- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sityupityu
veterán
válasz
wong kok wah #95618 üzenetére
75" -nek nem 1 méter hanem kb 1,5.
Egyébként az összes, nézési távolságot leíró oldal adatai nagyjából teljesen megegyeznek. Tehát nem egynek nem kell hinned, hanem az összesnek.
De mondom, ha neked átlagon felüli a látásod , akkor egy szót sem szóltam. -
sityupityu
veterán
válasz
wong kok wah #95608 üzenetére
Nem kell itt senkinek szemészhez mennie. Az ajánlott nézési távolságok reális adatok, a teljesen egészséges emberi szem korlátait tükrözik. Úgy látszik, hogy akkor neked átlagon felüli, kiemelkedő éleslátásod van.
-
sityupityu
veterán
"750GB -1 TB és afelettiek nem érik már be csak usb-ről kapott energiával."
A 2.5"-os HDD-kel nekem még nem volt problémám. Van két db 1TB-os HDD-m direkt erre a célra, amik gond nélkül mennek usb-ről. Persze az biztos, hogy ez sok mindentől függ, és nem minden típus működik mindig megfelelően.
-
sityupityu
veterán
válasz
Mikeee89 #95347 üzenetére
"A 4k-ra még megéri várni"
Én egyébként még mindig nem értem ezt. Valaki valóban azt gondolja, hogy ennek az UHD dolognak tévénéadásnál-filmeknél van értelme? Monitorként persze meg tudom érteni, mert ott rajta csüng a kijelzőn az ember. Ott valóban jó dolog.
De tévénézésnél szerintem az emberek nagy része a legtöbbször (köztük én is) még az FHD-nál sem tartja be a "kötelező" nézési távolságot. Akkor UHD-nál, ahol még közelebb kell ülni majd befogják tartani? Tök közelről néz majd valaki filmet a barom nagy kijelzőn? Mert ugye ha nem ülsz elég közel akkor az egésznek nincs semmi értelme.
Az biztos, hogy nekem nem szerepel a terveim között, hogy ilyen tévét vegyek. És nem azért, mert tavaly vettem tévét, hanem mert egyszerűen nem látom semmi értelmét a dolognak.Nem konkrétan neked írtam ezt, csak úgy megjegyeztem.
-
sityupityu
veterán
válasz
tupacamaru #95301 üzenetére
Már fél éve megvan a tévé.
-
sityupityu
veterán
válasz
Flashget #95170 üzenetére
Nekem nem kellett még a szervizmenüben kikapcsolnom a frissítést, elég volt a tévé menüjében. Tavaly október eleje környékén vettem a H6400-et, és azóta 4 fw jött ki a tévére. Volt hosszabb időt áramtalanítva, router-ről is volt leválasztva már nem egyszer mégsem frissít magától. Aminek persze örülök, csak érdekes, hogy ilyen különbségek vannak a tévék között. Másnak a H6400 meg orrba szájba frissíti magát. Mitől lehetnek ezek az eltérések, ez itt a kérdés?
-
sityupityu
veterán
válasz
Black Phone #95153 üzenetére
"miért ugat bele"
Ezt tartsd meg magadnak öregem! Egyébként már hamarább is befejezhetted volna.
-
sityupityu
veterán
válasz
Black Phone #95151 üzenetére
Már az elején közöltem, hogy mi a véleményem a tévén lévő játékokról, de ha neked ez nem elég akkor örülj, és tapsoljál magadnak tovább nyugodtan.
-
sityupityu
veterán
válasz
Black Phone #95140 üzenetére
Akadt ki a bánat, te marha nagy tévedésben vagy. Ha annyira visszaolvastál akkor láthatod, hogy engem baromira nem érdekel, hogy jó e vagy sem.
-
sityupityu
veterán
válasz
Black Phone #95130 üzenetére
"egyébként szó sem volt Wireless-ról"
Én meg arra mondtam és értettem amikor legelőször kérdezted, hogy nem jó a tévéhez.
-
sityupityu
veterán
válasz
dethroner #95112 üzenetére
"A lényeg akkor is az hogy ne más mondja meg hogy kinek mi legyen a szép és jó, hanem mindenki döntse el magának."
A szívemből beszéltél, totál ezen a véleményen vagyok én is.
De itt mind a két oldalon vannak emberek, akik ezt nem akarják megérteni illetve elfogadni. -
sityupityu
veterán
válasz
Tegla80 #95104 üzenetére
Xbox-nál viszont nincs ilyen, egyik típusnál sem.
(#95095) -inferno- Ha jól emlékszem, akkor te hoztad itt fel ezt az egész dolgot. Akkor ezek szerint önmagában wireless joy nem is képes a csatlakozásra? Mert először az jött le itt mindenkinek, hogy igen.
Engem mondjuk hidegen hagy a dolog, mert én rá sem nézek olyan játékokra mint ami a tévén van, de szerintem itt sokan félreértették akkor a dolgokat, köztük én is. -
sityupityu
veterán
-
sityupityu
veterán
válasz
sandró60 #94994 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy miért csak a tévével csinálja nálam azt a halk pircegést?
Az első dolgom az volt, hogy más eszközökkel is kipróbáltam, és azokkal nem csinálja egyikkel sem, egyedül csak a tévével. Ezért nem is vittem vissza, mert betudtam annak, hogy valamiért a tévével nem tökéletes a kapcsolata. Egyébként számomra nem igazán zavaró a dolog, mert csak akkor hallani, hogy ha pont tök kuss van a filmben, ami elég ritka. Ha már van egy kis hang akkor nem hallani. -
sityupityu
veterán
válasz
Fehérsólyom #94955 üzenetére
Jó lenne, de sajnos nincs ilyen. Sokunk örülne neki.
-
sityupityu
veterán
válasz
Black Phone #94944 üzenetére
Amikor megvettem a tévét, nem mintha bármi célom lett volna vele csak kíváncsiságból, de pont, hogy kipróbáltam rögtön az első napokban. Nem tudom, hogy miért nem működött, de nem is igazán érdekel.
-
sityupityu
veterán
válasz
Black Phone #94939 üzenetére
Mármint, hogy a joy-t akarod csatlakoztatni a tévéhez és, hogy működik e vele? Nem.
-
sityupityu
veterán
válasz
dethroner #94915 üzenetére
Pont azért írtam, mert tudom, hogy van az a dolog is amit te mondasz. Ez viszont más, már én is tapasztaltam amit leírt. Kb 2-3 alkalommal volt már nálam ilyen amióta megvan.
Eddig is macska volt, csak a fodrászom azt mondta, hogy most a fekete bunda a menő.
(#94916) sandró60 Amit írtál, azt én sem tudtam dekódolni.
-
sityupityu
veterán
válasz
Pancsermeste #94834 üzenetére
De akkor mással, pl telefonnal párosítva miért nem hallom? Csak a tévével cicereg.
kalapacsolok J6200
-
-
sityupityu
veterán
válasz
tom_77 #94749 üzenetére
Nekem H6400 van, jó tévé, elégedett vagyok vele. De ha nem fontos a 3D akkor én tuti a J6200-at választanám.
(#94761) bigdigit "Minden esetre én úgy gondolom nem két évre vesz az ember tv-t így előre kell tekinteni ha már beruház."
Amit most vettél tévét szinte biztos vagyok benne, hogy nem fog addig elmenni mint a régebbi.
Az UHD értelméről mint tévé, meg ugye erősen megoszlanak a vélemények. Még, hogy ha lenne rá elegendő anyag akkor is meg lehet kérdőjelezni a létét, mivel az emberi szem korlátai miatt még nagy kijelző esetén is rá kell mászni a tévére, hogy élvezd az extra felbontást. -
sityupityu
veterán
válasz
frovery #94611 üzenetére
Akkor minek szórod itt még mindig rizsát ha rájöttél, hogy félreértetted? Én nem mondtam egy szóval sem, hogy tudom a baját! Csak annyit mondtam, hogy te baromi másról beszélsz mint ami a kérdésben szerepelt, ráadásul olyasmiről amivel itt kb mindenki tisztában van.
"Mivel Ő sem tudta a választ, így szerintem Ő sem okos!"
Ez volt a legjobb az egészben. Hát, én ezt soha nem is állítottam magamról.
-
sityupityu
veterán
válasz
frovery #94604 üzenetére
Amit konkrétan mflex tapasztalt arra én sem tudom a választ, ugyanis én még nem találkoztam ilyen problémával. Mondjuk eddig ő sem, ezért is írta ide le. Te egy olyan dologra válaszoltál amit nem is kérdeztek, amit meg mondtál azzal meg tisztában van itt minden samu tulajdonos.
-
sityupityu
veterán
válasz
Mikeee89 #94596 üzenetére
Pedig elég sok filmből kijönnek a dolgok.
A természetfilmekkel meg nem tudsz melléfogni: "kint" repkedő madarak és bogarak, az orrod előtt úszkáló halak...stb.
De igaza van PuMbA-nak. A mélységérzet legalább olyan fontos szerintem.(#94598) kalapacsolok Ezt miért itt kérdezed?
-
sityupityu
veterán
válasz
Janesz1981 #94567 üzenetére
Mekkora volt a tévék átlója, 3 méter?
Persze nem mondom, hogy lehetetlen. -
sityupityu
veterán
válasz
digikábeles #94556 üzenetére
Ez is igaz.
-
sityupityu
veterán
válasz
digikábeles #94553 üzenetére
A médialejátszóktól kezdve máshol is gyakran használják ezt a szót. Nem értem, hogy minek lovagolsz ezen. Egy pár helyre akkor beírhatnál ez miatt.
-
sityupityu
veterán
-
sityupityu
veterán
válasz
djdenee89 #94421 üzenetére
Ja, azt ne mondtad, hogy előtte a szervizmenüben voltál és innen ered a probléma. Melyik menüpontból nem tudtál kilépni? Mert teljesen nem is lehet. A teljes kilépéshez ki kell kapcsolni a tévét, de azt a távkapcsolóval. Szerintem hiba volt kihúzni. Irány a szerviz.
-
sityupityu
veterán
válasz
ChrYsler #94357 üzenetére
Már a C650-hez is ilyet adtak gyárilag (természetesen más a típusszám és nincs 3D gomb, de ugyanígy néz ki). Nekem azzal a legelsővel távval sincs semmi bajom, nem kell takarítani. Igaz, én vettem hozzá egy ugyanolyan tartalék irányítót is. Változó, hogy melyikkel van használva.
(#94358) Flashget Pont ezeket a dolgokat írtam le, hogy miért ragaszkodunk hozzá.
-
sityupityu
veterán
válasz
phwf2220 #94347 üzenetére
Baromi jó dolog ez a smart irányító (nekem is tetszik), de leginkább a smart részhez. Szerintem. Sima tévénézéshez én azért jobbnak tartom az alap irányítót.
Viszont itt sokan (köztük én is) nem azt használjuk amit a tévéhez adtak, hanem valamelyik régebbi típusú samsung irányítót inkább. Sok régebbi samu tévé tulajdonos ragaszkodik ezekhez. Ugyanúgy lehet venni őket újonnan mint a mostaniakat. Nagyobbak, jobban kézreálnak, nagyobbak a gombok is rajtuk amik ráadásul még világítanak is. Pl ez a fajta. -
sityupityu
veterán
válasz
Pancsermeste #94274 üzenetére
A magas hang valóban nem az erőssége.
Hangakadást én nem tapasztaltam, pedig elég sokat használtam már. -
sityupityu
veterán
válasz
Buckey #94251 üzenetére
Engem hidegen hagynak ezek a dolgok.
(#94249) Buckey "Pár csatorna szép, pár szó szerint ocsmány, de szerencsére amiket nézek, az mind jó. De sehol sincs a külső adathordozón nézett FULL HD-hoz."
De már napközben ezt elmondtuk neked, hogy ez azért van, mert egy ganéj a szolgáltatód.
Ha rendes minőségben kapnád, akkor pl természetadóknál, sportadóknál, vagy akár a közszolgálati adókon is ha olyan műsor van nem nagyon látnál különbséget.Tudom, hogy nem tudsz váltani, mondtad. Csak azért írom, hogy nem a technika tart itt, megoldható lenne.
-
sityupityu
veterán
Na, valamit megint kiír a tévé: A Monopoly március 31 után nem lesz letölthető...vagy valami ilyesmi, ha jól láttam.
-
sityupityu
veterán
válasz
Buckey #94242 üzenetére
Csak azért írtam, hogy ami a HD tévéadásokat illeti, ne feltétlen abból a minőségből indulj ki mint ami ott van.
Egyébként a diginél sincs mindenhol kiépítve az optika. Nálunk sem. A koaxon megy minden, viszont a tévéadás minőségére ez szerencsére nincs hatással. Ellenben a netre viszont igen. Sz@ros 8-as net van. Épp ezért kb 1,5-2 éve a net előfizetésem már nem a diginél van.
Na, elég az off-ból. -
sityupityu
veterán
válasz
#94529552 #94208 üzenetére
Nincs baj a tévével! Én ugyanilyennek látom a nővéremékét, és az üzletekben is ilyennek láttam az összeset amik ki voltak állítva. Tehát tuti, hogy nem hibás a készülék! Mondtam, hogy nekem is leginkább az efféle jelenetnél szembetűnő amit említettem. Lehet, hogy érzékeny vagyok erre.
Hagyjuk már tényleg.
Gaboman És most milyen?
-
sityupityu
veterán
Hiába négy mag, semmit nem ér.
(#94205) Pumma Persze, hogy digitálist nézek, méghozzá tűéles HD-t. Azért írtam, mert ennél a jelenetnél vettem leginkább észre. Miért ne lehetne utánhúzás digitális adásnál? De most már tényleg hagyjuk ezt az utánhúzás témát mert már én unom.
A lényeg, hogy Gaboman kollégának nem ez a gondja.(#94206) mflex Persze, rengeteget számít a kódolás, de ez így tényleg élvezhetetlen. Ráadásul ő azt mondja, hogy a sportműsorok is ilyenek nála.
Új hozzászólás Aktív témák
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest