Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
CrAzY88
aktív tag
Köszönöm és ezer hála mindenkinek a segítségért!!
De ahogy nézem juhtyúkon, semmi újat nem raktak hozzá, csak átírták a verziószámot, meg egy két marhaságot beleraktak.
Megvárom inkább a nemrég emlegetett stabil ICS-t.Szerk: naív voltam
[ Szerkesztve ]
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
Tonyk
veterán
512-es pit helyes linkje: http://data.hu/get/4626283/s1_odin_20100512.pit
Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
Weeman1
veterán
Azoktól kérdezném akik már használták,
hogyha felrakom ezt:[ICS][4.0.3][BUILD23][BETA2.02][add ons]AOKP-android open kang project megmarad a CWM?Xiaomi 11T Pro
-
Bavid
senior tag
Megjelent az új Viber! Működik végre ICS-n is!
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
válasz CrAzY88 #35794 üzenetére
Value pack-es ROM az xxJVU. kicsomagoláshoz a jelszó: samfirmware.com Odinnal feltölteni, repart bepipálva, code a PDA-hoz, modem a Modem-hez, csc a CSC-hez, 512-es pit a Pithez
Ehhez sem szükséges kernel(mint a többihez sem), mert ez (is) komplett rom. Kernellel, mindennel együtt.
A kernel lecserélhető természetesen másra. Javaslom a 2.5.0-ás Semaphore-t.
Lecserélhető még a modem is egy JVO-ra, ami nem fc-zik. Ezt is odinnal lehet feltölteni a modembe tallózva.
[ Szerkesztve ]
-
CrAzY88
aktív tag
Igen igen, néha hülyén fogalmazok, de erre gondoltam! Csak az lett volna a kérdésem hogy szükséges-e rootolt kernel.
Nagyon vágjátok ezt a témát, én viszont nagyon nem.
Melyik kernel kell a V.P.-hez?
Az a baj h akármilyen szájbarágós leírásokat találok, mégis bátortalanul állok hozzá...Szerk: van annyira "stabil" a V.P. mint a Ginger?
[ Szerkesztve ]
Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
cimp
senior tag
MIUI-ba a névjegyzékbe hogy lehet új kategóriát létrehozni? Vagy csak a munkahelyi, mobil, otthoni... -t tudom beállítani??!!
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
Gabeboy74
tag
Én a leírás alapján nem látok nagy előrelépést, ráadásul full wipe-ot kér, amire nem igazán vagyok most ráhangolva, mert 1.3.3-on tegnapelőtt lőttem be két google fiókot, skype+facebook szinkronizálást és az alkalmazásokat. Annyira nem vonz a dolog. De ha ránézel, majd osszd meg a tapasztalataidat! :-)
SGS CM10.1 - SGS3 JB - TF300T - MacBook Air
-
Weeman1
veterán
Az nagyon jó.
Ma vagy háromszor magától újraindult az SGS-em.
Pedig semmi extrát nem csináltam vele.Előtte kipróbálok lehet egy ICS-t.
Erre gondoltam:
[ICS][4.0.3][BUILD23][BETA2.02][add ons]AOKP-android open kang project
Ha jól olvastam Miui 2.2.10-ra Cwm-ből így feltudom rakni:
wipe data
factori reset
wipe cache partition
Install zip from sd card
Kernel tisztítót azért futassam le a rom felrakása előtt?Xiaomi 11T Pro
-
Tonyk
veterán
válasz martin66 #35778 üzenetére
Ha nem sikerült az EFS mentése, minek kezdtél bele a ROM-olásba????????
Miért nem kértél itt valakitől segítséget? Biztosan elmondtuk volna...http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=2206.0
"Amikor törlődik az IMEI!" Olvasd el!
De előtte mint már mondtuk, próbaképp tegyél fel egy egy régi 3 fájlos romot, REPART-al. Veszteni valód már úgy sincs semmi. Ha meg bejön, akkor EFS mentés 50 helyre.
-
-
Tonyk
veterán
válasz martin66 #35774 üzenetére
Nem is tudom hányszor írtuk le, hogy EFS mentés az első...
Fejben lévő IMEI számmal kitörölheted. (egyébként meg ott van az akku alatti matricán)
Úgy emléxem valami Stupy ROM megoldott már valakinek az ilyen jellegű baját. Mindjárt túrok egy kicsit.
-
Tonyk
veterán
válasz martin66 #35769 üzenetére
Jó kártyát tettél bele?
Imei megvan? Ha nincs, EFS mentést elővesz és visszamásol.
De biztos jön majd olyan is akinek már sikerült elbarmolnia a IMEI-t, és majd elmesélik hogyan hozták vissza, ha az efs visszamásolása nem segítene.
Én próbaképp lehet visszatennék egy JVT vagy vagy 2.2.1-es ROM-ot.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
-
Tonyk
veterán
válasz CrAzY88 #35766 üzenetére
Odin: Ezzel töltöd fel a telefonra a rom-ot. Azaz egy számítógépen futó sw.
Root: root ("rendszergazda") jogosultáságok megszerzése a telefonon.Annyiban tudod összekötni a kettőt, hogy odinnal töltesz fel rootolt kernelt.
Azaz az első mondat értelmetlen! Ill. a mondatrészk külön külön megállják a helyüket.
- Value Pack-hez elég az odin? - Igen.
- vagy még rootolni kell? - Embere válogatja. Nem muszáj, de nem ártNincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
martin66
senior tag
Hi!
Ez alapján újra raktam és a térerő helyett egy baszott nagy kör ami áthútva van és nem tudok telefonálni.
és olyan híbát írt ki szintúgy ezzel a ROM-mal még az előző telepítésnél 2 napja, hogy "Mobil networks not connct" valami ilyesmit.
Légyszíves segítsetek emrt nem tudok telefonálni -
CrAzY88
aktív tag
Srácok! Lenne egy kérdésem: Value Pack-hoz elég az odin, vagy még rootolni kell, stb? Telenoros ha bármit is számítana..
Ha elég az odin, már kezdem is!
Viszont ha nem, akkor úgy marad, vagy megcsináltatom valakivel aki ért hozzá... Nem szívesen cseszném el.(#35763) ( V ) Milyen árban lehet a keret?
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
DarkyROM-ot érdemes felrakni ?
-
logarithm
őstag
Aki még miui-s annak figyelmébe ajánlom -> MIUI MintBerry Edition 2.2.17 - Close to perfection
-
sagit
veterán
válasz scream #35760 üzenetére
az ace-t mennyire romboltad?
ha benen vagy a témban akko ezt: [link]
4-5 ICS romot próbáltam végig.. ez jött be a legjobban jelenleg
ha nemkell ICS hanem gyári kell akkor pedig az első HSZ-t olvasd el.. abban minden benne van
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
scream
veterán
Sziasztok !
Ma lett meg az S-em Ace után.
Az a kérdésem, hogy melyik most a legjobb/szebb/gyorsabb ROM amit érdemes felrakni ?
-
zozyk
addikt
MIUI.hu-I9000-2.2.17-SGS_Signed.zip feltöltve,nemsokára tölthető...
-
skyli
senior tag
válasz tariattila #35740 üzenetére
Lefotóztam +autómatikus kontrasz+feketefehér(vmiért egy helyen enyhén rózsaszín lett a fénykép xD
Szóval ilyen: Kép
de élőben ennyire nem látszik Ez RootDim-el van minimum fényerőn.
Pl a második Attilánál látnihogy van egy világosabb sáv jobbra tőle.Hogy kell az amoled kijelzőre vigyázni, hogy ennél rosszabb már ne legyen?
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
válasz schawo #35751 üzenetére
garid nincs már?
ArchElf:parancsolj
más: ugye csak 240-es dpi-vel hajlandó működni a market.. különben a legtöbb app-ra kidobja azt a bugot hogy nem támogatott... meglehet oldani hogy a többi dpi-vel is működjön?
egyébként ma jön a build24 belőle.. abban javítva lesz szóval nem érdemes szerintem bajlódnom vele
[ Szerkesztve ]
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Beppe91
aktív tag
Van amúgy aki használja/ vagy csak próbálta már az arcfelismerős lock-ot ICS-n? mennyire megbízható és pontos? esetleg mennyire működőkepés, pl sötétedéskor is fel tudom oldani majd a telefont?
-
titán
Hőmérsékletfüggően hol egyáltalán nem működik, hol meg önálló életre kel, és random "nyomkodja" magát. Általában az első, így szinte mindig használható a telefon, de néha semmit sem lehet kezdeni vele, még telefonálni sem, mert folyamatosan nyomkodja a vissza gombot. Természetesen reboot vagy akksi ki-be sem segít, hardveres a probléma.
Hú, erről a szerről én inkább leszoknék.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest