- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Igen ez nyilván mindenhol úgy van hogy ami belefér a keretbe abból kell választani. Ha lett volna most x*100k-m én is jobbat, nagyobbat vettem volna. De mivel tudtam mennyiért veszek annak megfelelő elvárásaim voltak amiknek meg is felel. Az igényeket és a lehetőségeket kell összehozni.
roberto211: tudod te mennyibe kerül az új Swift? Rohadt drága, annyi pénzért én se Suzukit vennék. De ne félj nem is fogy most itthon...
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Flashget
félisten
válasz roberto211 #22502 üzenetére
én új suzuki és új astrával példálóztam
a régi g astránál meg szerintem jobb a szuzka.
ezt még te sem hiszed el
Realme GT Master Edition
-
roberto211
őstag
válasz Flashget #22503 üzenetére
Dehogynem... de nincs kedvem bele menni vitába.. Azért egy 1.6-os 2011-es sport swiftnél, meg egy 2000.-es g astránál van különbség a suzuki javára, de aki az astrát szereti, azt ugy se lehet meggyőzni szóval tök mindegy.. Mondom nincs kedvem bele menni vitába..
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Flashget
félisten
válasz roberto211 #22504 üzenetére
na látod így van ez a D5000 esetében is..aki azt szereti és nem látott még más 100Hz-es tévét, nem lehet meggyőzni milyen egy valós 100Hz-es tévé
Realme GT Master Edition
-
kori18t
tag
-
veterán
válasz kori18t #22506 üzenetére
Ezért kell az egyéni beállítást használni és nem a gyáriakat. Ott testre tudod szabni úgy,hogy az neked megfelelő legyen. Tévéadónként és filmenként is változhat hogy mi a megfelelő. De ha így is próbáltad és nem voltál megelégedve vele akkor nem szóltam.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
WolfLenny
aktív tag
Most már nem bírom ki, hogy ne szóljak hozzá.
Hihetetlen ezek a fikázások. "100hz-eset kell venni, mert a többi szar" meg a "csak az nem látja a különbséget aki nem látott 100Hz-t".. áááá
Én több mint 1 hónapig olvasgattam és jártam az üzleteket és néztem a TV-k képeit. Keret max. 150 volt rá. Először Pana plazmában gondolkodtam.. Aztán volt szerencsém megnézni, plazma vs. LED TV-ket egymás mellett. A neten írták, hogy a plazmáknak látható némi villogás, de nem zavaró. Hát engem rohadtul zavart. Aztán zavart, hogy nem fehér és fekete, hanem szürke volt a fekete is meg a szürke is.
Így maradt a LED Tv. A hátránya, hogy felhős nálam csak akkor tűnik fel, ha totál sötét szobában sötét jelenet van, akkor is a négy sarokban. 100Hz vs. 50Hz? Mindenki nézze meg!!!! Én láttam mindkettőt, de észrevehető különbség csak akkor látszik ha egymás mellett van a két TV. Ha magába nézi az ember, akkor semmi. Persze biztos vannak sas szemű emberek, akinek 200Hz is kevés mert olyan a kép feldolgozása (látása) mint a légynek, ami 140Hz-et is darabosnak lát. Én régebben TV műszerészként dolgoztam és háklis vagyok a képekre és a színekre..
Szóval kedves leendő vásárló. Mindenképpen menj és nézd meg személyesen és ha neked kellemes és nézhető a képe, akkor neked megfelelő. Ne azért költs rá többet, mint amennyit megengedz magadnak mert itt azt mondják az a jó...
Mindig az van, hogy egy picivel többet költesz rá, akkor meg tudod azt, de ha már azt nézed magadnak akkor picivel többért meg amazt, de ha már annyit költesz, akkor már az.. és a 140-től eljutunk a 200-220-as összegnél.. Baromság!
Az én választottam 40D5000. Szép képe van, nem látok vibrálást és szemet bántó felhősödést...
-
Imco
őstag
Esetleg erre valaki?
Mi a különbség? Melyiket éri meg és miért?Köszi!
Üdv! Imco
-
gerzsol
aktív tag
Milyen Samsung TV-t tudnátok ajánlani 37-40-42 colos méretig?
Legfőbbképpen set-top-boxon keresztül Digitális tv csatornák nézése (később HD tv adások).
PC-ről FullHD film nézés. Esetleg néha PC játékok játszása.A keret 200e.
Köszi a segítséget. -
-
veterán
válasz WolfLenny #22509 üzenetére
"100Hz vs. 50Hz? Mindenki nézze meg!!!! Én láttam mindkettőt, de észrevehető különbség csak akkor látszik ha egymás mellett van a két TV. Ha magába nézi az ember, akkor semmi."
Hát sas szemű biztos nem vagy,de szerintem még átlagszemű sem. Csak azért mert aki látott már 50 illetve 100Hz-es lcd tévét az legközelebb csípőből vágni fogja hogy milyen tévé van előtte akkora a különbség a kettő között. De szerintem is pihentessük ezt a Hz dolgot[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
vlevi
nagyúr
válasz gerzsol #22512 üzenetére
42"-os Samu LCD nincs, 37"-est nem ajánlunk, mert abban nem Samu panel van, maradt a 40"
Én a D6000, 6100 tévék valamelyikét ajánlanám, a 100Hz miatt, de ezt már le sem merem írni
Amúgy egyetértek az előttem szólóval. Fel kell szerelkezni megfelelő teszt videókkal, elmenni egy műszaki áruházba, és rá kell szánni azt a fél-egy órát, és megnézni, hogy mit is tud valójában az adott tévé. Az a legjobb, ha össze tudsz hasonlítani D5000, 5500, 6000 tévéket egymás mellett, és te döntöd el, neked melyik jön be.""100Hz vs. 50Hz? Mindenki nézze meg!!!! "
Teszteket olvasgatva nekem az jött le, hogy azok a Tv-k, amik nem tudják a 100Hz-es megjelenítést, azoknak a mozgóképfelbontása kb 300sor. Tehát állóképnél még szép részletes, de a mozgásoknál már csökken a kép részletessége.
Egyébként számomra akkor volt a legfeltűnőbb a kikapcsolt 100Hz, és a 100Hz-en is akkor kellett a legtöbbet állítgatni, ha az egész kép mozgott. Pl. ezen az oldalon a "Dream Of South Africa" videó, 1:38-nál. Láthatóan elmosódottabb kikapcsolt 100Hz-el.
De valóban úgy van, ahogy mondtátok. Ha nincs összehasonlítási alap, akkor nem tűnik fel. De mivel nekem van lehetőségem összehasonlítani, én látom.
Autós példánál maradva, olyan ez, hogy semmi baj nincs a VW Golffal, csak amíg nem tudod összehasonlítani egy Passattal, vagy Phaetonnal, addíg el nem bírod képzelni, minek adnál ki érte annyi pénzt. Aztán, ha kipróbáltad, akkor már mondhatod azt, hogy annyival nem jobb, mint amennyivel többe kerül.[ Szerkesztve ]
-
Imifej
senior tag
válasz fehler #22472 üzenetére
Azért mert nekem C650 van ami az ő legádázabb ellensége. Nem hiányzik nekem, hogy folyamatosan szapulja. Viccet félretéve, más szelek "TV-k" fújnak, erről a típusról már kevés szó esik a fórumban. Lerágott csont. Aki valamire kíváncsi vele kapcsolatban, az visszalapozva mindent megtalál ha akar. Privátban azért szoktam írni aki kérdez.
Marantz PM7000N, JBL TLX500
-
roberto211
őstag
válasz WolfLenny #22509 üzenetére
Nekem is 40d5000-em van, üdv a klubban .. Szerintem is király tv, csak az köt bele aki akar.. Minden tv be bele lehet kötni, minden tv nek van előnye hátránya.. Mi a f..szt kell ezen a 50vs100hz es témán lovagolni?? Lehet egy tv 100hz es de attól ha összehasonlítod, neki is megvan a hátránya mint a másiknak is, meg az előnye is... Nincs tökéletes tv.. Hiába mondják vegyél lg-t mert 100hz-eset lehet kapni annyi pénzért mint a samuba 50hz-eset.. de az Lg.. Én samuba bízok és szerintem itt még sok mindenki más, mivel samu topicba vagyunk...
-
nightshadow
veterán
Az 50/100Hz-es vitához: számtalanszor le lett írva, a 100Hz-es tévé nem csak a képfrissítésben különbözik az 50Hz-től, hanem ezekben jobb panel, jobb elektronika van, ezért az általános képminőség is jobb. Ma voltam az egyik Euronicsban, direkt megnéztem megint a D5500 és a D6500 képminőségét. Mindkettőn ugyanaz a HD műholdas adás ment, egy síelővel készítettek egy interjút, emiatt szinte mozdulatlan volt a kép. Ilyen esetben nincs jelentősége a 100Hz-nek, mégis a D6500-nak az általános képminősége sokkal jobb volt. Nekem ne mondja senki, hogy ezt nem lehet látni. A 100Hz-es mozgóképfelbontása is a duplája (300 helyett kb. 600).
A másik: rendszeresen kérdésként merül fel itt, hogy 50 vagy 100Hz-es tévét ajánlott-e venni. Én is a fent említettek miatt a 100Hz-et szoktam ajánlani. Most már pár éve itt vagyok a fórumon, így tapasztalatból mondom: a Samsung A, B, C sorozatnál nem létezett „kamu 100Hz-es” tévé: vagy 50Hz-es volt, vagy valódi 100Hz-es. A „kamu 100Hz-et” a D5000/5500-al hozta be a Samsung, amit én egyszerűen a vásárlók megtévesztésének és átb@szásának tartok, főleg hogyha figyelembe vesszük, hogy a D5000 ára nagyjából a tavalyi valós 100Hz-es C650-el megegyezik. Magyarul: tavaly ugyanennyi pénzért egy magasabb kategóriájú tévét lehetet venni, miközben ugye a műszaki cikkek ára csökken. Elsősorban ezért nem szimpatikus nekem a D5000/5500. Ennek ellenére egyetlen egy hozzászólásomban sem írtam le, hogy szar lenne a tévé. Na de, akárhányszor leírom egy fórumtársnak kérdésre válaszolva tájékoztatás céljából a D5000/5500-ről, hogy „kamu 100Hz”, jön a Sandró60 nevű fórumtárs, nekem ront, hogy miért szarozom le az ő tévéjét (pl. lásd: Sandró60 #22402 „Aki meg ide téved a te hozzászólásaidat olvasva azt a következtetést vonja le,hogy a kiszemelt tévé mlyen x....r.”), hiszen övé a „világ legjobb tévéje”, s én milyen rosszindulatú vagyok, hogy én mindenkit le akarok beszélni róla. Ez megy most már lassan több, mint fél éve. A mostani „szópárbaj” is ebből pattant ki. Miközben csak arról van szó, hogyha valaki nem az ő szeretett tévéjét ajánlja megvételre, akkor ő azt szó szerint személyes sértésnek veszi, hiszen ő milyen elégedett a tévével. Elképzelni nem tudom, hogy mi lesz vele a nyáron, amikor már nem lehet kapni a D5000/5500-at. Én nagyívbe teszek rá, hogy ki milyen tévét vesz (egyik gyártónak se vagyok az ügynöke), de ha valaki megkérdezi itt a fórumon, hogy milyen tévét érdemes venni, a fent leírt szakmai okokból én továbbra is a valódi 100Hz-et fogom ajánlani megvételre egy „kamu 100Hz-el” szemben, akkor is, ha ez a többségnek itt nem tetszik, beleértve Sandró60 kollégát is. Részemről a vita lezárva.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz nightshadow #22518 üzenetére
"A „kamu 100Hz-et” a D5000/5500-al hozta be a Samsung, amit én egyszerűen a vásárlók megtévesztésének és átb@szásának tartok"
Csak azért, hogy egy másik flamet is indítsak : Az is átb@szás volt, hogy FullHD 3D a D6xxx sorozat. Mert, ahogy kiderült, egy nagy lópikulát az.
Nálam idén elég sokat vesztett a presztízséből a samu ezzel a két dobásával..."a fent leírt szakmai okokból én továbbra is a valódi 100Hz-et fogom ajánlani megvételre egy „kamu 100Hz-el” szemben, "
Mint ahogy én is. Ahogy korábban írtam. Akinek van lehetősége összehasonlítani, és a saját szeme meggyőzi arról, hogy megéri a D6000, vagy 61000 tévé a felárat az 5000, 5500-al szemben, az azt fogja venni. Van, aki nem tudja, mit keressen, és nem látja a különbséget. Van, aki a plazma vibrálását nem látja, én látom.[ Szerkesztve ]
-
DusnokWeb
csendes tag
U40D6500-at vettem a t-homenál, sat tv előfizető vagyok, megy a ci modulos conax kártyás megoldás?
Valahol aztirják megy, valahol azt hogy nem, T-Home hivatalosan nem támogatja, de az egyik munkatársuk szerint megy.Milyen modult kell hozzá vennem?
Köszönöm a válaszokat.
-
DusnokWeb
csendes tag
-
Tutu7030
veterán
válasz DusnokWeb #22522 üzenetére
Nekem pár hónapja bizonygatta a t-home-os marketinges hölgy, hogy a kábeltv előfizetésem cseréljem le t-home előfizetésre, mert "új lg és samsung" tv esetén már nem szükséges az stb, elég csak a kártya a tv-be.
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
kischico
tag
válasz DusnokWeb #22524 üzenetére
T-home kábelhez jó a kártya de sat-hoz nem. Set-top-boxban egy speciális dekoder van, mely ezt a szolgáltatást tudja, és egyben az előfizetői káryta száma és a Set-top-box azonosítói össze van hangolva és kódolva, ill. párosítva. UPC-nél megy állítólag. Ha még is menne akkor szólj (de biztos hogy nem lesz jó)
It's Only Rock 'N' Roll (But I Like It)
-
DusnokWeb
csendes tag
válasz Tutu7030 #22525 üzenetére
Ügyfélszolgálat mást mond, vettem egy méregdrága monitort...
Mert amikor vettem arról volt szó hogy ebben van CI+ is és használható is, többször is beszélgettem az Ügyfélszolgálattal akik szerint nem használható, ők ezt nem támogatják...
De akkor minek árulnak TV-t olyan funcióleirással pvr, timeshift,... amiből kb annyi megy hogy STB mellett monitorként műxik. Ezelőtt a TV előtt HDMI-s monitorom volt csak meguntam az STB-t fizetni igy vettem egy TV, de nem érek vele semmit.Ma megveszem a Conax modult és megnézzük mire jutok, majd jelentkezem hogy mi lett.
-
-
nyuzuga
csendes tag
Helló érdeklődnék hogyan lehet samsung D6100-ra internet böngészőt apps-et telepiteni?
Előre is kösz! -
sandró60
addikt
válasz nightshadow #22518 üzenetére
Ha végig olvastad az emlitett #22402-hozzászólást.Akkor a végét tudom csak megemliteni,és elnézést kérek az összes D5000-tv tulajtól,ha az ő nevükben rosszúl fejeztem ki magam.Az emlitett fórum hozzászólás vége amire te reagáltál
"Útolagos elnézésedet kérem ha valami bántó dolgot olvastál ki " -
ratkaics
senior tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne. A samsung UExxD5000 tud-e LAN-on filmet lejátszani? (vagy csak az 5500-as?)
Köszönöm a gyors választ!
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
drstupid
tag
Eladó lenne kettő nem használt szemüveg ssg-3100 (elemes D sorozathoz) irányár 15.000ft akit érdekel pm
Eladó termékeim : http://href.hu/x/ekrb
-
ratkaics
senior tag
válasz roberto211 #22534 üzenetére
Magyarul, ha van DLNA a NAS-omon, akkor sima ügy...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
air76
tag
Ez a Hz-s dolog,szerintem a "régi"hagyományos képcsöves tv-knél még nagyon szempont volt.Mert tényleg folyamatosabb szemkímélőbb volt a 100Hz-s.De a mostani lcd,led tv-knél sztem már annyira nem látványos.
"A Samsung 100 Hz-es technológiájának elnevezése kissé csalóka, főleg akkor, ha a teljes termékpalettát nézzük, mert a Clear Motion Rate 100, 200, 400 és 800 Hz-es változatai eltérő megoldásokat használnak az elmosódás csökkentésére. 200 Hz feletti értéknél az elektronika köztes képkockák kiszámolására (is) képes, a D5500-as tévék azonban csak a 100 Hz-es verziót támogatják, ami valójában csak a scanning backlight alkalmazását jelenti a normál 50 Hz-es képfrissítési frekvencia mellett. Azaz a képkockák száma úgy kétszereződik meg, hogy az elektronika a LED-ek gyors ki és bekapcsolgatásával minden meglévő két képkocka közé egy feketét illeszt be.Mit jelent ez a gyakorlatban? Kisebb utánhúzást és jobb mozgókép felbontást; a méréseink szerint ez utóbbi adat 850 sor körül van, ami egy LCD-től egyáltalán nem rossz. És különösebb mellékhatások nélkül. Az viszont jól látszik, hogy a Samsung itt sem a tökéletességre törekedett, mert a LED-mozgásjavítás bekapcsolásával a fényerő kb. felére csökken, amit manuálisan kell kompenzálni.
Tehát ez az 50Hz már nem az, mint régen a crt tv-k esetén.
geeks[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
Ez a Hz-s dolog,szerintem a "régi"hagyományos képcsöves tv-knél még nagyon szempont volt.Mert tényleg folyamatosabb szemkímélőbb volt a 100Hz-s.De a mostani lcd,led tv-knél sztem már annyira nem látványos.
Idézet: „A 100Hz a CRT tévénél teljesen mást jelentett, mint az LCD-nél. Bár a 100 Hz-es technológia nevében azonos a CRT-s tévéknél alkalmazott megoldással, fontos kiemelni, hogy a CRT-s tévéknél és az LCD tévéknél egészen más indokolta a bevezetését. A CRT-s készülékeknél a képernyő villogását szüntették meg vele sikeresen, míg az LCD-k esetében (ahol a villódzás eleve nem állt fenn), a gyorsan mozgó objektumok elmosódásának csökkentése volt a cél.” Bővebben: [link]
„Mit jelent ez a gyakorlatban? Kisebb utánhúzást és jobb mozgókép felbontást; a méréseink szerint ez utóbbi adat 850 sor körül van, ami egy LCD-től egyáltalán nem rossz.”
Nemhogy nem rossz, hanem egyenes hihetetlen, ugyanis a valódi 100Hz-es tévék kb. 600 sort tudnak, a 200Hz-sek tudnak talán 850 sort. Ha a „kamu 100Hz” tudna 850 soros mozgóképfelbontást, akkor ezt kéne a valódi 100Hz-nek hívni, s a valódi 100Hz-set pedig „kamu 100Hz-nek. Tényleg csak egy költői kérdés a végére: ha ez a módszer ilyen sikeres, akkor hogy hogy nem ez a megoldás van a 6-os, a 7-es, és a 8-as sorozatban? Csak a félreértés elkerülése végett, ezek a felső kategóriás tévék is alkalmazzák ezt a módszert, de kombinálják a valódi képkocka interpolálással.
Hagy idézzek a hdtvteszt.co.uk UE-40D5520-as tesztjéből. Ezt a tesztet előbb hiszem el:
„Motion Resolution
The Samsung UE40D5520 is equipped with 100Hz “Clear Motion Rate” MCFI technology, which can be activated via the [LED Motion Plus] option in the user menu. However, the result was not really what we had hoped for: engaging [LED Motion Plus] introduced obvious interpolation artefacts around and even within the moving objects, so much so that measured motion resolution actually dropped paradoxically to 250 if we went by the test pattern found in Chapter 31 of the “FPD Benchmark Software For Professional” Blu-ray disc. Disabling [LED Motion Plus] restored the number of moving lines resolved to 300, the prevalent baseline figure for bog-standard LCD displays.” forrás: [link]
[ Szerkesztve ]
-
air76
tag
válasz nightshadow #22539 üzenetére
THX!Mindíg tanul az ember
-
InfiniteReality
őstag
válasz nightshadow #22539 üzenetére
Szvsz a fekete képkocka közéillesztés villogás"érzetet" kelt. Nekem pl fáj tőle a fejem és a fényerő is jelentősen leesik. Tény, ügyesen becsapja a szemet, mintha élesebb lenne a kép, és mintha finomabbak lennének a mozgások.
De egy valódi képkocka interpolációval nem ér fel a dolog.
Nekem D5000-esem van, de az SVP nevű szoftverrel, elég erős számitógép birtokában meg tudom oldani ezt a kérdést, és van képkocka interpoláció, döbbenetes minőségben.http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html
-
fgyuri10
csendes tag
SZiasztok
Azt szeretném kérdezni valakinek sikerült-e UE40C6000-re akár PVR vagy internet tv-ét varázsolni? kösz -
nyuzuga
csendes tag
hogy kell telepiteni a nYouTubeHD3D-t?
[ Szerkesztve ]
-
midian
tag
Beteszem ide is hátha valaki tud segíteni:
Sziasztok
Led tv vásárlás előtt állok Eddigi kiszemelt tv k : Samu 40D5000(ilyen árban) erről hallottam mindenfélét ,LG valamilyen 40 es erről igazából mégy vegyesebbek a vélemények (valaki szerint jobb a képe mint a samsungoknak valaki meg az ellenkezőjét mondja úgyhogy nem tudom.
Philips 40PFL5606H erről azt hallottam kb hogy jó képe van stb viszont a táv és a menürendszer és egyebek nagyon gagyik .
Valamint Az Euronics ban ma néztem egy Sharp ot a LC40LE510E t, ennek tetszett a képe és az eladó is igazából ezt ajánlgatta .De a Sharp ról nagyon keveset lehet hallani hogy milyen minőség és egyebek.Így ez nagy ? maradt .
Tud valaki esetleg a Sharp led ekről valami infót ?
És segíteni kicsit a választásban.
üdv G -
roberto211
őstag
válasz midian #22544 üzenetére
Nekem 40d5000-es tv-m van, tökéletesen megvagyok elégedve .. Szerintem a samuknak szebb a képük mint lg-nek de ha elmész egy euronicsba akkor észre is fogod venni, de nem mondok semmit inkább a tv ről, emrt mindjárt jönnek a bombázások.. "nagy sz.r, 50hz.-es, lg be sokkal jobbak vannak , blabla" Menj el nézd meg, válaszd ki.. Egy biztos.. Én nem csalódtam benne hiába fikázzák a 50hz et.. De te meg is tapasztalod amjd ha meglátod valamelyik áruházba..
-
knoxwille4
csendes tag
Sziasztok!
Már egy ideje fontolgatom egy TV vásárlását, talán most jött el az időpont, hogy meg is történjen.
Régóta olvasgatom ezt a fórumot,de annyiféle ember és annyiféle vélemény, hogy nem tudok igazából biztosra menni a vásárlásban.
32"-40" válogattam a samu tv-k között (37"-es kilőve,az indokot ti adtátok),Smart tv funkció nagyon bejövős,szóval az valahol elvárás, kb 150-160e lenne a keret.
Pár fontos tényező a vásárlásnál:
1. sosem volt még tv a szobámban,ezért számomra minden újdonság.
2. kb. 3 méterről nézném a tv-t,
3. az árat már fent említettem.2 típusra mondtam azt,hogy számomra oké lenne:
UE-32D6100(hosszú távra tervezek,tehát a 3D egyáltalán nem hátrány)
UE-40D5500Az egyik ugye méretben,a másik a technikában jobb. Nálam ez a kettő üti egymást.
Usb-ről filmezés,stb. illetve t-home sat tv használata lenne,tehát semmi konzol,semmi pc.Köszönöm előre is!
-
szilacus
tag
D5500-as tv- nél valaki próbálta már a wikipediás app-ot,
azt amivel böngészni is lehet. A helyzet az a feltelepítem nem jelenik meg a smart hub-on.
Biztos hogy jól csinálom mert más appokkal rakom azok pedig látszanak.
A tudástár végén van egy link, onnan szedtem le. Ha valaki próbálta légyszíves írja már meg a tapasztalatokat.Más
Már két napja ezen az 50-100hz vitáztok, szerintem feleslegesen, ahelyett hogy ilyen kihívásokat kellene megoldani.
Ennek a fórumnak valami ilyesmi lenne a lényege. -
midian
tag
válasz roberto211 #22545 üzenetére
Szia eddig nekem is ez tetszett a legjobban .
DE most ez a Sharp bejött a képbe,és nem tudom hogy milyenek ezek a tv k.
Semmi véleményt ,infót nem találtam róluk .
üdv G -
sonye
senior tag
Helló mindenki!
Érdekesen alakult ez a MinDigTV HD dolog....
Vette megy beltéri egységet, hogy kipróbáljam, ehhez úgy döntöttem, mikor hangolom a TV-t kezdje automatikusan. Semmit nem talált a beltéri antennám. Kiraktam az erkélyre és ott sem talált csak nagyon gyatra jelet.
Na jó, hát 1 óra próbálgatás után gondoltam visszaviszem az antennát és erről ennyit.
Miközben becsomagoltam az antennát, gondoltam visszaállítom a TV-n a csatornákat, de inkább újrakerestettem minden csatornát.Nemsemmi, de minden ingyen fogható csatornám megvan. Épp a Duna 2-t nézem HD-be és nagyon szép. Szóval annyi baj van csupán, hogy újra kell rendeznem a TV csatornákat.
Így van a 7 ingyenes csatornám meg van 3 rádió is. Utána pedig berakta a 20 db analóg csatornámat a TV.Így egy potya útba került mindössze a dolog, és van HD csatornám.
Mondjuk itt jegyzem meg, hogyha a TV-hez adtak volna egy normális kézikönyvet már rég lenne HD adásom... Tudom, van PDF formátum, de ki akar gépen PDF-et olvasni... Ennyi pénzért adhattak volna egy nyamvadt kézikönyvet.. No de már mindegy.
Ezúton kösöznöm a segítséget és egy plusz pont az euronicsnek, hogy visszaadta a pénzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest