Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
válasz
szilacus #19596 üzenetére
Az ujabb tvk-nél van egy menűpont ahol ki lehet választani,hogy miről szeretnél frissiteni.Van usb és van internetről frissités
A letöltött file egy exe file arra rákattintasz(futatod) kijelölöd hova másolja(USB pendrive FAT 32 FORMÁZVA)A pendrivet bedugod a tv-be a menűben választod USB-ről frissit. -
sandró60
addikt
Ezen a linken van a Felhasználói kézikönyv
Ha még nem frissitetted volna a firmwaret azt is itt találod -
sandró60
addikt
válasz
dave_gahan #19561 üzenetére
Mondjuk odáig ok,hogy Samsungot szerettél volna,HÁL istennek egy jó márka,de a kérdésed második felét szerintem az LG fórumban kellett volna feltenni
Alternativnak meg talán a 6100-tipusúakat is megnézhetnéd -
sandró60
addikt
válasz
Dave79 #19559 üzenetére
Ha megnézed ezt a Samsung oldalt a készülékedről, max kivan hozva belőle minden.Mit akarsz még?Ahogy elnézem filmet is lejátszik.Ennél sokkal drágáb készülékek között is van olyan ami nem tökéletes,de azoknál általában vannak"okositó"emberek
a tévéd müszaki leirása
A legujabb firmware is itt található -
sandró60
addikt
Sziasztok! megjelent a Samsung D5500-ra friss firmware és a javitott(kül alakra)használati kézikönyv.Mind a kettő letölthető innen
-
sandró60
addikt
válasz
dave_gahan #19486 üzenetére
Tudod nálam is előfordult,hogy túlbonyolitottam valamit,pedig ott volt előttem az egyszerűbb megoldás.erre mondjuk"fától az erdőt"
#19487 leslieke: Én már más hozzászólására reagáltam lehet,hogy ha neki cimezted volna több haszna lenne.Csak a saját beállitásaimat irtam le -
sandró60
addikt
válasz
dave_gahan #19482 üzenetére
Én csak egy kicsit "szájbarágosan"irtam a hozzászólásomban.Remélem nem lessz harag a részéről
-
sandró60
addikt
válasz
myckie2 #19423 üzenetére
Az egyik fórumozó kolléga akcióban vett az Arénában novemberben "80ezer kemény pénzért"Azóta már nem akcósan 90-110ezer környékén van az ára
A tipusa Samsung 40D550-Ebben nincs internet.Hálózatra lehet kötni a Samsung All Share programjával számitógépről nézhetsz-filmet-képet-zenét hallgathatsz. Az usb-csatlakozójára külső meghajtót tehetsz(HDD-Pendrive) -
sandró60
addikt
válasz
zs2994 #19368 üzenetére
Azért irtam ,mert ugyan mkv-br-hd adás-ezeknél biztos kijön a szerinted legjobb beállitás,de mivan akkor amikor a tv-n legalább 80%-ban nem digitális csatornákat néz az ember(diginél az analóg adás igy is jobb).Nembeszélve az adások sugárzása ami nem egy forma minőségű.Vagy a leadott filmek minősége.Lehet,hogy a javasolt beállitások a te szemednek jók másnak meg nem.Volt már itt olyan fórumozó aki az innen vett beállitásokra azt mondta,hogy igen fakó.Nemvagyunk egyformák hál istennek!
-
sandró60
addikt
válasz
zs2994 #19351 üzenetére
Megszeretném kérdezni.Ezek a beállitások min lettek leellnőrizve,hogy jó-e?
TV-csatornák nézése?
A tv média lejátszóján jó minőségű 1080P mkv-k lejátszásakor?
Az az igazság sok ember sok féle beállitásokat ajánlott már itt,de szerintem már egy párszor megállapitottuk 2-egyforma ember(i szem) nincs.Talán még a tipusukon belűl is szórás lehet a led paneloknál. -
sandró60
addikt
Neharagudj elképzelhető,hogy egymás mellet elbeszélünk.Én nem politizálok egy olyan fórumban ahol emberek érdeklőnek a Samsung tv-k milyenségéről.Csak az én véleményemet osztottam meg.ha jobban figyeltél volna a KIS EMBERT-szót direkt nagybetűvel irtam és idéző jelbe foglalva,mert a kisember is nagy-EMBER.Igenis mégegyszer leirom-minden évben-sajnos az emberek többségének nincs lehetősége csere-berélni a tv-jét.(tisztelet a kivételnek)
Az árakról nem is irtam -
sandró60
addikt
Ebben igazad van."javítások/újítások lesznek benne, amik cserére ösztönöznek" idézet tőled.Ez akkor lenne normális ha a KIS EMBER kis fizetésel is megtudná oldani az évenkénti csere-berét.Sajnos ez az emberek többségénél nem igy működik.A topikban már többszőr leirtam általában a 90%-a több évre vesz MODERN tv-t.Lásd engem 6-éves plazmát cseréltem idén.Mások meg a 10-év körüli CRT-tévéjüket cserélik le.Nem véletlenűl sokszor kérdezik a leendő tulajdonosok,hogy milyen hibái lehetnek a vásárolandó tv-nek amit kiszemeltek.A pénz azért bővével senkinek sincs (tisztelet a kivételnek)
-
sandró60
addikt
válasz
Zsolt70 #19206 üzenetére
1:Várhatóan jobb képet kapnék ezzel, mint a fent leírt "digitális" adásból?: IGEN
2) Érdemes váltani a valódi digitális HD-s csomagra? Szebb ennek a képe a nem-HD adások esetén is?:IGEN
3) Milyen külső diszket érdemes venni hozzá? Bármelyik 2.5"-esre igaz, hogy elviszi az USB-ről kapott táp? Sajnos ennél a kérdésnél nem egyértelmű az IGEN
Indok: vannak olyan 2.5" vinyók amihez kevés a készülékből kijövő áramerőség.Néz szét ebben a topikban is irnak a javasolt 2.5" vinyókról -
sandró60
addikt
válasz
littlerock #19197 üzenetére
Szerintem a "kemény80ezer ft" szót idézőjelbe tehetted volna,mert a novemberben vásárolt 37D550 tipusú tv-t igen"Olcsón" vetted.Most néztem az árakat a te tipusszámú tévédet 90-110ezer ft között ajánlják most ujonnan, legalábbis ahol néztem.Gratulálok ha ujként vetted és nem valami szállitási sérűlt ujracsomagolt tv-volt
-
sandró60
addikt
Pedig ha 32D5500-as-tv-t vennél akkor most a Samsung oldalán meghosszabbithatod a garanciát 5-évre Garancia 5-évre- tipusok
-
sandró60
addikt
válasz
keke69 #19056 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy?Ha digi ott nincs ilyen probléma,mert a digitális csatornán bejön minden adó,ha meg más a szolgáltatód akkor szerintem nemtudod elkerülni a váltogatást.Lehet valaki tud olyat javasolni amit még én se tudok
A scart csatlakozás ennél a tv-nél egy jack dugon lévő scart csatlakozón kersztűl történikAmit a tv dobozában,mint tartozék megtalálsz
-
sandró60
addikt
válasz
dwelablack #18948 üzenetére
Én a saját tapasztalatomat irom.Amikor megvettem a D5500-as tv-és elkezdtem nézni a DGI-hd sport adását Hát ámultam-az analóg adás után eszméletlen részleteséggel láttam még talán a fűszálakat is. A focista lábán ha nemvolt leborotválva még a szőrt is megtudtam volna számolni.Ahogy mondod járod az áruházakat csodálkozom,hogy a HD-adásoknál ha egyáltalán ment ilyen a kiállitott tévéken nem vettél észre semmit?Ha teheted akkor vegyél ilyen tv-t
-
sandró60
addikt
válasz
keke69 #18943 üzenetére
Nagyon készséges vagy,hogy a kollégának egy rámutató linken adtad meg ,hogy már segitett valaki,de szerintem igy meg nagyon kényelmesé teszi a kérdezőt hacsak 1-hozzászólást elolvasott volna akkor nem irta azt"Valaki".Igy kényelmesedünk el a visszaolvasásban ha már 1-azaz egy darabot se olvasunk el.Tisztelet a kivételnek
-
sandró60
addikt
válasz
Daniel Alves #18938 üzenetére
Szerintem sehol.Pont az a baj Samsungéknál meg talán a többi gyártónál nem adna ki ismertetőt az uj firmware-tartalmáról.Igy marad a kisérlet,hogy jó vagy nem.Én úgy vagyok vele nemrakom fel addig amig valami visszajelzés nincs a kedves fórumtársaktól a működése felől. Ha jól működik valami akkor hagyom a frissitést máskorra
-
sandró60
addikt
válasz
Zsolt70 #18896 üzenetére
Hát ahogy olvasom akár az elöző kérdésed feltevésénél is,minőségben nagyot szeretnél ugrani,mondhatnám azt,hogy egy CRT-tv után ami neked vanOlyan meg szerintem nincs ami neked megfelelne, vagy nem ebbe a topikba kéne kérdezned.Azt te is gondolod,hogy tökéletes müszaki cikket(TV)nemfogsz kapni.Ha sokáig vacilálsz,hogy lecseréld a jó öreg CRT-det a világ elfog menni melletted.Ahogy irod,hogy a tv-olcsóbbak lesznek az relativ,mert elvileg ha valamit olcsóbban adnak az már egy "elavúlt"darab.Mindig hoznak ki ujabb és ujabb tipusokat
-
sandró60
addikt
Aztán nehogy úgy járj ezzel a boltall,mint én 6-évvel ezelőtt:Egyszer már leirtam a történetemet,de leirom az "ÚJ" tv-t vásárlók okulására.Sajnos ennél a boltnál,de lehet más boltroknál is az a szokás,hogy a kiállitott termékeket tv-nél kb-havonta ami naponta legalább 12-órát van üzemben visszacsomagolják és szerintem elfelejtik a vásárlóval közölni,hogy ez a tv- kiállitott darab,annó akkor velem se közölték csak amikor 2.hét után valami beállitási probléma végett kijött a szerelő,ha már itt volt megkértem nézzünk már a szerviz menübe vajon hány üzmóra lehet benne?Meglepetésemre sokkal több volt mint ami ha éjel nappal belet volna kapcsolva az alatt a 2.hét alatt.Ezért azt ajánlom aki "Gyanusan ólcsó" tv-vásáról kérdezzen rá,hogy mennyi üzemóra van a tv-ben
-
sandró60
addikt
válasz
GALARDO #18613 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe ennek az oldalnak olvasását.Itt több mindent megtudsz a Samsung tv-rőlInformációk
-
sandró60
addikt
válasz
petikeke #18501 üzenetére
Itt levan irva minden amire kiváncsi vagy Akció feltételek
-
sandró60
addikt
válasz
d.véderjoe #18487 üzenetére
Helyedben visszavinném még időben.Felesleges lenne másik ugynilyennel kisérletezgetni
-
sandró60
addikt
válasz
Z14XEP #18421 üzenetére
Nálam amikor megvettem a D5500 Volt egy 2.5" 320Gb-os vincsim amiFAT32-re volt formázva,használtam ehez tv-hez,de már NTFS-re formázva.A vincsit csak simán lehúztam amikor a tv bevolt kapcsolva és utána jöttek a BAD szektorok.Lehet,hogy nem ettől,de azt a vincsit nemtudom most már használni.Úgy hogy én a tv-kikapcsolása után húzom le az usb-ről
-
sandró60
addikt
válasz
zs2994 #18414 üzenetére
"magyarul a notebookom gyenge --ez a baj ?"
Azt tudom mondani,ha usb-külső winnchesterrel lejátszva is igy megy akkor lehet,hogy a tömöritésel van a gond ha meg igy jól játsza le akkor a laptoppal van valami gubanc.Nekem egy régi tipusú notebookom van (7)éves a nagyobb filmeknél nálam is igy működik.Ilyenkor külső vinyóra ráteszem és már megy minden
Sajnos a Samsungnál van ilyen,hogy van amikor flottúl megy minden,de van amikor nehezen tölt be .PL:tegnap este -
sandró60
addikt
Azért mégegyszer bemásolom az idézeted tőled"Na mindegy.Keresgélek külföldi oldalakon is, de, hogy melyik FW mit javít arról semmi". Azt irod ,hogy azt se tudod,hogy mit javit.Mégegyszer:Ha jól működik valami nem kell
Ha úgy érzed,hogy nálad valami nem működik,jól akkor ESETLEG.
Ha beállitási problémák vannak akkor irsz ide és talán mi megfejtjük -
sandró60
addikt
Azt tudom ajánlani a mindenáron fimware frissitőknek,ha jól működik a tv és nemveszek észre semmiféle hibát, akkor felesleges a frissitgetés.A Samsung szerveréről a tv-re szokot jönni az autómatikus frissités felajánlás ami szerintem akkor történik ha valami kritikus hibát javit.Addig meg ha jól működik teljesen felesleges.Most téged idézlek" Na mindegy.Keresgélek külföldi oldalakon is, de, hogy melyik FW mit javít arról semmi".
-
sandró60
addikt
válasz
d.véderjoe #18225 üzenetére
Garancia?Vagy tedd át egy másik külső házba, úgy próbáld ki,persze ha van rá lehetőséged
-
sandró60
addikt
válasz
d.véderjoe #18213 üzenetére
Esetleg megpróbálhatnád egy másik winchesterrel.Mennyi idős ez amit most használsz?
Vagy másik usb-kábellelHabár ezt már irtad,de az ördög nemalszik
-
sandró60
addikt
válasz
d.véderjoe #18206 üzenetére
A firmware frissités előtt se működöt rendesen?Milyen vincsit használsz 2.5"-3.5"? Esetleg egy külső táppal segithetnél rajta.Ha nincs ilyened már? Próbálkoznék egy másik usb kábellel is
-
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
hunor70 #17976 üzenetére
Pedig ott van amit kersel ha egy kicsit lejebb görgetsz van ott az A-A kábel aminél felhivják a figyelmet a 2 számitógép összekötésére nemjó,de külső perifériák (HDD) csatlakoztatására jó.A fő kérdésre a válaszom van minőségi különbség a különböző USB-kábelek között,ezért ajánlottam ezt a linket,mert sajnos a sok rossz minőségű, megvett kábelek után ennél nemcsalódtam.Mégegyszer nézd meg azt a linket
-
sandró60
addikt
válasz
lasimon #17934 üzenetére
Ha a te észrevételed szerint jól működik akkor teljesen felesleges a frissités usb-ről.Nálam féléve működik jól az utolsó frissitést is saját szerveréről internetten csinálta meg a tv-Ha valami komolyabb változást hajt végre a Samsung a frissitésben akkor úgyis felajánlja majd a készüléken keresztűl,hogy frissiti,de te választhatsz frissited vagy nem
-
sandró60
addikt
A tv tudja egyáltalán a hálózatot?Van a menűben HÁLÓZAT BEÁLLITÁS menűpont.Amúgy ha sikerűl hálózatba állitani a tv-t.Utána még le kell a Samsung oldaláról tölteni a számitógépre ezt a programot/L][
-
-
sandró60
addikt
válasz
Ed Parker #17816 üzenetére
Ezekszerint nem egésszen értetted én azért irtam egy kicsit irónikusabb hangvételben,mert sokan fen vannak akadva a felhősödésen.Én elfogadtam ezzel a "hibályával" együt-Nem az eladó a hibás!.Gondolom a raktárkészletén lévő tv-ket nemfogja kibontogatni,mert akkor 1-db-ot se tudna eladni
-
sandró60
addikt
válasz
Ed Parker #17809 üzenetére
Szerintem sehogy,a kedves ügyfél haza viszi otthon még a legkisebb kulcslyukat is betömi.hogy korosötét legyen és elkezdi tesztelni a "FELHŐKET" Megszámolja soknak találja ha a 3-rom napon belül van, örűl visszacsomagolja .Elviszi abba a boltba ahol vette, kicsomagolja megmutatja.Az árús meg azt mondja a teljesen kivilágitott áruházban biza Ő nemlát egy felhőt se Te azt mondod,hogy nem a kinti időjárás véget hoztad vissza,mert pechedre kint tiszta az idő.Tréfát félre téve ez olyan "hiba" a leddes tv-nél,mint anno a plazma tévéknél azt mondták a beégés nem garanciális hiba,mert ugye sok tv-be beégtek a csatorna jelző logók.Sajnos én is szenvedő alanya voltam úgy 6-éve
-
sandró60
addikt
válasz
xNemesisx #17726 üzenetére
Mivel gondolom nemcsak egy filmet akarsz megnézni,szerintem jobb ha veszel egy vinyót legalább nem kell törölgetni a pent,nembeszélve arról a nagyobb gb-vagy tb-vinyóra sok adatot tudsz rátenni
Ha türelmes vagy a vinyók ára előbb vagy utóbb lefog csökkeni,de addig megteszi az amit irtál
Néz szét itt a PH apróhirdetésénél -
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz
InfiniteReality #17625 üzenetére
Én is csatlakozom hozzád hosszú hónapok óta megy ez az adok kapok,hogy a Samsung 5000-es szériájú tévéi ilyen meg olyan rosszak,DE ha ide téved egy olyan ember aki a mai technikához nemért és látja azt amit egy két ember leir a tv tudásával kapcsolatban akkor a végkövetkeztetése az,hogy ezt a tévét nemszabad megvenni.PEDIG MEGSZABAD venni.Akit nemérdekel a kiforratlan 3D vagy az 5000-sorozatú tv-nél a SMART-funkció annak nyugodt szivvel ajánlom.Mégegy észrevétel,amit sokszor leirtam MINDENKI a saját szemével győzödjön meg egy olyan helyen ahol működés közben látja a tévét
-
sandró60
addikt
válasz
balage. #17573 üzenetére
Vagy az AllShare-programot vagy pedig a Serviio programot használd .Van akinek a Samsung programa jött be van akinek a Serviio.Nekem az AllShare.Ahogy irtad wifire kevés az 54mbi-Azon meg ne csodálkoz,hogy leterheli a procit amikor 1080p-s filmet próbálgatsz Kell venned egy minimum N-es routert,nálam a TPLINK841 ND jól muzsikál.Igaz én kábelen küldöm a jelet a tv-re
-
sandró60
addikt
Ha crt-tv volt akkor jó esélyel a kiválasztott led tv-n teljesen más dimenzóban fogod érezni magad.Tehát nesajnáld azt a pénzt rá amit irtál.Szerintem ha több évre veszed akkor a felsorólt igényednek biztosan megfelelő
Azért talán akad valaki a közelben aki segit az első lépéseknél.(Beüzemelésnél) -
sandró60
addikt
válasz
smobika #17481 üzenetére
Azért nem kell másik tv-t venni.Van egy pár lehetőség a tv műsorok felvételére akár egy külső felvevő egység ami szerintem nemkerűl sokba. Itt biztosan kapsz a kollégáktól tippet.
Én nemfoglalkozom ilyen témával Van itt a PH-n olyan fórum is ahol részletesen tudsz tájékozodni a lehetőségekről -
sandró60
addikt
válasz
smobika #17474 üzenetére
Lehetőség van,de ugyanakkor akár a szervizmenű megnyitásával is haza lehet vágni a tv-t.Ezen a fórumon ha utána olvasol már járt igy valakiÚgyhogy hajrá,hátha bukod esetleg az 5-éves gariját is.Egy mezei usernek vétek hozzá kezdeni az "okositáshoz"Többe kerül a leves mint a hús
-
sandró60
addikt
Csak,hogy ez egy forma szöveg, mint tudjuk abba minden belefér.Mint ahogy olvasom a 3D fulHD-is csak egy forma szöveg mivel hiába van az egyes tv-k dobozára ráirva. Mégse az.Tudjátok a marketing minnél többet eladni és majd esetleg a javitható részeket a különböző firmwarekben majd kijavitjuk.Gyakorlatilag mi több ezren vagyunk a tesztelők
-
sandró60
addikt
Sajnos nemcsak a Samsungnál áll az ,hogy figyelni kell nehogy valami szabálytalanságott kövesenek el,mert különben nyakukba akasztanak olyan megbélyegzést ami már nemhasználna a jóhirüknek.Biztos,hogy Samsungos programozó fiúk szeme előtt ez lebeg és nem az,hogy nemtudnák megcsinálni.Ilyen az üzleti világ,hogy a legkisebb dologból is hozzuk ki a legtöbb: manit-pénzt
-
sandró60
addikt
Akkor mégegyszer leirom nagybetűvel,hogy jobban képben légy:EZ NEM MÉDIA LEJÁTSZÓ a hagyományos értelemben,tehát ettől ne várjatok egy olyat ami az erre kifejlesztett média lejátszóknál működik.Ez csak egy plusz szolgáltatás és nem a fő funkciója a tv-nek.Amúgy ha figyelmesebben elolvastad volna amit irtam és nemcsak részleteket ragadsz ki a leirásomból,de mégegyszer leirom mindenki olvassa el a használati leirását az erre vonatkozó résznek
-
sandró60
addikt
válasz
KorLaci #17423 üzenetére
A Samsung média lejátszója igenis a ma használatban lévő ujabb tv-közűl a legjobb!Ezt azt hiszem elkell fogadni,Az.hogy itt egy pár ember a kimondottan arra tervezet média lejátszókhoz hasonlitja az tévedésben van talán még a más márkájú tv tulajdonosok is.Tudom sokan azt szeretnék,ha úgy működne mint egy igazi média lejászó,sajnos ez nem az.Tehát akkor nevárjunk el olyan dolgokat ettől a plusz szolgáltatástól.A különböző lejászható formátumok levannak irva a használatijában,csak el kellene olvasniAz ilyen olyan oldalakról letöltött filmek minőségét megkellene választani mielőtt letölti az ember,igy feleslegesen bosszankodik amikor nem megy ez vagy az a Samsung média lejátszóján.Igy van az,hogy valakinek az 50-filmből 50 megy,mert ő eleve lese töltött olyat amit ez a média lejászó nemtud kezelni,Végkövetkeztetés tessék a Samsung ezen használatijában elolvasni hogy mit tud kezelni ez a mi SZUPER tv-k
-
sandró60
addikt
válasz
r.zozoka #17322 üzenetére
Néz szét az Árkádban vagy ha nagyon kellene akkor mindennap az akcós oldalakra is felnézhetsz amit a nagyon népszerű kereső oldal megkeres neked
Saját tapasztalatomból kindulva:nekekem TPLINK-841nd routerem van.Amikor valamiben megakadtam a router bellitásánál akkor a megadott telefonszámon(ingyenes) amit mellékeltek a használati utasitásban felhivtam őket és készségesen válaszoltak nekem a feltett kérdésre.Sajnos a routereknek használatijában éphogy csak az alapvető beállitáshoz van Magyarnyelvű leirás -
sandró60
addikt
válasz
oliver7777 #17305 üzenetére
Figyelmedbe ajánlom ezt a topikotGARANCIA kérdések
-
sandró60
addikt
válasz
Csabesz75 #17275 üzenetére
Ilyen nagy GB-os fikmeket ezzel a routerrel soha nemfogsz wifin jól lejátszani sajnos a Linksysnek ez a tipusa nemtudja kezelni.Ha továbbra is ragaszkodsz a wifihez ajánlom a TP LINK1043N-es routerét ami már jobban teljesitA legbiztosabb átvitel ha kábellel oldod meg
-
sandró60
addikt
válasz
balage. #17154 üzenetére
Gondolom a tv firmwaret akartad frissiteni?Hogy?
Azt tudod a Samsung oldalárol letöltöt firmet az oldalról letöltve futtatni kell ami után kapsz egy IMG filét amit a FAT32-re formázott Pendrive-re másolsz-Igy az usb-re csatlakoztatva már szerintem a tv-menűjében inditott USB-frissités már elindul-Bocs ha ezeket igy csináltad nem kioktatás képpen,mert sokan nemtudják a fissités menetét -
sandró60
addikt
válasz
james008bond #17143 üzenetére
Tudtommal az idei D-s2011modelekhez csomagolnak 3.D-s szemüvegeket.Csak a kijelölt nagyobb üzletekben-aC-s az tavalyi modelTehát az idei D-s modelt ajánlom neki ha a kedvezményeket megszeretné kapni(5-évre) garancia hosszabbitást is
-
sandró60
addikt
válasz
forumozo55 #17136 üzenetére
Szerintem a "valós"100HZ-t nyered vele Böngésző úgy tudom,(javitsatok ki ha van)nincs benne.Nem konvertál 3D-be
-
sandró60
addikt
Sajnos ez a kategória ezen a fórumon elég drága,de ez se biztos,hogy jó lenneÉn úgy vettem észre a sok usb-kábel kipróbálása után,"már tapintásra vagy ránézésre"(JÓS-tehetség
) megmondom,hogy azzal a kábellel ven esély arra,hogy továbbitsa a jelet.sok kidobot pénz usb-kábelre tapasztalata után ajánlottam azt a linket már egy pár embernek
Itt aránylag elfogadható árak vannak -
sandró60
addikt
válasz
balage. #17125 üzenetére
Még1 kérdés amit rákötsz vinyót a tv usb-re az hány felé van particionálva?Általában 1 partició,de több könyvtár lehetséges,megpróbálhatod másik usb kábellel.Itt egy link ahonnan én is vettem usb kábelt,mert nálam is volt,hogy nemolvasta be a hozzáadot kábelén a vinyót
[Innen rendelhetsz is] -
sandró60
addikt
válasz
balage. #17115 üzenetére
Szerintem jobban jársz ha vissza viszed.A töblet költség visszajön a hosszabb garancia időben(5-év)plusz a dobozban lévő tartozékok megléte(szemüveg-ek?)
Mivel kötöd össze a noti vinyót-usb hosszabbitókábellel vagy a vinyóhoz adott usb kábellel
Itt a fórumon egy párszor leirtuk a legbiztosabb megoldás külső tápos 3,5"házban lévő vinchester-Mindezek ellenére a 2,5" vinchesternek is menni kéne megfelelő csatlakoztatásal(kábel) -
sandró60
addikt
válasz
InfiniteReality #16883 üzenetére
Látod ha figyelmesebben elolvastad volna a #16805-ös hozzászólásomat már akkor irtam,hogy a háttévilágitásal lehet még variálni. Az áramfogyasztást mérsékelni.Mindenesetre örülök,hogy erre te is rájöttél
-
sandró60
addikt
válasz
InfiniteReality #16821 üzenetére
Lehet,hogy a hozzászólásod után elővették a "zsebszótárat"vagy a webbforditóra kattintottak
-
sandró60
addikt
válasz
InfiniteReality #16818 üzenetére
Azt hittem,hogy valamelyik angol területen laksz.Szerintem jobb ha Magyarul irsz ki mindent igy legalább több ember megérti a hasznos információdat.Szerintem itt aki teheti átállitotta a tv menűjét Magyarra
-
sandró60
addikt
válasz
InfiniteReality #16811 üzenetére
Neharagudj,hogy megkérdezem?Neked a tv menűje nem Magyarul jelzi ki a különböző funkciókat?Azért elképzelhető,hogy van még itt olyan ember aki nem érti amit te kiirsz "anglisul"a különböző funkciók megnevezésénél
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest