Hirdetés
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
t-real
tag
válasz compi.hu #9259 üzenetére
egyáltalán nem arcoskodom! de ez a ti szegénységi bizonyítványotok, ha nem tudjátok azt megérteni hogy
1 - a gps-nek nincs baja
2 - szoftveres eredetű a hiba
3 - mi is a hiba? hogy néha megszakad 3mp-re? vagy hogy néha nem pontosan veszi az utat?
4 - biztos lesz javítás, nincs olyan készülék ami hibátlan lenne, ez sem az! a retek htc-tek sem az, meg az iphone-otok sem az!
5 - más romokon máshogy muzsikál a gps
6 - hivatalosan még nincs gps fix, és a romok többsége SEM HIVATALOS!Most komolyan akkor végülis miért is kell ekkora trollkodást csinálni ebből? Mert ha már megjelent volna egy hivatalos gps fix, vagy megjött volna a hivatalos froyo, és ezek után is "szar" lenne a gps akkor még megértem, de akkor is nem tudom hogy pl valaki belenézett-e már a gps beállításokba?(*#*#1472365#*#*) (lemerném fogadni hogy nem mindenkinek ugyanolyan) youtube-on van pár videó, én is nézelődtem már benne hát itt aztán mindent át lehet állítani! vagy pl hagy ne mondjam, hogy már párszor frissült a my tracks program is, és azon belül is aztán mindent be lehet állítani hogyan vegyen, milyen pontosan vegyen, stb stb stb...
A tört alkalmazásokról (térkép szoftverekről) meg aztán ne is beszéljünk...Érdemes lenne ezen elgonolkoznia valakinek mielőtt nekiáll fikázni hogy milyen szar a gps ebben a készülékben, és jóhogynem te írod nekem hogy ugorjam át a hsz-eket, hogy ha egyszer ti beszéltek hülyeségeket...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest