- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sityupityu
veterán
válasz
Tippmix46 #29927 üzenetére
Nekem van egy WD Elements SE 2,5"-os 1Tb-os vinyóm. Nincs kikapcsoló gomb rajta(egyik külső vinyómon sincs),viszont 20 perc múlva ha nem kap semmilyen impulzust(legyen az tévé vagy szgép)akkor leállítja magát. Ilyenkor amikor pihenő állásban van a led nem világít folyamatosan,csak ritkán villog.
-
sityupityu
veterán
válasz
attamero81 #28379 üzenetére
Csak megerősítetted amit már eddig is tudtam,átléptük az abnormális vonalat.
Bár akinek semmi más hobbija nincs csak az,hogy egész nap a lakásban üljön és a tévéje előtt b@ssza a rezet,az biztos értékeli. -
sityupityu
veterán
válasz
attamero81 #27658 üzenetére
Na ezt nem értettem ,hogy ha fizikálisan gátolva van egy kijelző akkor hogyan? Bár még így is kicsit érthetetlen a számomra ez,hogy még ha túlhajtással is,hogyan lehetséges? Értem hogy túl lehet terhelni dolgokat,de ha valaminek elvileg fizikai akadálya van? De ha te mondod hogy van rá esély akkor elhiszem.
-
sityupityu
veterán
válasz
Flashget #27649 üzenetére
Én értem ezt,de ha úgy van ahogy attamero81 mondja,hogy a kijelző az akadálya hogy működjön a full Hd 3D,akkor egy fw hogy a bánatba segíthetne ezen? Még ha a motion plus ki is van kapcsolva.
Ellentmondás van. Valahol valamelyik részről sántít a dolog,hogy melyikről azt nem tudom.
-
sityupityu
veterán
válasz
attamero81 #27510 üzenetére
"hogy ha 3D-t néztél mindenhol FullHd 3D legyen."
Gondolom így akartad írni?
Én értem amit írsz,már máshol is olvastam erről. -
sityupityu
veterán
Mondjuk itt a sebességnél is vannak érdekes dolgok. Papír szerint ha jól tudom a tárolóeszköznek legalább a 15 Mb/sec adatátviteli sebességet kell tudnia hogy működjön,viszont nekem van egy 8Gb-os Pqi pendrive-om ami max 7.5 Mb/sec sebességet produkál és mégis működik vele a PVR.
Ezt még JoeYi is lejegyezte a Tudástárba mint érdekességet.
-
sityupityu
veterán
válasz
TazLeacher #27459 üzenetére
A D sorozatnál biztos hogy nem.
-
sityupityu
veterán
-
sityupityu
veterán
válasz
Imifej #27357 üzenetére
Ami előnye lehet a box-nak azt a PIP-el szerintem ki is merítetted. Én digikábeles vagyok,úgyhogy a conax vonal is kilőve nálam. De aki kártyára van kényszerülve ha van rá lehetősége az is inkább a tévével igyekszik ezt megoldani,mint hogy egy boxot üzemeltessen ez miatt. Szerintem a mérleg nyelve igen csak a boxmentes élet felé billen.
-
sityupityu
veterán
válasz
Imifej #27330 üzenetére
Akkor elnézést,írtam is hogy nem vagyok biztos benne.
Azért jó ha "normális" formátumban rögzíti az adást,mert így az ember szgépen is meg tudja nézni és egyéb más lejátszón is,és oda tudja adni az is merőseinek is ha kell. Ráadásul a gyári formában a felvétel csak az adott tévén nézhető újra,más ugyanolyan típusú készüléken sem játszható már le.
Persze,több megoldás is van a tévéműsor felvételére,de az ember általában arra törekszik,hogy minél kevesebb kacat legyen a tévé körül nem hogy még szaporítsa azokat. Különösen annak tekintetében,hogy a tévé is képes erre,és már van megoldás arra is hogy ne csak azon lehessen visszanézni. -
sityupityu
veterán
Ha jól emlékszem itt az egyik fórumozó (talán Imifej) megoldotta. Majd biztos jelentkezik.
(#27315)Makosx: Ami fenn van neked régi fw,azzal simán lehet aktiválni. Ha mindenképp frissíteni akarsz azt csak utána tedd.
(#27316)Attamero81: Ja mindegyiknél lehet,neked.
De akinek nincs otthon spéci irányítója annak nem.
-
sityupityu
veterán
Most már valóban kevés az az infó amit a matricából stb meg lehet tudni,noha a c szériánál még simán meg lehetett mondani ezekből hogy milyen panel van benne. Viszont arra már számos példa volt,hogy a made in slovákia egyáltalán nem biztosíték a samu panelra,innen is vegyes panellal jönnek ki a tévék.
-
-
sityupityu
veterán
válasz
syler123 #26656 üzenetére
Én sem vagyok érzékeny az input lag-ra,és nem is használom a játék módot. Pedig nem keveset játszom konzolon,és ami nekem van tévé(c650) ott a tesztek szerint van input lag rendesen. Pedig még online is nyomom,de én nem érzékelek semmit. Azzal meg nagyon egyetértek,hogy a játék mód bekapcsolásával valóban ocsmány lesz a kép.
-
sityupityu
veterán
Bizony van különbség,amit előttem le is leírtak. És látványra is szerintem csak az nem veszi észre a különbséget aki nem akarja. Ha akarsz 3D-t ha nem,ha teheted valódi 100Hz-es tévét vegyél mert minőségibb képet kapsz. Nem véletlenül lett kitalálva a 100Hz már a 3D előtt. Egy B650 után meg eleve nem adnám alább.
-
sityupityu
veterán
válasz
sonkamiki #26020 üzenetére
Szerintem hagyd úgy ahogy van. Én kétszer frissítettem(már bánom)és semmi javulást,változást nem vettem észre. Illetve annyit,amit már te is írtál,hogy csak butább lett a tévé.(kurtított szervizmenü,scart-on a hangkimenet kilőve) Szerencsére az aktivált Pvr nem tűnt el.
-
sityupityu
veterán
Szerintetek kb két órányi monoszkóp okozhat kárt az lcd kijelzőén? Tegnap bealudtam a retek klubbon és hajnalban a sípolásra ébredtem.
-
sityupityu
veterán
válasz
Dealer20 #25871 üzenetére
Na,most már nálam is bejönnek,de nem én voltam a láma! Bementem délelőtt a szolgáltatóhoz,és mondták hogy náluk van valami probléma. Nemrég rám csörögtek hogy próbáljam meg,és most már valóban foghatók. Azért van itt káosz a diginél. Adtak egy papírt az új csatornalistával,amin vannak csatornák amik továbbra sem jönnek be,viszont én meg befogtam olyat ami nem is szerepel a listán.
A másik ami végképp érthetetlen hogy azok az adók amiket átraktak a 121,5MHz-re azok ugyanúgy foghatók a régi 121MHz-en is.
Érdekes.
TripleB ! Szerintem csak be kellett volna állítani úgy hogy jó legyen,nem kikapcsolni. De ha te akadozó képet szeretsz nézni...
-
sityupityu
veterán
válasz
p1ranha #25840 üzenetére
Nálam is eltűntek. Hiába csinálok új keresést és kézi keresést nem jönnek be. Mondjuk nálunk eddig is trükkös módon jöttek be ezek az adók. A többi adótól eltérően más jelátviteli sebességet kellett beállítani és kézi kereséssel megkeresni. De most sehogy sem találom őket.(olvastam a digi honlapot) Holnap bemegyek a szolgáltatómhoz.
-
sityupityu
veterán
válasz
bgergo1984 #25710 üzenetére
Nekem C650 van,de most nem vagyok otthon,nem tudom megnézni a szervizmenüt. A factory reset-en kívül állítottál el valamit? Korább állítgattál a szervizmenüben? Az egész csatornamenü szürke?
-
sityupityu
veterán
válasz
Imifej #25625 üzenetére
Én csak nagyon ritkán kötöm rá a netre a C650-em,nincs is saját kábele.Ami volt már befogtam máshova. De holnap rákötöm és megnézem hogy nálam bejön e. Kíváncsi vagyok. Bár amiket olvastam róla az sem nagy baj ha nem. Legutoljára amikor néztem nagyon elcsodálkoztam rajta hogy mennyi "kacat" van fönn,ahhoz képest hogy 2010-ben alig volt valami.
-
sityupityu
veterán
Én elég jól beszélek angolul,de a mai napig jobban szeretem nézni a filmeket szinkronizálva. Legalább is a legtöbbet. Nem mondom,tényleg vannak filmek amik jobbak az eredeti nyelven. Viszont egy valag ellenpélda is van. Rengeteg vígjátékot a magyar szinkron tett ütőssé,és pont az eredeti nyelven volt nagy csalódás.
-
sityupityu
veterán
válasz
StoneBridge #25174 üzenetére
Jól tetted hogy nem frissítetted,hagyd úgy ahogy van. Semmi nem történt amiért érdemes lenne. Sőt,csak rosszabbul jársz! Pl ha frissítesz és előtte nem aktiváltad a Pvr-t,akkor utána már nem is lesz lehetőséged. A másik ami aztán végképp egy nagy szemétség,hogy az egyik scart-ot lehetett használni audio kimenetként is,ami szintén a múlté a fw csere után.
-
sityupityu
veterán
válasz
nightshadow #25148 üzenetére
Hogyan találtad ki a méretét?
-
sityupityu
veterán
válasz
attamero81 #25016 üzenetére
Nem tudom,nem nekem van a problémám hanem Jonasg fórumtársnak.
-
sityupityu
veterán
válasz
attamero81 #25014 üzenetére
Nem az én tévém.
De állítólag egyB530-as
-
sityupityu
veterán
Nálatok a Digi kábelen hány digitális adó jön be? Nálunk eddig bejött olyan hetven környékén,aztán kb egy hónapja hozzácsaptak még párat. Csináltam egy teljes keresést,és 3 rádióadóval együtt 98 adó jött be. Azért írom múlt időben,mert ezzel túlterhelték a rendszert és az összes adó egyfolytában szaggatott. Most várnak valami cuccra ami majd megoldja a gondot,de addig is csak 45adó jön be. Szerencsére a normális adókat hagyták meg,köztük az összes Hd állomást.
-
sityupityu
veterán
"sokan inkább azt kapcsolják be a Motion Plust meg ki."
Miért választaná valaki ezt a beállítást? A szappanopera hatás elkerülése miatt? Azt beállítással lehet orvosolni. Ha motion plus nélkül nézed akkor nem kapsz valós 100Hz-et,nem? Mert ha ezt nézzük akkor értelmét vesztené az egész. Még ha jobb panel és elektronika is van benne mint egy 50 Hz-es tévében minek venne valaki 100Hz-es tévét?
-
sityupityu
veterán
válasz
sanyaboy #24628 üzenetére
Ha a motion plust kikapcsolod akkor kikapcsolod a 100Hz-et is. Tehát 50Hz-en működik a tévéd. Ha motion plus ki van kapcsolva,de a led mozgásjavítás be,akkor kapsz egy "kamu" 100Hz-et mint az 5000-es sorozatnál. Én így gondolom,ez a logikus. Aztán lehet hogy nem így van. Számomra csak az a kérdés,hogy egy eleve valós 100Hz-es tévébe mi a fenének tették bele a led mozgásjavítást? Lehet csak azért,hogy oda tudják írni hogy az is benne van?
-
sityupityu
veterán
válasz
lehasznalo #24615 üzenetére
"Amúgy is a gyári médialejátszója csak 50hz-et tud, és nem tudja a 24p-t."
A 24 p az rendben van,de hogy 50Hz-es a lejátszója az tök mindegy,semmit nem jelent. Az a lényeg,hogy maga a megjelenítő,a tévé legyen 100Hz-es. A dvd lejátszóktól az Xbox360-ig mindegyik csak 50/60 Hz-es.InfiniteReality! Én sem tudnám már nézni másképp.
-
sityupityu
veterán
A szappanopera hatást azért vegyük ki a hibák közül,mivel az nem hiba. Ez a 100hz velejárója,egyszerűen csak nem vagy hozzászokva. A motion plus egyéni testre szabásával viszont beállítható, hogy ez a hatás milyen mértékű legyen. Viszont a gyakori és erős szaggatások már hibának nevezhetők.
-
sityupityu
veterán
válasz
lehasznalo #24448 üzenetére
Egyébként igen.Ha a csúszkák már nem nullán vannak,akkor a motion plus be van kapcsolva,csak mondom,nálam nem veszi le a fényerőt.
-
sityupityu
veterán
válasz
lehasznalo #24448 üzenetére
Nekem nem led háttérvilágítású a tévém,c650-em van. Nálam nem variál semmit a fényerővel.
-
sityupityu
veterán
válasz
lehasznalo #24437 üzenetére
Az egyedi beállításnál az elmosódáscsökkentést 10-re,a torzításcsökkentést 3-5 között szoktam használni,műsortól és filmtől függően.
-
sityupityu
veterán
Egyébként elfelejthetnétek már ezt a made in Slovakia=Samsung panel dolgot. Egy csomó ellenpélda volt már itt fenn,hogy ez egyáltalán nem így van.
-
sityupityu
veterán
válasz
Airforce01 #24317 üzenetére
Nem értem. Mindenhol úgy reklámozzák ezeket az app-okat hogy smart alkalmazás Samsung smart tévé tulajdonosoknak. Lásd pl Kiskacz (#24271) link.
De miért? Az én c650-es tévémen nincs smart menü csak "sima" internettévé,de ugyanazok az alkalmazások vannak ott is. Se több se kevesebb. Amúgy most néztem nálam bejön ez a Videa is.
-
sityupityu
veterán
válasz
Napfénysüti #24304 üzenetére
akkor most hogy van ez?
-
sityupityu
veterán
válasz
Tutu7030 #24178 üzenetére
Én meg maradok a tévé saját kapcsolójánál.
Amúgy egy valag alkalmazás van amivel működik. A Htc-men is van kb négy,de csak addig érdekelt amíg kipróbáltam. Nekem ne mondja senki hogy jobb egy sima kijelzőt tapperolni,mint egy rendes gombos kapcsolót. A tévé kapcsolóján tök sötétben is tudom hogy melyik gomb micsoda úgy megszoktam már,mint minden irányítómon.
-
sityupityu
veterán
válasz
Zsüll78 #23912 üzenetére
Letöltöttem ugyanazt a verziót ami neked is megvan,úgyis meg akartam nézni, és nálam sem viszi. Azon kevesek közé tartozik amit nem támogat a tévé media playere.(c650) Legalábbis nálam ritkának számít,1.5 év alatt ez a második vagy harmadik film amit nem visz. Amugy én sem értem hogy miért nem játsza le. Ezért jó ha az embernek van külön egy rendes media lejátszója. Én mostanában elég sűrűn használok külsőt már csak a feliratok miatt is.
-
sityupityu
veterán
-
sityupityu
veterán
Érdekes dolog ez az input lag. C650-em van aminek elméletileg elég magas,de én semmit nem vettem észre. Mindig is konzol játékos voltam és amikor átváltottam c650-re nem vettem észre késést,pedig a legtöbbet fps játékokkal játszom. Sőt,nagyon sokat nyomom a Fight Night-al ami szintén egy olyan játék ahol rengeteget számít az ember reakcióideje és hogy erre hogy reagál a tévé,de én itt sem vettem észre semmit. Viszont azt sem állítom hogy nincs,lehet hogy én kevésbé vagyok kihegyezve erre a dologra mint más játékosok.
A vinyó témához: Nem semmi hogy felmentek az árak! Persze tudtam róla.De csak pislogok hogy mennyibe kerül egy 3.5" 1Tb-os vinyó. Tavaly tavasszal a 2.5" 1Tb-os WD Elements vinyómat vettem 20 ezerért. És ha jól tudom a 2.5"-os vinyók drágábbak mint a 3.5"-ak. Egyébként nekem is kikapcsol fél óra múlva rákötött állapotban ha nincs használva(persze a tévé üzemel),csupán a jelzőfény villog csak.
-
sityupityu
veterán
válasz
TazLeacher #23623 üzenetére
C650 szintén onnan indul ahol ki lett kapcsolva.
-
sityupityu
veterán
-
sityupityu
veterán
válasz
kischico #23482 üzenetére
Egyáltalán nem biztos hogy Samu paneles lesz csak azért mert a Szlovákiában készült! Többen is írták hogy a belenéztek Szlovákiai gyártású tévéknek a szervizmenüjébe és nem Samu panel volt bennük. A C szériák is vegyes panellel kerültek ki erről a helyről.
Flashget! Szerintem az Edge led technológia miatt ezeknél a tévéknél a paneltől függetlenül nincs teljesen homogén kép.
-
sityupityu
veterán
válasz
syler123 #23477 üzenetére
Tavaly én is beneveztem volna egy 46d6500-ra,a jelenlegi 40c650 meg ment volna a hálószobába.De engem is a felhősödés és a bevilágítás tántorított el. Három d6500-ös tévét is meg tudtam nézni ismerősöknél sötét szobában,is mindegyik szenvedett ezektől. Megvárom milyen lesz az idei széria,ha ki tudták javítani(amit kétlek) akkor év végén veszek egyet. Ha nem akkor komolyan elfogok gondolkodni egy plazmán,bár annyira nem szimpatizálok ezekkel a tévékkel.
-
sityupityu
veterán
válasz
kovsol #23215 üzenetére
Lehet hogy hülyeséget írok,de mintha rémlene valami hogy a Hdmi 1-et kell átnevezni.
Air! Ez így van. Téves vásárlás,nem tetszik stb nem kötelesek visszavenni csak ha hibás a készülék. Viszont ha az van hogy hibás a készülék akkor dönthet úgy is az ember hogy csere helyett a pénzt kéri vissza!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest