Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
Nos kiderült, hogy a telefon amit ma vennék 4.0.4 főzött rom van rajta és EFS mappa nincs backupolva. Ez lehet kizáró ok vásárlásnál vagy nem akkora baj?
-
jena2
tag
értem, az nem baj ha mennek az appok, mert nincsenek is, csak az ájgo van eddig de azt seperc visszarakani. A minőségi zenét szeretem, egy pana fejhalgatóval már próbáltam és el voltam képedve mennyire gagyin és halkan szól a i8910hd-hez képest, de már rájöttem az android értelmére, van egy erős hardver meg egy sz_r szoft, már eleve úgy adják ki a gyárból hogy gagyi az egész, és még arra sem elég jó hogy arra használd amire készült, és akkor ha basztatod elvesz az életedből20-30órát akkor már tudni fogja olyan minőségben ellátni a feladatát, mint ezelőtt 3évell gyártott közepes kategóriás telefon, és akkor még vágjunk is hozzá jóképet.
Pl. a mikrofon, eddig abban a tudatban voltam ha recsegve hallanak, akkor szarakszik a mikrofon mechanikailag, de van rá esély hogy csak szoftveres baj, na egy rendes telefonnál ez szóba sem jöhetett pedig mennyivel egyszerűbb technika volt, szar a mikrofon, hát szerviz kicseréli és jó, most meg kezdhetem hogy szerviz szoftverezi kb.5nap és ha nem jó, akkor cserél mikrofont megint 5nap.
Nem a galaxyval van bajom mert bejön olyan mint egy ékszer, hanem ezzel amerre halad az a iparág, szégyen. A végén kell vennem egy ős nokiát vagy egy e52-t hogyha telefonálnom kell tudjakAhhoz a voodoo-hoz is rootolni kell ?
A rootolást próbáltam vagyis a 3gombos izélést de nem jön elő aminek kellene, és itt fel is adtam, hogy átállítgassam kanadai f_szomtudja mire az nekem magas, és mivel tudom ha belefogok nem bírom feladni még kész nincs akkor sem ha 40-50órát b_szok el vele így inkább neki sem szeretnék fogniONEPLUS 11
-
move1
tag
Sziasztok,
Hátha vki tud rá gyógyírt.
A vasamat több mint fél éve sikerült úgy leejtenem, hogy megrepedt a kijelző.
3-4 hónapja vettem rá magamat, meg a családi kasszát, hogy vettem egy új kijelzőt (kerettel, alsó billentyűvel, full - EBAY). Vigyáztam rá mint a hímes tojásra (teljesen karcmentes a holmi), aztán kb. 1 hónapja egyszer csak a kijelző full zöldre váltott, valszeg vmi kontakthiba lehet, mert néha visszaáll és jó.
Persze az eladó nem válaszol a garanciális kérdéseimre.
Lehet kezdeni vele vmit? Amúgy teljesen működik a gépezet, csak "Shrek-kes".
Valakit érdekel a cucc megvételre, alkatrésznek, vagy megjavítás után használatra? (független 8 gigás, 2 akksi, gyári doboz, tartozékok)
Köszi ha válaszoltok.... -
( V )
veterán
igen de a biztonsági mentés nem menti le az appok (programok amik a telódon vannak pl ájgó) adatait, tehát minden olyan lesz egy gyári szoftolás után mintha most raktad volna fel! max a kapcsolatok sms-ek hívásnapló stb. menthető így le!
telefon az legyen telefon
ez így van ezért szeretem az SE K750i-m vagy a Nokia 6303-m, de az SGS egy okostelefon! és a gyári állapothoz képest jóval több mindenre képes! (pl ha szereted a minőségi zenét akkor a voodoo sound "mod" egyszerűen kihagyhatatlan!) de majd meglátod idővel mi mire lesz elég[ Szerkesztve ]
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
jena2
tag
hát majd kiderül
a fő gond a mikrofon, hogy recsegve hallanak, ezt muszáj a szervízre bízni. A wifiről hallottam hogy másik rommal erősebb lenne talán, csak ott az a talán.
Ha viszem szervízbe előtte csinálok biztonsági mentést így nem veszik el semmim, a sok finomság meg, nekem elég az ájgó, mert a telefon nem játszani kell, csak telefonálin, esetleg lefotózni ami fontos, jegyzetek, ébresztés naptár wifis net, másra nem kell nekem, bár lehet vannak olyan dolgok amikről nem is tudok, de ha tudnék már kellene, így a tudatlanok nyugalmával állok a droidhoz. telefon az legyen telefon, ami mindenre jó az semmire sem jó
Nyomkurászni nincs is időm, csak használniapp beállítás micsoda???
ONEPLUS 11
-
( V )
veterán
Üdvözlet a klubban!
az alap appok nem túl kifinomultak de a marketen szerencsére jó sok alternatíva van!
"Eldöntöttem hogy nem romolom nem rootolom, jó ez így." - ha ezt meg bírod tartani akkor minden tiszteletem a tiéd (én kb fél évig bírtam)
( mellesleg nagyon sok finomságról fogsz így lemaradni, és az említett problémák közül is lehetne házilag orvoslást találni pl.: app kill gombnyomásra, modem csere + mikrofon hangerő javítás, wifi kapacitás javítás stb. , persze szervizbe is viheted, max majd újrahúzzák a softot neked meg jól leradírozzák az app beállításaidat + adatokat... )
[ Szerkesztve ]
-
jena2
tag
Sziasztok kb most egy hetes a galaxy-m, vagyis nekem egy hetes amúgy még épp hogy csak garis. Tapasztalatok eddig hogy több dologért szeretem mint amiért idegesít. Az ájgót sikerült elindítani köszönet a külsős segítségért. Apróságok vannak pl. a böngészőből nem tudom hogy kell kilépni, ha a középső gombal megyek ki akkor aktív marad, de nincs kilépés gomb, akkor a rajta lévő gmail progi már csak akkor kérdez rá a wifire ha nem tudott csatlakozni adathálózaton, ami meg nekem le van tiltva, MMS-t nem tudok küldeni sehogy beállítások kb jók, de valószínű a szolgáltatónál (telenor) kellene külön aktiváltatni, amit meg nemtudok mert kiemelt partneres az előfizum így csak a kapcsolattartó tudná az meg macerás, de pl ha kapok egy multimédia üzit, autómatikusan úgy tudok csak válaszolni sima sms-ben nem. Aksi 2napot bir pedig sokat beszélek. Wifije gyengébb az előző telefonjaimtól de ez van, viszont ami nagy baj hogy már kb 10-en panaszkodtak hogy alig hallanak vagy recsegve vagy halkan, így lesz egy szervíz látogatásom, még garis addig. Kamera jó ahhoz képest hogy csak 5-ös, viszont a vaku nagyon hiányzik vagyis a zsblámpa. Eldöntöttem hogy nem romolom nem rootolom, jó ez így.
ONEPLUS 11
-
( V )
veterán
válasz Techno Kolos #49040 üzenetére
azért "párunknak" csak összejött valahogy
mi nem stimmel? 1-es hszt elolvastad? nem kell közbe csinálni semmit, olvasd el elejétől a végéig, hagyd leülepedni és utána jöhetnek a kérdések!
[ Szerkesztve ]
-
Techno Kolos
csendes tag
Feladom, ez egyre zavarosabb, sztem ezt lehetetlen megcsinálni...
-
( V )
veterán
válasz Techno Kolos #49035 üzenetére
--► 1-es HSZ-ben szépen le van írva!
(#49036) MPeter87
én törölni szoktam az appot, de szvsz ha felteszel egy másik ICS launchert (pl Nova, Apex, Zeam stb.) akkor onnét egyszerűbb levakarni!(#49037) Vasinger!
nézd egy dolog biztos: ha a *#06#-re nem az a szám jön ki mint a hátlapi akkor felejtős. (hacsak nem volt hivatalos alaplap csere, de Mo.-n szvsz ez igen ritka jelenség)
ha a rom átírja akkor 2 eset lehetséges: 1, legvalószínűbb hogy nem lesz hálózat 2, volt már példa ilyen elmászás esetén ill EFS backup nem lévén "gyógy" IMEI-kre, amikkel lehetett ugyan telefonálni, de sehol nem veszik komolyan ha kezdeni akarsz a telefonnal bármit is! (pl gari, eladás stb.)
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
F4k romnál el lehet valahogy tüntetni a google keresőt a főképernyőről?
-
( V )
veterán
válasz Techno Kolos #49032 üzenetére
az EFS-mappát ajánlott a legelső lépésként a szűz telefonról, miután root jogot sikerült szerezni rajta, lementeni és legalább 3 különböző helyre (nem vicc) tárolni, pl SD-kártya, PC és email.
ez persze nem jelenti azt hogy ha 2-3-ik romolás után mented el akkor már geb*sz van, de lehetőleg minél előbb tudjuk le a dolgot!
(#49033) Vasinger!
ezt most nemtom követni: nem gyári telefonon változhat az IMEI szoftveresen? ilyenről még nem hallottam (ez nem zárja ki hogy ilyen létezhet). úgy tudom az IMEI meghatározott paraméterekből áll és annak egyik fontos eleme az alaplap sorszáma - tehát hogy egyedien beazonosítható legyen a készülék![ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Hogyha nem gyári van a telefonon akkor ha jól tudom akkor az IMEI szám is változhat szoftveres igaz? Így akkor nem is lehet megnézni, hogy egyezik e az IMEI a telefonéval?
-
Techno Kolos
csendes tag
Sziasztok, JW5 felrakása előtt érdemes lementeni a esf mappát? Ha igen, hogy a legegyszerűbb?
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
válasz #02119936 #49030 üzenetére
azt hogy nem a x-edik romolás után elmentett kétszeresére hízott mappa (esetleg elmászott IMEI SV-vel), hanem még lehetőleg a szűz rendszerről lementett EFS-mappa! persze az nem gond hogy "visszamásolt" csak a forrás legyen megfelelő!
-
Moszkvics
tag
Tisztelt forumtagok!
Olyan dolog tortent velem a napokban, ami elgondolkodtatott, hogy 2 ev utan megvalljak a dragasagtol. Majd egy honapja nem romoltam, mivel az Overcome 11-el szepen muzsikalt a vas. 480 ora aktiv hasznalat utan egyszer csak ujraindult a gep. Ami nem is volna baj, mivel korabban is volt mar ilyen, de az emlitett betegseg csakhamar ismetlodott. Ujratelepitettem a romot, de a problema tovabbra is megvolt. Letoroltem mindent, clean install, de meg mindig ugyan az. Raraktam egy masik romot, de szinten zenesz. Sot mostanra odaig fajult a dolog, hogy nem csak ujraindul, hanem megall a cwm-ben. Total gaz, mivel igy hasznalhatatlan a cucc.
Valami otlet?SGS - Forever!
-
Xtre
tag
válasz Vasinger! #49022 üzenetére
Én tudok esetleg adni pár tippet, 3 hete vettem egyet itt aprón.
A kijelzőjére mindenképpen figyelj oda, mert ha nem fénybe tartod, akkor karcmentesnek tűnhet, azonban ha napfény vagy erős fényfelé tartod, akkor átmegy kékes színbe (kikapcsolt állapotban) és úgy rögtön elárulja magát, ha hajszálkarcos még akkor is. Valamint a krómkeret az, ami még nagyon érzékeny, azt rögtön észreveszed ha karcos, kopott, esetleg hátlap, de az meg cserélhető olcsón. Remélem segítettem, de biztos a többiek is adnak még tippet -
Techno Kolos
csendes tag
Sziasztok, gyári 2.3.4 et szeretném cserélni odinnal gyári jw5 vagy jw6 ra, tudnátok segíteni hogyan kell, sajnos nem egyértelmű az első hsz után sem, jó lessz e hozzá, mit mentsek le előtte stb... Köszi a segítséget!!!
PDA : I9000XWJVT
Phone: I9000XXJVR
CSC: I9000TMHJV2 -
Vasinger!
nagyúr
Holnap megyek megvenni egy SGS-t holnap.
Pár szóban elmondanátok mire kell odafigyelni? Mit kell megnézni ott helyben, hogy otthon ne érjen meglepetés?
Egyedül a beégésről tudok, amit elvileg böngészőben lehet látni leginkább. Esetleg valami más? -
( V )
veterán
válasz macsek18 #49018 üzenetére
Devil Kernel settings
Linux version 3.0.36-02185-ga81a6c1-dirty
Devil version 3_0.95_i9000_CFS_BLN_CMC
------ CPU -------------------------------------------------
CPU Governor conservative
Governor preset Normal
Minimum frequency 200000
Maximum frequency 1100000
Live OC value 110
Live OC low target 800000
Live OC high target 1000000
Deep Idle enabled Yes
Deep Idle stats enabled Yes
Devil Idle mode Disabled
------ GPU / Screen ----------------------------------------
GPU overclock to 250Mhz No
Screen refresh rate 56hz (default)
Screen off min/max enabled No
Screen off min freq 100000
Screen off max freq 1000000
Smooth UI enabled No
------ I/O -------------------------------------------------
I/O Scheduler sio
Readahead external SD 256 kb
------ Memory ----------------------------------------------
Total memory 1.00 mb
Total swap 1.00 mb
Free memory 1.00 mb
Free swap 1.00 mb
UKSM enabled No
Bigmem mode (now) bm (403 mb)
Bigmem mode (for next boot) bm (403 mb)
Swap mode (for next boot) No swap
------ Other -----------------------------------------------
Wifi mode PM Max = better battery
Vibrator intensity 25910
Bluetooth disabled (softkill) No
Fast charge enabled No
Fsync enabled Yes
Touchwake enabled Yes
Touchwake delay 45000* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
( V )
veterán
válasz Boonen007 #48962 üzenetére
Tsuna update:
" Officially started work on the new rom. I decided to work on build40, never to wait and especially because by Monday I start working and I will follow you insistently as I did until now. There will be some great news, small code improvements Linaro and more .. I'll try to release it by Sunday if you like. Good day .."
(amennyire érthető a google fordítása)(#49017) D1L1ZS
na akkor kap majd egy wipeos reinstall-t
én meg egy stabil JB-re vágyom
[ Szerkesztve ]
-
Eclips21
őstag
A telom lassan 2éves lesz és azt vettem észre hogy nem is a statusbar ég be hanem az egész kijelzô és a statusbarnal van rendes kép(szin) kivéve az óra mert ott ugyan olyan mint az egész kijelzô lassan érik a garanciáztatás , amugy azt is eszrevettem hogy csikos a kijelzom nagyon tropa sajnos
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
ha gondolod, nyugodtan próbáld ki a Devil3 0.95-öst! teljesen jó, ua gyors, nincs OS-bug / battery szipka és nem fűti túl a procit sem!
2 app is van a beállításokhoz, mindkettő működik! (én a Managert preferálom)
[ Szerkesztve ]
-
( V )
veterán
na megtaláltam:
datadata partition sizebenne van hogy miért akkora, miért ott van ahol van és hogy miért jó ez nekünk
-
G@ß!
őstag
A neten rákérdeztem egy OEM epic 4g akksira hogy eredeti-e.
Ez a válasz jött rá, gondoltam megosztom veletek:I must say, this battery is from a big manufacturer, in fact, Samsung makes bulk order from them on both original batteries, and compatible battery. Our vendor has confirmed this is a nicer quality of compatible battery. I sincerely hope for your kind understanding. Sincerely,Ana/e_ja service
Nah mi a véleményetek róla?
-
paloczp
tag
válasz D1L1ZS #49003 üzenetére
Na már megint ez a datadata. Most akkor ki a hülye? A gugli, vagy az app fejlesztők? (esetünkben egy és u.az). Mi a francért csak 170Mega a datadata partició?? Még senki nem árulta el. Ha meg oda pakol mindent az OS, miért nem lehet nagyobbra venni?
Illetve miért oda cache-el minden app? Miért nem lehet azt úgy megírni, hogy a cache az máshol legyen? Miért kell ezért "hekkelni"??Lehet én vagyok csökkent értelmű, de értelmes magyarázat híján nem tudom (még) felfogni ezt
-
paloczp
tag
Már (sok)mindent próbáltam. Volt, hogy csak az SMS/MMS/APN "data"-t, de boot után már attól fejre állt
A legnagyobb bajom az, hogy hiába állítom be úgy a céges APN-t, mint ahogy már 2 éve mindig, most qrvára nem akar felcsatlakozni rá. Az őskő E71-esbe ahogy beletettem a SIM-et, aktualizáltam a jelszót, már szedte is le az adatokat. Ergo az APN jó, az account-om jó, jelszó jó. Meg vagyok most lőve. :/ Az összes névjegyem az Exchange-be van, de APN nélkül nem tudom elérni. hajj... -
( V )
veterán
az első fecske:
(port)[ Szerkesztve ]
-
D1L1ZS
őstag
A Chrome befészkeli magát teljes terjedelmével a /datadata particióra; sok helyet foglal és ezért lehet a sok FC!
Ajánlom a Dolphin HDt. Most azt használom és sztem jelenleg a legjobb...mármint a Dolphin. Állandó bekapcsolt Flash-el is nagyon smooth! Mig Opera és társai állandóan bekapcsolt Flash-el láthatóan laggoltak görgetéskor..
[ Szerkesztve ]
Nothing phone 2(a) 12/256 # Xbox Series X #
-
( V )
veterán
válasz paloczp #48996 üzenetére
próbald meg nem egyszerre hanem részletekben feltenni/visszaállítani TB-vel az appokat!
én is úgy szoktam: először csak a rendszer appok aztán a "kellékek" , irodai appok stb., majd navigációs appok és végül játékok!
az app FC-k meg a /datadata telítettsége miatt van!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest