- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dehecked
tag
Az hogy lehetséges, hogy nem látja a telefon, hogy SIM kártya van benne? Se hálózatra nem csatlakozik, se névjegyzéket nem hajlandó beolvasni, semmi :\ Illetve APN-t se enged beállítani, mikor mindent begépelek, rányomok a mentésre, kilép és üres a menü ahol lennie kéne. 27420 Ebből a hszból szedtem mindent ami rajta van jelenleg.
-
dehecked
tag
Na most kezdett el idegesíteni a telefon
Gyári Recoveryben nyomtam wipe-ot amire lehet, aztán Rootoltam Sema kernellel (Gb 2.3.6 JW & Sema 2.7.4), aztán feltettem a Superusert, TitaniumBackup-ot, SGS Tools-t, mentettem EFS-t, eddig minden oké. Megpróbáltam belépni CWMbe, gondolom ugyanaz a Hangerő fel + Home + Bekapcsoló gomb kombó kell, mint sima Recoveryhez, de előjön a bootképernyő, egy pillanatra eltűnik és újra megjelenik, ezután besávozódik a kijelző, totál undormánymintha elromlott volna, vagy ilyesmi. és amikor mindezekkel végzett, magától újraindul. Na most kérdem én, mit rontottam el?
-
dehecked
tag
Villámkérdés: Mi az a Voodoo és mire jó?
-
dehecked
tag
Rendelkezésemre áll egy SGS, jelenleg gyári 2.3.6 JW9-es ROM van fent. Erről szeretnék felfelé váltani, DE ami nagyon fontos. Gyenge használat mellett (ez magában foglal napi ~5perc telefonálást, max fél óra FB messenger használatot (mobilnet), 1-2 SMS-t) elérhető 4.0 feletti ROMnál legalább 2 napos akkuidő?
Illetve azt kérdezném még, hogy mi a búbánat az a Voodoo?egyelőre nekem ennyi elég lenne, csak mondjatok egy stabil, nem hihetetlen sokat fogyasztó ROM-ot, minél kevesebb gyári programmal (utálom a Samu és Google felesleges dolgait)
Mindenkinek köszi aki segít! -
dehecked
tag
Archive Download Blocked
The file you attempted to download is an archive that is damaged or possibly encrypted. MediaFire does not support unlimited downloads of broken or encrypted archives and the limit for this file has been reached. This file may only be distributed from a premium account.
We have informed the owner that sharing of this file has been limited and how they can resolve this issue.
Still have questions, or think we've made a mistake? Please contact support for further assistance.
ezt a hibaüzenetet kapom ha arra a linkre kattintok :\
-
dehecked
tag
Azt a linket próbáltam ami előttem van pár kommentel, hibaüzenet fogad, szintúgy az 1.hsz linkje, ha az jó lett volna, már én is azon lennék
a másik kérdésemre (érdemes-e a proci órajelet állítgatni, meg főzött ROMot feltenni akkumulátor teljesíténye miatt) te mit válaszolnál?
-
dehecked
tag
Hali mindenkinek!
Szeretném frissíteni az SGSem egy kicsit újabb Android verzióra (lehetőleg 4.x verziószámúra ha már ezzel bénázok) Jelenleg 2.6.35.7 JW8 van rajta, Value Pack kiadás és itt találtam a linket a kommentek között, pikkpakk felment, szóval még nem felejtettem el, hogy kell használni az Odint
Mit javasoltok ti, mit tegyek fel? Ami számít: akksihasználat (emiatt jó lenne szerintem ha tudnám szabályozni a procisebességet), a zene minősége (ennek a voodoo dolognak még nem jártam utána de tudtommal köze van hozzá), illetve a stabilitás. Sok mindenre nem lesz használva a telefon, FB, Temple Run, telefonálás, SMS, ilyen alap dolgok, csak úgy akarom odaadni öcsémnek, hogy használható állapotban van teljesen. Érdemes feltenni emiatt ICS-t, vagy JB-t (akksiidő), vagy elég nekem az a JW9 ha megtalálom valahol?
Előre is köszi mindenkinek a segítséget!
Üdv, Dávid.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest