- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfLenny
aktív tag
40D5000PW-hez honnan tudok letölteni firmware-t?
-
greatdoki
tag
sziasztok!
kinéztem 3 tv-t. nagyjából egy árban vannak.40D6500
46D5000
46c750hogy vannak ezek értékrendben egymás után? melyiket javasolnátok, ha 3d nem érdekel.
melyiket semmiképp sem vennétek ezek közül, esetleg olyan 200 körüli összegért milyen jó vétel van 40 vagy 46-os kategóriában? -
Rolii16
csendes tag
válasz BalaNce87 #23500 üzenetére
Persze. Berakod a feliratot film folderebe (ami megosztva van). Fontos hogy ugyanaz legyen a felirat neve mint a filme. En is sokat szarakodtam mig rajotem mivel az mkv-bol nem olvasa a feliratokat, csak ha kulon fajl-ba van a felirat.
Pl: sadu-fast.five.mkv >> sadu-fast.five.srt
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz barbiegirl #23504 üzenetére
Ha körbe nézel a PH-apróhirdetésében akkor talán találsz neked megfelelő árban is optikai bemenetes erősitőt erősitő optikai bemenetes Ha ez nem felel meg, néz körbe a linken
-
veterán
-
Agamemnon
csendes tag
-
veterán
-
tohati
csendes tag
Sziasztok! D5500-t frissítenék 10.19-re megmarad a magyar nyelv?
-
Dani Pécs
tag
Sziasztok! Rég jártam errefelé.
Csak azt szeretném kérdezni, hogy van-e már valami infó arról, hogy esetleg a 32D5000-es TV okosítható lenne smart funkciókkal?
-
sandró60
addikt
válasz WolfLenny #23502 üzenetére
Ha még nem találtad meg firmwaret a 40D5000PW-hez innen letöltheted
-
BalaNce87
addikt
Szerintetek az miért lehet, hogy mikor a routerre csatlakoztatott driveról akarok lejátszani valamit akkor azt írja, hogy nem ismert fájlformátum?
-
Viper26
nagyúr
Igaz valami abból, ha belépek a szervízmenübe már attól baja lehet a TV-nek?
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
attigabi
csendes tag
http://kepfeltoltes.hu/view/120211/P1030834_www.kepfeltoltes.hu_.jpgHali mindenki,40 colos D6510 belsejéből kis mókolással ki lehet vezetni a hangszórócsatlakozást és utána kedvedre köthetsz rá jobbnál jobb hangfalakat.Mindenki saját szakálára, nem nagy durranás jól megcsinálni, nyilvánvalóan bármikor vissza alakítható nyom nélkül.Hangfal választásnál figyeljetek a gyári adataira a tv-nek (W,ohm).
[ Szerkesztve ]
-
Imco
őstag
válasz sandró60 #23528 üzenetére
Igazság szerint én sem, de pl. a Logitech Z-5500 tudja igaz 5.1-ben.
Úgy éreztem, hogy elbeszélnek egymás mellett BBécivel. Csak azért szóltam mert az erősítővel végképp vakvágányra fut Barbiegirl projektje.
Már az ár is necces. Távirányítóval jó 2.0 hangszóró 10000-ért ritka.
BBécinek igaza van a fejhallgató kimenet minőségével kapcsolatban, bár ~10000 Ft hangszóró esetén még indifferens. A digi-optikai bemenet pedig árban elviszi az egész projektet. A fent említett z 5500 valami 70e Ft-os "kaland" lenne.Szerintem...
Üdv! Imco
-
Imco
őstag
válasz BalaNce87 #23531 üzenetére
Akkor csak a routerben, a sebességben, keresném a hibát.
Egy bizonyos típusú fájl, vagy random? Mindig ua. a fájl vagy csak bizonyos fájlok?
Gépre téve, all share-val mit csinál?Tesztelgetni kéne, hogy okosodjunk, így előbb utóbb talán a hiba is megoldódik.
Szerintem...
[ Szerkesztve ]
Üdv! Imco
-
BalaNce87
addikt
All share faszán működik, azzal nincs gond. Csak mivel van egy usb a routeren ezért gondoltam, hogy így is kipróbálom. Sok értelme nincsen, hiszen az adattárat közvetlenül aTV-re kötve is tudom használni. Egyszerűen csak érdekel.
Router sebességével nem lehet baj, hiszen a full HD is átment tegnap a TV-re minden akadás nélkül. -
Viper26
nagyúr
-
Imco
őstag
válasz Viper26 #23540 üzenetére
Ha teheted akkor HDMI-vel kösd rá a PC-t.
Illetve a hangot a gépbe tedd rá a videó kártyára -ha szükséges- mert nem lesz hangod a HDMI-n keresztül. Laptopnál ez sima ügy.
Pl nálam is a VGA-ra rá kell tenni a hangot, úgy tudja kitenni a HDMI-re.
Sokan nem tudják.Üdv! Imco
-
8nemesis8
veterán
InfiniteReality:
SVP nevű szoftverre hivatkoztál itt:
Itt
Ennek mi a pontos neve? -
8nemesis8
veterán
válasz nightshadow #23545 üzenetére
ÁÁÁ köszi!
Te is használod egyébként?
Tapasztalat? -
sandró60
addikt
Ajánlottam neked egy optikai bemenetes erősitőt,mivel még nem reagáltál az ajánlatra igy egy másik lehetőséget is megmutatok,egy baj van,hogy Magyarországon nemkapható-csak rendelni lehet.Erre már rácsatlakoztathatsz(rca) akár 5.1-es külső erősitős hangfalat
optika-analóg átalakitó elég drágának látom a linken -
sandró60
addikt
Amit linkeltél ide másolom a kérdező utólagos engedelmével és ezzel lezárom
"Oké, akkor kissé tovább megyek, mint 10 ezer. De mégis milyen optikai bemeneteset ajánlasz? Jó lenne 1-2 konkrét termék, nagyon nem vagyok benne a témában"Hangszóróról "szó" sincs[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
válasz nightshadow #23524 üzenetére
meg volt akinek az érintőgombok nem működött utána.
Realme GT Master Edition
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest