- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
Aktív témák
-
ice9
tag
feltettem az 1.2.6-os semát -nincs noti led
frissítettem a cm9et a legújabbra (ugye alap kernelre visszaáll) - van noti led
sema 1.2.6 visszarak - nincs noti ledsemmit nem állítottam a kernel menüjébe. mitévő legyek?
-
ice9
tag
cm9-ben hol lehet állítani, hogy nem fogadott hívásnál-email stb. világítson a 2 gomb?
-
ice9
tag
a szolgáltató nevét át lehet vhogy írni? cm9
-
ice9
tag
cm7.2-höz melyik modemet ajánljátok? jvo volt de akkor mindig újraépítette a home screent. most jvt-vel nem csinálja ezt, viszont edge kapcsolatnál hamarabb merül és melegszik.
-
ice9
tag
cm7.2 kerneleket hol találok?
-
ice9
tag
ha cm7-ről cm7-re akarok "frissíteni" (most stable van és a legújabb nightlyt akarom feltenni) akkor elég csak egy wipe cache/dalvik és mehet rá a rom és így megmarad minden elvileg?
-
ice9
tag
mennyire használhatók a cm9-es nightlyk és mi nem működik benne? tervezem a felrakását de csak ha mindennapos használatra alkalmas. mivel menthetem le a programokat, hogy ne kelljen mindent újrarakni? kösz a válaszokat
-
ice9
tag
válasz
lsebestyen #40808 üzenetére
megtaláltam, kösz
-
ice9
tag
cm7 stable romot használok és vki tud arra megoldást, hogy jópárszor mikor lépegetek ki mindig újratölti a főképernyőt. (nem lövöm ki a launchert, task killerbe mind kivételbe vannak rakva)
-
ice9
tag
1.2-t raktam fel. hanggal szaggat.
ha pl csak a rádiót rörlöm az nem elég?
-
ice9
tag
gta3-al lehet vmit csinálni, hogy ne szaggasson? cm7 stable van fent
-
ice9
tag
voodoo soundot fel lehet pakolni stable cm 7.1-re?
-
ice9
tag
hi. 2.2.1-ről akarok áttérni cm7-re és kellene egy kernel amiben benne van a cwm. jelenleg csak download módom van
Aktív témák
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest