- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
kisocsi #8968 üzenetére
Köszi. Sajnos magyar oldalak nem foglalkoznak vele. Találtam nagyjábból 15 db használhatót, de letölteni ugye soha sem fogom, mert 10 hozzászólás kell az XDA-án, ahová most direkt regisztráltam. Angolul nem tudok, azért meg hülyeségeket nem fogok benyögni ide-oda, hogy letöltsem onnan a taskbarokat.
Mi az oka annak hogy magyarul nem lehet elérni ezeket? Tiltott?
Miért csak egy két külföldi oldal foglalkozik ezzel.
Ha sikerül majd egyszer letöltenem valahonnan, az lesz az első, hogy belinkelem őket ide.
Nagyon hiányolom ebből a topic-ból az ilyen linkeket. Ennek a topic-nak ez is lenne az egyik szerepe, de sajnos nem funkcionál rendesen.
Semmilyen szerzői jog nem védi ezeket moddolt kis apróságokat, még sem mer linkelni itt senki.
Mindenki csak azzal jön, hogy a PDA Fan Club, Google, bla bla.
Nézd meg, vagy 20 hozzászólással ezelőtt mindjárt volt is egy kezdeményezésem. Összegyűjtöttem 4db SPB Mobile Shell stílust, leteszteltem, betömörítettem, majd feltöltöttem egy file megosztóra.
Nem hiszem el, hogy ez olyan megterhelő lenne itt. -
cultfeca
tag
válasz
kisocsi #8704 üzenetére
A sebességbajnok az azt jelenti hogy ha pl t-s rom van még rajta (inkább úgy mondom,hogy szolgáltatói gyári rom) akkor érdemes frissíteni.Simán elboldogul a winnel.Csak objektiv képet akartam róla mutatni,nekem gyári független,és még romot se frissítettem mert nem láttam szükségesnek.Picit szivárog a ram-om de ezt egy heti 1x-i újraindítással simán kilehet küszöbölni.
Én őszintén ajánlom!!!!!!!!!
És ha segít a döntésbe:Én csak 1 év múlva tervezem a cseréjét. -
cultfeca
tag
válasz
kisocsi #8702 üzenetére
Abszolult rendbe van minden!Egy konstrukciós hiba van:az első omnia2-nél porosodik a kijelző mert a kijelzőnél van egy szivacs csík ami nem jól van ragasztva.De ezt gariba javítják.
Más minden ok!!Nagyon jó készülék(nem egy sebesség világbajnok de mindenre van megoldás) Csak ajánlani tudom!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest