- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
digikábeles
aktív tag
válasz
paatrick #64914 üzenetére
"A hang már más tészta. Egyszerűen borzalmas.
Előtte egy már 7 éves Samsung Series 4-et használtunk, az csak 82 cm-es volt még HD, de hangban oda vissza verte ezt a mostanit. A beállítások se sokat segítenek. A "Hangosított" talán a legjobb a rosszak között."
Én nem is értem, egyáltalán minek raknak bele bele használhatatlan hangszórót.
-
digikábeles
aktív tag
válasz
Drakemusic #57933 üzenetére
Analóg tévécsatornánál nincs EPG, csak teletex van. Azon meg tudod nézni a tévéműsort is.
-
digikábeles
aktív tag
Még annyit, hogy mivel ez egy outlet áruház, mindenképpen ragaszkodj a kipróbáláshoz.
-
digikábeles
aktív tag
-
digikábeles
aktív tag
-
digikábeles
aktív tag
válasz
jalicsbal #56933 üzenetére
Szia! Ha ez megnyugtat, nekem sem kapcsolja be a tévé a BD lejátszót ha a HDMI forrásra kapcsolok, sőt van hogy föl sem ismeri. Pedig mind a kettő Samsung. Ilyenkor egy ki-be kapcsolás segít. Mellesleg nem értem, miért vettél hangprojektort, amikor a B650-nek még jó hangja volt a saját hangszórói által?
-
digikábeles
aktív tag
válasz
H4CKmyM1ND #55852 üzenetére
Nem értem, ha jó volt a Digi, miért hagytad ott?
-
digikábeles
aktív tag
Tartósságra is tesztelsz tévéket, vagy ez nem szempont? Ha úgy tetszik, én 4 éve "tesztelek" egy b550-et, eddig 0 pixelhibával. Nem volt szükség a garancia papírjára sem. Ha tehetném, újra csak ilyet vennék. Nem értem, mi szükség van az évenkénti modellfrissítésre. Bőven elég lenne 3-4 évente váltani.
-
digikábeles
aktív tag
Én edge ledest nem vennék semmiképpen. felhősödés
-
digikábeles
aktív tag
válasz
Honkydoo #50352 üzenetére
Én soha nem éreztem fontosnak, hogy a felvett tévé műsorokat pc-re vigyem, ezért ezzel a kérdéssel nem is foglalkoztam. Egyszerűen úgy használom, meg arra, amire gyártották. Megosztani nem kell a beépített vincsesztert, elkülönítve kezeli a különböző forrásokat. Legalább is a D-nél így van.
-
digikábeles
aktív tag
válasz
Honkydoo #50343 üzenetére
Szia!
A google fordító nem sok jóval biztatott, én inkább hagynám az eredetit:
Tudsz tégla a tv ezzel kiterjesztésekválasz egyszerű:
nem, de akkor megöli a macskát, éget a házat, és kanos dolog a barátnőd! A legrosszabb esetben a tv állítsa le, és kapcsolja be újra.
kivéve, hogy változtatott a szkripteket, és nem tudta, mit csináltál
Ha megváltoztatja a szkriptek is laza a "tetőgerinc garancia" ;-)
ha segítségre van szüksége a saját scriptek lehet kérni: -
digikábeles
aktív tag
válasz
donjohnson #48474 üzenetére
Köszi, majd holnap megnézem. Időnként frissíti magát. Emlékszem, amikor megvettem, még volt google térkép, most már nincs.
-
digikábeles
aktív tag
válasz
donjohnson #48466 üzenetére
Nekem a D sorozatú Bluray lejátszómnál sincs fuso tévé az appok között. Pedig jó lenne. Szerinted ez megoldható ennél a készüléknél?
-
digikábeles
aktív tag
válasz
nightshadow #48374 üzenetére
Most már igen sajnos.
-
-
digikábeles
aktív tag
válasz
nightshadow #47185 üzenetére
Az enyém is 4 éves lcd, de nem volt még szükség a garancia papírjára. A fényerőt tekintve is olyan mint újkorában, pedig ennyi idő alatt a korábbi crt tévén már jelentkezett némi fényerő csökkenés.
-
digikábeles
aktív tag
Én nem nézek sok éjszakai videó felvételt, ezért a fehér szín számomra ezerszer fontosabb a feketénél. Nem is értem, a régi, crt tévéken sem volt fontos a fekete, a fehér annál inkább. Öreg képcsőnél pl. sárgás volt a fehér szín.
Én utálom a fekete csíkokat, akár oldalt vannak, akár vízszintesen. Inkább kinagyítom, hogy kitöltse a képernyőt. -
digikábeles
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kuponkunyeráló
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest