- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
m.tomi4
tag
de amúgy végig azt jelezte h töltőn van, és reggel még nem tűzte a nap és nem is volt meleg mikor megálltam vele pesten :S
mert gondoltam arra is h sok energiát vett fel a teló, mert azét gps+ kijelző+ bluetooth de az 1A es töltő nehogy már ne legyen elég neki :S
szóval ez is fura. de fogjuk rá ez megoldva és értem
legalább van rá értelmes magyarázat
köszi -
m.tomi4
tag
Sziasztok!
én is egy kis véleményét vagy tanácsot vagy valami hasonlót kérnék. igazából nem tudom h mi a jó szó rá
Szóval szert tettem egy Galaxy S re. Előéltéről semmit nem tudok, azt látom rajta h vigyáztak rá mert ebben az 1 hónapban mióta nálam van sajnos több lett rajta a karc, pedig szinte karcmentes volt. Pedig amennyire tudok azért vigyázok rá, de használom is rendesen.
ja igen, ezeket tudtam kiszedni hírteleni a telóból
4.1.2 JZ054K
I9000XXJVU
10-20121011 -EXPERIMENTAL -galaxysmtd -M2Szóval a problémám:
GPS + aksi
amit lehetett szoftveresen már megtettem meg félig meddig mechanikailag is.
a papíros verzió nekem semmit se ért, talán rosszabb lett tőle mint volt.
[link] aztán megemeltem ezt az érintkezőt de nagyon brutálisan + ki ékeltem egy réz drót darabbal, hogy nehogy vissza lapuljon.
őrültem is majom a farkának
jött a teszt időszak:
itt Fehérváron városon belül rövid utakra elmentem hibátlan volt, mind az igo, mind a gps test.
nos tegnap Pestre kellet menni, hát vittem is magammal a végre működő gps-em
úgy indult h 100%os aksival indultam itthonról.
fényerő automatikus
bluetooth aktív végig
gps igo aktív végig
töltőre fel 5V - 1A es töltő van a kocsiba nekem, felismerte h töltőn van meg minden, gps max egy perc alatt belőtte h hol vagyok na akkor indulás1,5 óra múlva megérkeztem célomhoz, gps hibátlan volt végig, még pest belvárosában is!
viszont ahogy szállok ki a kocsiból nézem h az aksi 85% on mondom mi a f....szO
na majd megnézem ha vissza jöttem.
elintéztem a dolgomat, közbe egy - két telefonálás és mobilnet, 80% ez nem is meglepő legalábbis nálam.
megyek vissza a kocsihoz rakom töltőre, felismeri és tölti, amíg elszöszöltem a kocsi mellet már szépen vissza húzott 5% ot az aksin, na mondom akkor a töltő jó. (mobilnetet kikapcsolom ha nem használom)
gps indít, bluetooth-t ki se kapcsoltam az egész nap ment.
szintén max egy perc és már tudta is hol vagyok.
irány következő állomásom pest másik felén, hát volt egy jó 40 perc mire átértem megyek a dolgomra, közbe nézem a telót 76% on az aksi. ja mondom király :SSna itt jól elvoltam mert sikerült 15% ig lemeríteni a telómat kb 3 óra alatt, de ezen szintén nem lepődök meg, eddig is így volt
na irány haza, teló atom meleg volt a folyamatos nyúzástól (nincs húzva a proci)
kocsi be, töltő be, gps be, és itt már gond van, kb 5 perc volt az míg azt írta h gps vevő automatikus keresés (eddig ez max 10s volt) Ja a nap szinte végig tűzte a telefont.
még jó hogy haza fele tudom az útvonalt fejből.
egy kis dugó pesten stb. , na mind 1 mire kiértem az M7 kivezetőre az 40 perc volt és a gps még mindig azt írta h gps műholdak keresése, valahol ott az IKEA tájékán 1 percre tudta h hol vagyok, aztán semmi
haza értem, persze még mindig fingja nem volt h hol vagyok
na mind1 lépek ki az igoból aksi 1% on és nagyon brutálisan meleg volt a teló. kézbe se volt semmi, de ahogy betettem zsebbe azon át éreztem h süt a teló :Sna most akkor a lényeg
mi ért nem töltött?
vagy legalább miért nem tartotta meg a %-ot?
haza fele miért nem tudta h hol vagyok ha oda fele semmi baja nem volt?
a melegségnek egyáltalán van köze az égészhez vagy ez elfogadott?köszi a segítséget előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest