Új hozzászólás Aktív témák
-
-
polonic
félisten
válasz
Konafan #10371 üzenetére
Üdv!
2. Nincs újabb vodás rom.
3. A sima romokban lévő operával semmilyen flash nem fog működni, ha még külön letöltesz az opera.com-ról a legújabb 9.7 bétát, méb azzal sem. Az activex le van tilvta alapból. Főzött romokban az opera meg van buherálva és azokkal megy a flash. -
Fcsabi
tag
válasz
Konafan #5178 üzenetére
Csak a másodikhoz tudok hozzászólni:
Igen az SPB mobile shellnél be lehet állítani.
Olyan opciót keress, hogy a saját today képernyője ne jöjjön előtérbe. Sajnos nem tudom konkrétan megmondani, hol találod ezt az opciót, mert én most nem használhatom ezt a programot, mert a hivatalos szerviz (Telemax) írásba adta, hogy a készülék meghibásodásához vezethet ha nem a gyári programokat használom.
-
polonic
félisten
válasz
Konafan #4800 üzenetére
Igo-nál szerintem csak annyi kell, hogy az sc kártyán application.dat-ot átírod igo.exe-re és csinálsz hozzá egy parancsikont.
HR szvsz csak akkor ha halott a rendszerCleartempből tölts le újabbat, az több mindent tud már törölni.
Opera cahce pl át van helyezve a my device-ról? Az is 4-5 megát foglal.
Egyébként HR nélkül is vissza lehet tenni a magyarítást, egyszerűbb is és ez a rövidebbEoldalon fennt van.
-
erdoke
titán
Állítólag újabb FW_ekben már a 3.1-es Flash Lite van újabb Opera builddel (vagy csak a cooked ROM-nál olvastam róla?
).
Örülj, hogy nincs reklám.iGO8-hoz később lesz firssítés és bővítési lehetőség is online.
Amit csak tudsz, a My Storage-ra telepíts. Egy-két kivétellel mindenhol felajnánlja a telapítés helyét (My Device, My Storage vagy Storage Card).
-
erdoke
titán
-
Avicularia
veterán
Hívás közbeni felvételre vito audiotouch notes,vagy resco audio recorder.
A felvétel nem lesz tökéletes ,a másik fél nem lesz tökéletesen hallható.Hívásszürésre használd ezt [link] vagy spb phone suite-ot.
Rengeteg ember vesz most winmo telefont ,aztán jön a ledöbbenés a teljesen más rendszerfelépítés miatt.
Szsz aki nokiához,SE,motorolához van szokva és nem ismeri a winmo-t az kb annyit ér ezen a platformon a telefonos ismereteivel,mintha a csak wint ismerő júzert megkérnék,telepítsen és configoljon be egy debian linuxotWinmon alapból se hívásszűrés,se profilok,de az benne a szép ,hogy van kismillió progi mindenre,mindenki olyat használ amilyet kénye kedve tart,és nem a gyártó által megszabott dolgot.Cserébe buherálni KELL a telefont,ezt nem lehet csak úgy használni.
Aki olyat akar az vegyen szifont -
maru
aktív tag
Hali!
Ha visszaolvasol szerintem minden kérdésedre megtalálod a választ.
pld: perc, üzenet számláló -
-
Onion
csendes tag
Valóban kifelejtettem hogy induláskor meg kikapcskor megjeleni a voda logo. De ez legyen a legkisebb baj
Igo-nál pedig nálam is ha fektetve akarom akkor fektetve kell elindítanom. Nekem ha elindult akkor utána már nem is tudom forgatni.
Szöveg begépelése tényleg macera. Mondjuk lehet váltani billentyűzetet aminek nagyobbak a betüi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- Nem keres több megrendelőt az Intel 18A node-ra az Intel
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Ubuntu Linux
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest