- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rento
őstag
válasz
mrrr74 #24787 üzenetére
Szia
Tegnap én is így csináltam és elszállt az imei számom. Hibába másoltam vissza az efs mentést utána, nem állt vissza. Visszaolvastam itt a topicban, és többeknek volt ugyanez a gondjuk a silmbean rommal. A megoldás, hogy a gb-s samaphore kernel utána nem egyből a Slimbean romot rakod fel, hanem egy cm10-t. Azt elindítod egyszer, ha van imei számod, akkor arra mehet rá a slimbean és elvileg utána megmarad az imei számod is.
-
rento
őstag
Sziasztok!
Párom telefonját szeretném valami főzött romra frissíteni. Jelenleg a 2.3.6-s gyári rom van rajta, rootolva. Ezt szeretném lecserélni olyan jelly beans, vagy esetleg kitkat? alapú romra, amin tökéletesen működik minden funkció, gyors, és tényleg hibamentes. Tehát olyan romra van szükségem ami tényleg kiforrott, mert nem szeretném naponta flashelgetni a telót. Melyik romot(kat) ajánljátok? Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest