- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
válasz
bencsikgab #23383 üzenetére
Igen ez volt a baj.... Nem hiszem el, hogy minden telefonba máshogy kell belépni
Azóta sikeresen ment rá az utolsó CM 10.1.3 stabil verzió. Ez a 4.2.2 eléggé meggyőző a gyárihoz képest. Kernelt megéri cserélnem?
4.3-ból van már stabilan használható? (Visszajöttek a régi Defy romolós emlékek, belelendültem)Más: Azt megtaláltam, hogy ha van valami esemény akkor világítsanak a gombok, de ez gondolom éjjel nem szerencsés ha több órán keresztül világít a LED. Van erre valami program mondjuk, hogy villogjon, ne világítson állandóan?
-
Laci.M
senior tag
Nem hiszem el, hogy ilyet írok, de hogy kell belépni CWM-be? A 3 gombos működik, de cwm-be nem tudok átlépni. Mindenhol csak annyi van, hogy cwm-ből install.... Működik a cwm, amikor működő telefonból recovery módba indítottam direkt akkor belépett, de ez gondolom kevés, 3 gombosból is át lehet lépni. Bootloop miatt kérdeném, mivel akkor nem tudom így indítani.
Semaphore 2.7.4 és gyári 2.3.6 van a telón.
-
Laci.M
senior tag
Sziasztok!
Most pár hétig egy I9000-et kell használnom, de a falra mászok már a gyári 2.3.6-tól (4.2 után gondolhatjátok).
Sajnos már a rootolásnál elakadok. A telefonon JW5 van, de a rootolós linken csak JW4-ig van. Tudtok küldeni olyan kernelt ami jó nekem?Illetve melyiket ajánlanátok majd rendes használatra? 4.1, 4.2, 4.3?
(használtam már CM-et Defyn)
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Videós, mozgóképes topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest