- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kurion
senior tag
ezzel megpróbálkozom majd hátha, mert nekem is azt az IMEI-t írja ki.
-
kurion
senior tag
IMEI hiba volt azt írták hogy 2.2.1-rek ell visszamenni na most ide jó a 2.3.6-is? mert hogy onnan kell cm9 és azt kell updatelni.
-
kurion
senior tag
Na sikerült
-
kurion
senior tag
Valaki linkeljen már egy működő 3 fileos romot mert amit felraktam ott az e3 recovery csak failozik és factory resetet se lehet benne csinálni.
az itteni 3 fileosra repartitionnan failt ír.
-
kurion
senior tag
Bebrickeltem a telóm hányas odinnal tegyek fel 3 fijlos romot hogy menjen faszául?
2.2-re tettem fos recoveryt.
-
kurion
senior tag
Valakinek van itt SGS+? mert nekem most cm11 van rajta és egy este alatt 80% merül.... valakinek van valamilyen rom javaslata?
-
kurion
senior tag
Valaki linkeljen már egy romot amivel jól bírja az aksi.
-
kurion
senior tag
SGS+ készülékem van, de hátha itt hamarabb kapok választ, azt a problémám hogy nagyon halk a készülék, ezt rommal tudom esetleg megoldani vagy van rá valami külön porgi? (xLaud esetleg?)
-
kurion
senior tag
na tehát ha nem kapcsol be a telefon és ez a kép jelenik meg csak bekapcsolásnál akkor a következő a teendő:
1. Letöltöd a Worked2.rar file-t
2.Elindítod az Odint (4.43) (én Win xp sp3 compba csináltam rendszergazdaként)
3. benyitogatod a dolgokat
4.Elindítod és kész is bekapcsol és a recovery is fent van. -
kurion
senior tag
Találtam egy romot amiben 4 file volt, de amikor elindítom az Odin-t itt leragad..... " partition.bin download..
" -
kurion
senior tag
sgs+ telóm bebrickelt és nemnagyon tudom semmivel újrahúzni, valaki segítsen. (Egy telefon és egy gép közte egy felkiáltójel vagy mi)
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest