- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pici telefon, óriás akksival?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Aktív témák
-
Remus389
veterán
na lecseréltem a másfél éves Galaxy S-emet egy új Galaxy S-re
before: [link][link][link][link]
after: [link][link][link][link][link]
hogy miért? igazából azért mert jobb okostelefont nem találtam, az iphone túl drága és a képernyője kicsi, a 3GS tetszik formára, kijelzője viszont már nem szép, viszont a i4 pedig drága és a formája nem tetszik(+ a képernyő kicsi)
tehát iphone kiesik
wp7 kiesikAndroidosból pedig az S2 tök jó lenne, de a hangminősége laposabb(próbáltam), nekem fontos, egy használt Arc, annak se olyan jó a hangja, meg péklapát
tehát az én igényeimnek az SGS tud 95%-osan megfeleni, jól szól, sok rá a ROM, szép a képe, könnyű, kényelmes a 4 col stb
akkor miért nem tartottam meg az eredetit?
1. kopott volt a krómkeret ez zavart, és kockázatos a cseréje
2. az akksija döglődött, azt is kellett volna venni(kb 4-5 ezer egy új akksi nem? gyári)
3. a hátlap se volt 100%-os már, kicsit karcos volt és mivel sokszor szedtem le, ezért kis repedés volt már, ki tudja mikor adja meg magát(najó még egy bő félévet kibírt volna)
4. sokat használtam a kijelzőt, átlagon felül, ki tudja mikor ég be, és akkor sokat bukok, ki veszi meg?(még tökéletesen jó, ki tudja meddig)
5. 64k volt az új és fehér
6. friss, új garitehát 45-ért sikerült eladni, 64-ért kaptam az újat(mert a (fehér) headsetről lemondtam és egy ezrest engedtek), 19K megérte, sokkal szebb, új, egy év friss gari, jobban össze van rakva szerintem, ha megfogom nem ropog annyira mint a régi, de a régi újkorában is lazán volt összerakva, lehet fejlesztették a gyártás
szerintem ez a 19K kiadás meg fog térülni ha eladom(pl egy év múlva), mégse egy 2,5 éves kivénhedt beégett kijelzőst adok el bagóért, hanem egy egyévest, jó állapotút(remélem erre jobban sikerül vigyázni), amin talán még gari is lesz, és ugye white edition nem olyan mint a többi
meghát új akksi(4k), gyári új krómkeret(4K+beépítés: 7K), új hátlap, tiszta új kijelző
szóval nagyon örülök
mi a véleményetek? mobilplázánál van 65K-ért, de 45K-nál többet nem adnak a vevők, próbálkoztam 52K-val az elején, de 45K a max amit adnak, na jó talán 46K, egyszerűen többet nem ér és túlkínálat van
Aktív témák
- Steam topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LED világítás a lakásban
- Star Trek
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Sorozatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest