-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
kischico
tag
válasz Napfénysüti #22950 üzenetére
Valóban van mit fejleszteni ezen a téren. Néha lassú néha nem. Internetezni szinte lehetetlen vele, inkább csak a youtube-t szoktam nézni. De van hogy ott is csak tököl valamin és a nagy erőlködésben a tv újraindítja magát Ha egy normális kurzor irányítót kitalálnának hozzá már jobb lenne a helyzet. Az igazi az lenne ha az online filmes oldalakat tudná kezelni de a videók nem indulnak el ezeken az oldalon. (mozicsillag.com - online-filmek.hu stb.stb)
It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)
-
nagyúr
-
midian
tag
Sziasztok
Köszönöm az infót mindenkinek.
Szerintetek honnan érdemes rendelni netről tv t?
G -
Superbad
tag
válasz midian #22953 üzenetére
Szerintem nem érdemes TV-t netről venni, de ha mégis, akkor inkább a nagyobb áruházakból. Az a kis plusz összeg szinte garancia arra, hogy mindent megkapsz a dobozban, és még normális garanciát is mellé.
"Jobb" netes áruházakban pedig a kiszállítás is ingyenes, ami szintén nem kevés egy nagy doboznál...
-
alebog
csendes tag
Sziasztok!
Hogyan tudom kitörölni a DLNA-s Samsung TV-ből a PC Share M.-mel rátett filmeket?
iPhone 4 16 Gb iOS 5
-
veterán
válasz sziryboy #22957 üzenetére
Számomra egy felejtős dolog ez az egész internet tévé. Azért írom így,mert nekem nem "okos" tévém van,hanem egy c650,de gondolom ugyanazok az app-ok jönnek be. Először még érdekelt a You tube,Google map,Origo stb,de idővel ráuntam,pláne hogy tetű lassú az egész. Rájöttem hogy jóval egyszerűbb és kényelmesebb megnéznem ezeket a dolgokat pc-n,mint ahogy eddig is tettem. Már kb fél éve nincs is rákötve a net-re,azóta hogy egyfolytában "zaklatott" hogy frissítsek. Nem bonyolítom a dolgokat,filmeket is külső vinyóról nézem. Amikor megvettem azért megnéztem hogy működik e rendesen a pc-ről történő lejátszás azt annyi. Viszont valamelyik nap kíváncsiságból rákötöttem a net-re,és megdöbbenve tapasztaltam hogy mennyi újdonság van rajta. Csupa haszontalan és f@sz dolog.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
veterán
-
sonye
senior tag
Akartam ma frissíteni a TV-t, de eltűnt a samsung oldalán a letöltési lehetőség. Nincs fent egy fw sem.
De megtaláltam a gépemen a decemberi fw-t. Hogyan kell telepíteni?
Pendrive-ra kicsomagoltam bedugtam a TV-be, de csak annyit jelzett, hogy van egy pendrive. A frissítést nem látta. Tudom, hogy volt már szó róla, ha a régi leírást linkelitek az is segítség!Köszi!
-
hTic
csendes tag
Üdv mindenkink!
Többen panaszkodtak hogy a Samu C530 filmlejátszásnál gondok vannak az mkv vel.
Nekem 1 éve van 37C530-asom de eddig még minden mkv-t sikerült lejátszanom kivétel nélkül (min. 200db) annyi az egész hogy nem commanderrel másolom fel a pendrájvra hanem mkvmerge GUI 2.1.0-val felmuxolom a pendrájvra, csak a magyar hangot hagyom benn, és tökéletesen lejátsza mindet. Ez főleg a racis és a the vegas rilézeknél kell. Az m2ts kiterjesztést is lejátsza ha átnevezem mp4-re. Wmv-vel sem volt gondom, avit nem sokat játszottam vele de azokat is vitte. Eszembe sem jutott eddig médiaplajert venni vagy förmözni.
Egyetlen gondom volt eddig amit még nem sikerült megoldani, és amiért feljöttem a fórumra, hogy az mkvból kiszedett feliratot mivel kell átkonverálni, hogy az ékezetes betűk helyett ne krixkraxok legyenek.
Level 5.1 el kapcsolatban passz! Mivel lejátszik mindent ezért nem szoktam nézegetni az adatait. Majd keresek hátha azt nem visz, bár a tesóm 3Ds LG-jére is azt mondták hogy nem viszi, és muxolás után simán viszi a 3D HalfSBS 1080p-t Level5.1-el. Az más kérdés viszont hogy az meg egy csomó 3D HalfSBS 1080p-t Level4.1 es filmet nem játszik le. Annak viszont hiába nézegetem az adatait, nem találok bennük összefüggést, úgyhogy a segítség jól jönne! -
BBéci
legenda
válasz GLOCK34 #22948 üzenetére
Azt nem tudom, melyik filmet érdemes megvenni. Nálam, itthon, tesztelésre kapott Pana, Samu, Sony, Sharp demólemezek, valamint Avatar, Shrek, Ice Age vannak fixen. Ezeken kívül láttam még 6-8 BD-filmet, amik alapján azt mondom, jó dolog a 3D, de csakis full HD-ban. Az SBS annyira nudli, bòvli, hogy inkább legyen 2D 1080p, amihez szemüveg sem kell.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
mrzed
senior tag
-
Imco
őstag
Valaki vigasztaljon már, hogy csak az én tvmben nincs elem!
Áramszünet / kb. 1 óra/ után be kell állítani mindig az órát, ki-bekapcsolás időzítést?
Felvétel időzités még nincs benne, de lehet azt is.Normális ez 2012-ben egy 6510-en?
Köszi!
Üdv! Imco
-
midian
tag
Köszönöm a segítséget
DE még mindíg nem tudom hogy adjak e ki érte plusz 10 000 et -
sandró60
addikt
Nemtudom megoldottad már a frissitést? Leirom pontokba szedve.
1:a tipusnak megfelelő frissités letöltése gépre
2:a frissités kicsomagolása FAT32-re formázott pendrive-re
3:tv-usb-re csatlakoztat, nemnyúl semmihez amig ki nem irja,hogy a frissités sikerűlt pár percig is eltarthat[ Szerkesztve ]
-
Imco
őstag
Lehet off leszek egy kicsit, de valaki segítsen légyszí!
T-home analog kábel tv csatorna kiosztás kéne.
Legalább egy link formájában.
Csatorna szerkesztőben szeretném feliratozni, de csak a khz látszik.
Így nem tudom azonosítani.Köszi!
Üdv! Imco
-
hajdú
csendes tag
-
hajdú
csendes tag
Abban tudna nekem segíteni valaki, hogy lehet-e valahogy növelni a maximális filmfelirat betűméretet? (D6570-es tévém van) Mármint tudom, hogy lehet választani kicsi-normál-nagy méret között, de még a legnagyobb is elég kicsi, minimum másfélszer ekkorának kéne lennie, hogy rendes filmfeliratnak nézzen ki... szóval ezen lehet hekkelni? (A fekete körvonal meg már csak hab lenne a tortán.)
-
BBéci
legenda
Amikor azt írjuk, hogy a beépített médialejátszó nem az igazi, az efféle hiányosságok miatt tesszük. Bármelyik 10-15000 forintos külső eszköz nagyságrenddel többet tud. Elég csak a 24p lejátszást említeni, amire semelyik beépített nem képes.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
azozo
senior tag
VIDEA widget
-
Rebell
senior tag
Szevasztok
1 kérdés, feldobta már vki a 1016 os Firmware-t az UE40D6100 Tv-re? tapasztalatok? mi változott?, nekem még az eredet 1014es van fent.
USB-ről vagy netről frissítsem? -
-
8nemesis8
veterán
Agyalok egy tv vásárlásán.
32"nál kezdtem, de rájöttem, hogy nem túl sokkal lenne nagyobb a 24"os monitoromnál és inkább 37"ban kezdtem gondolkodni.Ahogyan olvasgattam a fórumot, nem ajánlottátok, mert tuti nem samu panel van benne.
Bár ahogyan itt sokan írták nekik sem samu paneles...A modell alap led. Tehát D5000-ről van szó.
Így kérdésem a következő:
Tényleg ennyire nem szabad 37"osat venni? Néha monitorként is használnám és 40" már tényleg hatalmas lenne.
Valaki használja néha monitorként egyébként a TVjét? -
mrzed
senior tag
Azért kíváncsi vagyok, hogy fogja bírni a tv a kiképzést...
Mindennap reggel héttől este 10-11-ig megy... napközben vagy mesecsatorna, vagy mese a médialejátszójáról... lehet megbánja a samsung az öt év garanciát... -
kovsol
titán
törlöm, mert közben megtaláltam a megoldás magamtól is
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest