73379 üzenetére
A tesztoldalak a 30 ms alatti értéket kiválónak, a 40 körüli értéket jónak minősítik.
Input Lag Results Database , Samsung UE55H8000 ReviewAz 5500-as szériánál az input lag 28 ms. Ebben a topicban foglalkoznak a témával. LCD TV monitorként
-
törölt tag
válasz
Csocsesz75 #72574 üzenetére
Most írta Flashget, a CMR-t 4-gyel kell osztani, és akkor kijön a valós Hz. A 6400-as már valós 100 Hz-es tv.
-
törölt tag
Mutyi: A mutyi alatt a mai magyar nyelvben olyan titkos megállapodást értenek, amelynek célja közös nyereség, haszon szerzése azáltal, hogy az információból másokat kizárnak. (Wikipédia)
Új hozzászólás Aktív témák
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest