Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• m.tomi4

tag

válasz g0dl #20735 üzenetére

de amúgy végig azt jelezte h töltőn van, és reggel még nem tűzte a nap és nem is volt meleg mikor megálltam vele pesten :S
    mert gondoltam arra is h sok energiát vett fel a teló, mert azét gps+ kijelző+ bluetooth de az 1A es töltő nehogy már ne legyen elég neki :S
    szóval ez is fura. de fogjuk rá ez megoldva és értem :))
    legalább van rá értelmes magyarázat :))
    köszi :)

• m.tomi4

tag

Sziasztok!

én is egy kis véleményét vagy tanácsot vagy valami hasonlót kérnék. igazából nem tudom h mi a jó szó rá :D

Szóval szert tettem egy Galaxy S re. Előéltéről semmit nem tudok, azt látom rajta h vigyáztak rá mert ebben az 1 hónapban mióta nálam van sajnos több lett rajta a karc, pedig szinte karcmentes volt. Pedig amennyire tudok azért vigyázok rá, de használom is rendesen.

ja igen, ezeket tudtam kiszedni hírteleni a telóból :)
    4.1.2 JZ054K
    I9000XXJVU
    10-20121011 -EXPERIMENTAL -galaxysmtd -M2

Szóval a problémám:
    GPS + aksi
    amit lehetett szoftveresen már megtettem meg félig meddig mechanikailag is.
    a papíros verzió nekem semmit se ért, talán rosszabb lett tőle mint volt.
    [link] aztán megemeltem ezt az érintkezőt de nagyon brutálisan + ki ékeltem egy réz drót darabbal, hogy nehogy vissza lapuljon.
    őrültem is majom a farkának :DD
    jött a teszt időszak:
    itt Fehérváron városon belül rövid utakra elmentem hibátlan volt, mind az igo, mind a gps test.
    nos tegnap Pestre kellet menni, hát vittem is magammal a végre működő gps-em :D
    úgy indult h 100%os aksival indultam itthonról.
    fényerő automatikus
    bluetooth aktív végig
    gps igo aktív végig
    töltőre fel 5V - 1A es töltő van a kocsiba nekem, felismerte h töltőn van meg minden, gps max egy perc alatt belőtte h hol vagyok na akkor indulás :)

1,5 óra múlva megérkeztem célomhoz, gps hibátlan volt végig, még pest belvárosában is!
    viszont ahogy szállok ki a kocsiból nézem h az aksi 85% on mondom mi a f....sz :OO
    na majd megnézem ha vissza jöttem.
    elintéztem a dolgomat, közbe egy - két telefonálás és mobilnet, 80% ez nem is meglepő legalábbis nálam.
    megyek vissza a kocsihoz rakom töltőre, felismeri és tölti, amíg elszöszöltem a kocsi mellet már szépen vissza húzott 5% ot az aksin, na mondom akkor a töltő jó. (mobilnetet kikapcsolom ha nem használom)
    gps indít, bluetooth-t ki se kapcsoltam az egész nap ment.
    szintén max egy perc és már tudta is hol vagyok.
    irány következő állomásom pest másik felén, hát volt egy jó 40 perc mire átértem megyek a dolgomra, közbe nézem a telót 76% on az aksi. ja mondom király :SS

na itt jól elvoltam mert sikerült 15% ig lemeríteni a telómat kb 3 óra alatt, de ezen szintén nem lepődök meg, eddig is így volt :D

na irány haza, teló atom meleg volt a folyamatos nyúzástól (nincs húzva a proci)
    kocsi be, töltő be, gps be, és itt már gond van, kb 5 perc volt az míg azt írta h gps vevő automatikus keresés (eddig ez max 10s volt) Ja a nap szinte végig tűzte a telefont.
    még jó hogy haza fele tudom az útvonalt fejből.
    egy kis dugó pesten stb. , na mind 1 mire kiértem az M7 kivezetőre az 40 perc volt és a gps még mindig azt írta h gps műholdak keresése, valahol ott az IKEA tájékán 1 percre tudta h hol vagyok, aztán semmi :(
    haza értem, persze még mindig fingja nem volt h hol vagyok :D
    na mind1 lépek ki az igoból aksi 1% on és nagyon brutálisan meleg volt a teló. kézbe se volt semmi, de ahogy betettem zsebbe azon át éreztem h süt a teló :S

na most akkor a lényeg :D

mi ért nem töltött?
    vagy legalább miért nem tartotta meg a %-ot?
    haza fele miért nem tudta h hol vagyok ha oda fele semmi baja nem volt?
    a melegségnek egyáltalán van köze az égészhez vagy ez elfogadott?

köszi a segítséget előre is :))

Új hozzászólás Aktív témák