- Yettel topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
Ma felhívtak minőségbiztosítási célból a Samsungtól, a keddi szervizzel kapcsolatban!
Üdv! Imco
-
Lalolib
csendes tag
válasz Melafoto #22280 üzenetére
Nem nagyon szoktam foglalkozni azzal, hogy mi van a Samsung honlapján. Időközönként megnézem a menüben, hogy van-e fent új verzió. Tegnap rányomtam és az interneten simán frissített a 1016-ra. Újdonságot nem nagyon fedeztem fel, de galibát sem okozott, ahogy az előzőekkel sem volt még gondom.
-
leslieke
Jómunkásember
Én nem találok, vagy tényleg nincs Samsung LED TV 42" méretben?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
sonye
senior tag
Írta valaki, hogy alig várja az F1-t HD-ben. Na én is emiatt szeretnék MinDigTV-t.
Ma volta megy helyen, és kérdeztem a közösítőt. A fazon egy akkora paraszt volt. Miközben kérdezgettem ő a telefonját b..gatta.
Ő még csak nem is hallott ilyen analóg/digitális közösítő átalakítóról, sőt szerinte mivel a kábeltv is ugyanazt a frekit használja, mint a Mindig ezért össze fog akadni a két jel. (Na ebben annyi lehet, hogy hiába váltok a TV-n kábel/légi között, annyi történik, hogy más sorrendben jönnek a behangolt csatornák.)
Ajánlgatott valami 20ezres boxot. mondtam, hogy Vácon elvileg full jelet mutat a mindigtv térkép. És elég-e lenne egy beltéri antenna. Á nem há me nemm há izééé.... Vegyek kültérit, az tuti jó. Na az antenna meg 10ezer. Na most 30-at azért nem ér meg ez a dolog.
Tipp? Ötlet, javaslat? Esetleg valaki nincs a fórumon, akinek van box+antenna és ki tudnánk próbálni, hogy milyen nálam a jel? Az eladó még azt sem volt hajlandó, hogy esetelg feljön 1km-t elhozza a motyóját és kipróbáljuk... Utálom mikor át akarják k...ni a fejem.
Help!!! De tényleg segítsetek!! Írjatok nekem PM-ben!!
Köszi!!!!
-
sandró60
addikt
Ajánlom figyelmedbe ezt a linket lehet,hogy ez lessz az "orvosságod"
antenna jelosztó -
mezis
félisten
Nem közösítő szűrő kell neked, hanem átkapcsoló. Ugyanolyan kis doboz, mint az elosztó, csak van rajta egy kapcsoló.
[link]
Én Debrecenben vettem a Kossuth utcán a Hobby Elektronikában, 600 Ft.ért.
[Itt] meg kitöltöd az utca/hsz-t és kapsz egy becslést a szükséges antennáról.
Az adótáblázatban meg megtalálod az adódat, nézegetheted mennyire "látsz" rá.[ Szerkesztve ]
mezis
-
cc_rider
csendes tag
Uraim!
Mivel lehet/szabad tisztítani a tévé képernyőjét a nedves rongyon kívül?
Már tiszta maszat a vizezéstől a képernyőm.Szervizt, bárkit kérdezve csak a "nedves rongy-nedves rongy" válasz jön.
-
sonye
senior tag
válasz sandró60 #22309 üzenetére
Nagyon köszi!
Csak azt tudnám, hogy miből élnek az olyan muksók, akik technikai boltot vezetnek és ilyen bénák...
Ezer köszönet!
Még esetleg akkor egy jó beltéri antenna kéne, mert nem akarom a panelba kirakni az antennát. Erre tipp??
Ennyit bőven megér a buli!!!!
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
-
mrzed
senior tag
Mi az, hogy "valamilyen kép sikerül"?
Nem analóg adásról van szó... a digitális vagy jó, vagy nem... nincs kicsit jó, vagy nagyon...Én mezei ablaktisztítóval tisztítom a tv-t és az összes monitort is... egyiknek se lett még soha baja... a lényeg, hogy ne follyon bele a kávánál.
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
Tapasztalatból ajánlottam az alkohol mentes tisztitószert.Én már hazavágtam egy plazma képernyő előtét üvegét.Neki álltam az alkoholos tisztitóval,meglett az EREDMÉNY-úgy leszedte azt a bevonatot amit az előtét üvegre ráfújnak,hogy csikos lett az üveg.Nem véletlen ennél a tv-nél,hogy csak a hozzáadott enyhén benedvesitett kendővel lehet tisztitani
-
Flashget
félisten
így van alkoholmentes szert szabad csak használni..általában elöbb a száraz puha rongy törlés (por nagyja lejön) utána egy nedves puha rongy elég szokott lenni.
de aki a panelt használja evéshez az kérdezze meg Gordon Ramseyt ő mivel tisztitjaRealme GT Master Edition
-
veterán
Az a fontos hogy ne legyen alkohol tartalmú ahogy már elhangzott! Egyébként bármilyen Tft,Lcd tisztító megfelel. A Hama-nak kimondottan jó tisztítói vannak,azzal nem nyúl mellé az ember. Ja és azt nyugodtan rá lehet fújni közvetlen a képernyőre,mert olyan sűrű,hogy az nem folyik onnan sehova.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
sonye
senior tag
válasz sandró60 #22326 üzenetére
Ezt is köszi!
Ezt fel is tudnám tenni a szekrény tetejére és onnan nagyobb az esély a vételre.
Talán a 4. emeleten jobban jön a jel, mert csak a födémen kell átjönni a jelzek.Na akkor csati + antenna közel 10-ből máris meglenne.
Na most totál bezsongtam. Asszem megkezdem a cuccok beszerzését és az építést.
-
Hosszu777
csendes tag
Segitsen valakiiii,bementem a D6000 szerviz menujebe es nem tudom mit allithattam el,de eltunt a csatorna es a halozat opciom. Erre en azt gondoltam,hogy megnyomom a reszet gombot es az mindent visszaallit,nahat ez ugy visszaallitott mindent,hogy zota minden eltunt es nem tudom a csatornakat sem kikeresni Segitsetek !!!!!! Surgos!!!! Apam megol.
-
kischico
tag
-
kori18t
tag
Valaki frissítette már a 40C650-esét?Én tavaly márciusban vettem,még a gyári fw van rajta.
Érdemes-e frissíteni, nem lesz majd vmi galiba utána?Az érdemest úgy értem, hogy lesz-e vmi jelentős változás?Eddig a tv kiváló, soha semmi baja nem volt, így nem feltétlenül akarom hazavágni...... -
veterán
válasz kori18t #22335 üzenetére
Nem lesz semmilyen baja,de szerintem tök felesleges. Nekem amióta megvan kétszer frissítettem de semmilyen változást nem vettem észre. Amit pl amit a media player vitt azt azután is vitte,amit meg nem azt meg utána sem. Ráadásul a Pvr-ről és későbbi hackelésekről is lemondhatsz,mert alaposan meg van kurtítva a szervizmenü az új fw felrakása után. A Pvr viszont nem rossz dolog,ha ki tudod használni(a tévé saját tunere fogja az adásokat)akkor azt mindenképp érdemes aktiválni a szervizmenüben.
[ Szerkesztve ]
-
kori18t
tag
válasz sityupityu #22336 üzenetére
Köszi,akkor nem bajlódok vele.Így a gyári, nem frissített fw-vel nem fog menni a pvr?Most lesz MindigTv, jó lenne felvenni róla 1-2 műsort
-
veterán
válasz kori18t #22341 üzenetére
Hát ha kell akkor hajrá,állj neki! Nem,alapból nem működik,át kell állítani a szervizmenüben. De nem egy nagy mutatvány,csak egy off-ot kell on -ra állítani. Akár ebben a fórumba is beírhatod a keresőbe hogy c650 Pvr,és valahol biztosan kiírja a pontos menetet hogy hogyan is állj neki. Ha nem megy majd privátban elküldöm.
-
rocsi70
csendes tag
Üdv!
van egy D5500 tv-m. Hozzá egy Pana DMR-EH67 merevlemezes felvevő(5-6 éves).
Sajnos csak analóg. Tudtok olyan külső felvevőt, amely a Digi kábel jeleit is fogja.
Ha jól olvasgatom DVB-T felvevő van bőven, ezeket nem ismerem, nem tudom, hogy a kábel jeleit ez fogja e vagy csak földi jeleket! Ha valakinek van ilyesmi ossza meg velem.
Esetleg vmi Topik?
Köszönöm. -
Imco
őstag
válasz sandró60 #22302 üzenetére
Próbáltam objektív maradni.
Összességében 2 negatívum volt az egyik a szerviz elérhetetlensége a másik a 2 hét javítási idő.
A hölgy kedvesen-képzett, képzetten-kedves. Kérdéseket 1-7-ig /miért pont 7???/ kell osztályozni. Egy egyszerű kitérő kérdéssel zavarba hoztam!
A lényeg: TV működik, család örül!
A párom elismerte, hogy bár soha sem gondolta, hogy hiányozni fog a tv neki, de most hiányzik! Mondja ezt 3 másik működő mellett!Üdv! Imco
-
fincike
csendes tag
Sziasztok,mia véleményetek SamyGo-rol és annak felrakásárol a tévére,Lehetnek e káros vonzatai késöbb?,nem szervizmenüs beállitás érdekelne,hanem a smart hub féle felrakás.köszönöm
-
mrzed
senior tag
válasz sandró60 #22327 üzenetére
Akkor ezt most jól megbeszéljük... Nekem pedig pont erre a célra készült szerrel volt negatív tapasztalatom... megmarta a tisztított felületet... Szerintem a lényege az egésznek, hogy bármivel is szeretnénk tisztítani, előtte egy kevésbé látható helyen ki kell próbálni.
-
wwenigma
Jómunkásember
en vettem MM-ben ilyen xart hozza, de egyszeruen nem boldogulok vele.. attorlom aztan csikosra szarad majd nedves ronggyal megint, majdnem jo. csikos. aztan 3. torles utan elkezd osszefutni rajta a lepkefingnyi nedvesseg es megint johet a szer, amitol eloszor csikos... blablabla...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
smobika
tag
Sziasztok ! Szeretnék érdeklődni hogy van e itt valakinek UE40D6000-es készülékje aki már sikerrel aktiválta rajta a PVR-funkciót, Csillagkomp irta 17-én hogy van valamiféle fejlemény a D6000-es készüléken a 1016-os szofton aktiválható valahogy, de hiába frissítettem a 1016-os szoftra a Service menübe sehol nem találok rávaló utalást a bekapcsolására, és a modell át állítása is még mindig szürke, vagyis nem engedi át állítani D6100-ra, ha tud valaki segítsen ! A segítségeket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest